Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Illatosítás, illatmarketing

illatmarketing


Az illatmarketing az illatok használatát jelenti a termékek és szolgáltatások reklámozására és értékesítésére. Az illatmarketing fontos, mert az illatok közvetlenül befolyásolják az emberi érzelmeket és viselkedést, és ezáltal hatással lehetnek a vásárlói döntésekre is.


- Az illatok képesek megteremteni egy hangulatot és érzelmi reakciót, amely segíthet a termék vagy szolgáltatás eladásában.
- Az illatok képesek megteremteni egy emlékezetes élményt, amely elősegítheti a vásárlói lojalitást.
- Az illatok képesek megteremteni egy egyediséget, amely segíthet a terméket vagy szolgáltatást kiemelkedni a versenytársak közül.

Az illatmarketing használható számos különböző iparágban, például az üzletekben, a hotelekben, az irodákban, a járművekben, az élelmiszeripari termékekben, és még sok más helyen.

Mindezek mellett a jól működő illatosítás egy remek, pozitív képet alakít az adott cégről, komfortélményt nyújt, szívesen használjuk azokat a helyiséget, melyek illatosítva vannak.

Cégünk kiváló minőségű illatosító családdal rendelkezik, mely a vizesblokkok és közösségi/irodai helyiségek számára egyaránt hatékony megoldást biztosít.


Illatosított piszoár rácsok:


A Green Clean piszoár rácsok az egyik legnépszerűbb hazai piszoár illatosító termékek. Egyedi, kiváló illatokkal hozzájárulnak a férfimosdók színvonalának emeléséhez, mindeközben pedig az üzemeltetésben elősegítik a dugulások megelőzését.

A Green Clean piszoár rács jobban védi a lefolyót a szennyeződések bejutásától, mint a piszoár kő, így csökkenti a lefolyó eltömődésének és a környezeti hatásoknak való kitettségét. A piszoár kő, mivel nem oldódik fel teljes mértékben, képes dugulásokat okozni.

Jelenleg 3 generáció érhető el a Green Clean piszoár rácsok tekintetében. Ezek a 30 napos illattal rendelkező G-Screen és G-Mini illetve a 60 napos G-PLUS. Termékeink teljes mértékben megakadályozzák a visszafröccsenés kellemetlen jelenségét. A G-PLUS egyedi enzimet is tartalmaz, mely a használat során letisztítja a lefolyó belső falát a biofilm lerakódástól!

Illatosított piszoár rácsok széles választékban


Mosdó-, és helyiségillatosítók:


A férfi és női mosdók tekintetében egyaránt rendelkezünk remek megoldásokkal, melyek többségében használatuk során sem elemet sem elektromos áramot nem igényelnek. Kiváló megoldás lehet a V-Fresh illatpárna, az Airloop toalettre akasztható illatosító, melyek 30 napos hatással rendelkeznek. A mosdók illatosítására a V-AIR Solid illatkehely ajánlott, ezek a kelyhek 60 napig illatoznak, energiafelhasználás nélkül.

Szállodák számára az ECOSHELL illatkagyló a szobák egyik praktikus kiegészítője lehet, akár a légkezelőre, akár rejtetten az asztalok alsó felére felhelyezve. 30 naponta szükséges a cseréje.

 


Illatdiffúzorok:


Cégünk a Sensamist® kiváló minőségű illatdiffúzorok hazai képviselete. Itt olyan porlasztásos illattechnológiáról beszélünk, mely jelenleg a leghatékonyabb illatmegoldás a piacon. Munkánk során szinte azonnal bizonyítja hatékonyságát az ügyfelek irányába. Gyakorlatilag a Sensamist által leporlasztott illatanyag, egy kifújás után, akár 8-10 órát is képes a levegőben tartózkodni, így az állandóan megtáplálva, újabb befúvásokkal, tökéletes hatást eredményez.

A Sensamist® illatolajok egyébiránt nem csak elfedik, de reagálnak is a szagokra, ráadásul a diffúzorok megjelenése rendkívül esztétikus, azonnal elnyerik a megrendelők tetszését!   

 

SensaMist professzionális illatdiffúzorok és illatolajok