Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

A vandálbiztos közösségi mosdók, vizesblokkok irányelveit szem előtt tartva számos új termék érhető el, már készletről is.

60 napos folyamatos illat, vízkőlazító enzim, fizikai szennyeződések maximális kiszűrése.
Az észak-amerikai Falcon Waterfree Technologies a világ vezető, vízmentes szaniter termékeit gyártó vállalata. Neve egybeforrt az innovációval, ugyanis olyan egyedi megoldásokat alkalmaz és dolgoz ki, amelyek élesen megkülönböztetik a versenytársaktól és tökéletesen üzembiztos használatot tesz lehetővé.
Cégünk a DELABIE-val együttműködve egyedülálló minőségben biztosít ivókutakat közterületekre, illetve intézmények és üzemek számára!
Ahogy minden termékkörnél, úgy a vandálbiztos megoldások esetében is nagy különbség mutatkozik az egyes gyártók által készített eszközök minősége között. Az alábbiakban azokon a tulajdonságokon haladunk keresztül, amelyekre a vásárlás előtt leginkább érdemes odafigyelni.
Egy közösségi mosdó az igények és a felhasználók számát tekintve összehasonlíthatatlan egy háztartási fürdőszobával. Emiatt az otthon közkedvelt karos csaptelepek semmiképpen sem alkalmazhatók hatékonyan és gazdaságosan.
A BREEAM a Building Research Establishment Environmental Assessment Method zöldépület minősítési rendszer rövidítése.
A rozsdamentes, illetve a krómozott szaniterek és piperék élettartama megfelelő karbantartással jelentősen meghosszabbítható.
Egy élethosszig tartó megoldás a szezonális betegségek ellen – a GOJO-PURELL kézhigiénés rendszer
A francia Delabie 90 év szakértelmével nyújt védelmet a Legionella-fertőzés ellen
Top termékek