Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HAWS szemmosók és vészzuhanyok kültérre és beltérre egyaránt

Kezdetek

A HAWS Co. a világ első számú, munkabiztonsági felszereléseket gyártó vállalata, amely több mint 110 éves múltra tekinthet vissza, központja: California, USA

A vállalatot Luther Haws, kaliforniai vízügyi szakember alakította 1906-ban. Első termékeit az a tapasztalat ihlette, amikor látta, hogy iskolás gyereke közös pohárból isznak és nem találta ezt megfelelően higiénikusnak.

hűtött vizes ivókút

Megalkotta ennek hatására a világ első ivókútját, majd egészen az 1950-es évekig kizárólag ennek fejlesztésével foglalkozott.

Ivókutak a kezdeti időszakban

Világvállalattá fejlődés

1950-es évektől kezdte meg a munkabiztonsági eszközök fejlesztését, majd utódai 1990-től kiegészítették őket a kültéri, időjárásálló kivitelekkel. Az egykoron családi vállalkozás manapság már komoly telephelyekkel rendelkezik a világ számos pontján, például Svájcban, Dubajban, Szingapúrban, Kínában, Indiában és Brazíliában. 1997-ben ők alkották meg az első olyan munkabiztonsági eszközt mely sarkköri körülmények között is alkalmazható.

kombinált egység használat közben

Mindezek mellett felépült egy 20 000 nm2-es modern gyártócsarnokuk is az Egyesült Államokban.

A HAWS Co. a mai napig családi vállalkozásként működik, tehát a tulajdoni jog továbbra is az alapító családtagjainak birtokában van.

A legfontosabb termékportfóliójuk:

Termékeikre a kimagasló minőség és élettartam jellemző, olyan munkabiztonsági megoldásokkal rendelkeznek, amelyek világszerte számos esetben, vészhelyzetben bizonyították hatékonyságukat.

Termék szűrés

Gyártóinformation_mark
Ár
Rendezés:

Kombinált szemmosó és vészzuhany egység

Cikkszám: GLH8300
Rendelhető
640.980 Ft + ÁFA (814.045 Ft)