Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Illatosítás, illatmarketing

A hagyományos illatosítókhoz képest az általunk kínált lehetőségek hosszabb – akár a nap 24 órájára kiterjedő – illatozást biztosítanak. Mindezt gazdaságos és környezettudatos megoldásokkal érik el.

Közösségi mosdók

Közösségi mosdók számára teljes körű megoldást nyújtunk. A férfi toalettek elsődleges illatosító eszközei az illatosított piszoár rácsok (G-Screen, Wee-Screen, P-Screen), melyeket 30-60 napos ciklusban cserél kollégánk. Női mosdók esetében a V-Fresh illatpárnákat helyezzük ki, majd cseréljük havonta.

A közösségi WC méreteit figyelembe véve a bejárat közelébe helyezzük ki V-AIR Solid passzív vagy V-AIR Solid + elektromos készülékeinket. Ezeket a kiegészítő termékekkel összhangban töltjük után.

Szállodai szobák

A szállodai szobák elsődleges illatosítója a ECOSHELL illatkagyló, amelyet a légkondicionáló rácsára lehet felcsíptetni. Közkedvelt bergamott-szantálfa illatunk, amelyet nagy megelégedéssel használnak partnereink.

Konditermek, közösségi terek

Cégünk illat diffúzor készülékekkel hatékony megoldást nyújt a konditermek, szállodai lobby, konferenciahelyiségek illatosítására. Egyedi megoldásként rendelkezünk egy olyan készülékkel, amellyel a légkezelőbe juttatjuk az illatanyagot, így az az összes kivezetési ponton megjelenik! Ezáltal akár több 1000 m3-nyi terület is illatosítható!