Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
750 Ft + ÁFA ( 953 Ft )
Menny.:db

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél 100 ml-es flakon kupakos, hordozható, táskába

750 Ft + ÁFA ( 953 Ft )
Menny.:db
Mennyiségi kedvezmény (nettó ár)
24 db és felette
570 Ft / db
Cikkszám: B1709PA8008
Bruttó egységár: 9,53 Ft/ml
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 4
Az alkoholos PURELL kézfertőtlenítő gél egyedülálló antimikrobiális hatékonyságú, illatmentes és hidratálja bőrét. 100 ml kézfertőtlenítő flakon, B1709PA8008.

Leírás és Paraméterek

A PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél immár elérhető praktikus, könnyen hordozható 100 ml-es kupakos flakonban is! A kupak könnyen felpattintható, majd használatot követően biztonságosan visszazárható, így a kézfertőtlenítő gél nem folyik ki a táskájában, vagy a kabátja zsebében. A 100 ml-es PURELL kézfertőtlenítő flakon bőségesen elegendő a napi utazáshoz, vagy a munkavégzés alatt, és elengedhetetlen részét képezi a személyes higiéniának, legfőképpen egészségügyi területeken. A gél állagnak köszönhetően a PURELL nem folyik ki az ujjai közül és segít a szakszerű bedörzsölés hatékony elvégzésében és a kontaktidő betartásában.

A 70% etanol tartalmú PURELL Advanced kézfertőtlenítő gélt legtöbben a bőrbarát hatása miatt kedvelik, miközben széles hatásspektruma hatékonyan fertőtleníti a kezeket az ismert kórokozók 99,9%-a ellen. Az érzékeny bőrűek védelme érdekében a PURELL nem tartalmaz színezéket és addicionális illatanyagokat, így az allergiára való esélyt jelentősen csökkenti.

Tartson Ön is magánál a kis kézfertőtlenítő flakonból, és használja a PURELL-t rendszeresen felületek megérintését követően, amennyiben kezei szabad szemmel nem szennyezettek. Fontos megérteni, hogy a kórokozók jelentős része érintés útján terjed, mivel a kezekről könnyedén átkerülhetnek a vírusok és baktériumok a nyálkahártyára, nyelvre, szembe, ahol azok gyorsan megtámadhatják az immunrendszert. Ezért még ha látszólag nem is szennyezett fizikailag a kéz és a bőr, érdemes gyorsan PURELL-lel kezet fertőtleníteni, hogy a szemmel láthatatlan kórokozókat inaktiváljuk. Ha szennyezettek kezei, javasoljuk az alapos szappanos kézmosást, melyhez a szintén bőrbarát GOJO habszappanokat javasoljuk!

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél:


Kézfertőtlenítő gél felsőfokon a professzionális kézhigiénés készítmények szakértőjétől, a PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél! Az alkoholos PURELL Advanced napjaink egyik kiemelkedő minőségű, széles hatásspektrumú, bőrbarát kézfertőtlenítő gélje. A kéz- és bőrbarát PURELL gél 70% feletti alkohol tartalommal (etanol és izopropanol) rendelkezik, ami segít a gyors behatási idő és a széleskörű kézfertőtlenítés elérésében. A termék virucid, bakteric, mikobaktericid és fungicid hatását hatályos OTH engedély igazolja. A gél állag alkalmassá teszi a kézfertőtlenítőt a precíz és gazdaságos bedörzsölésre, mivel sokáig a bőrön marad, kézfertőtlenítés és adagolás közben sem folyik ki a kezek, ujjak közül.

A PURELL gél prémium minőségét a legnagyobb igénybevételnek kitett partnereink is tanusíthatják, akik főként az egészségügy és az élelmiszeripar területén tevékenykednek. A PURELL Advanced kézfertőtlenítő még rendkívül gyakori használat esetén is hatékony, miközben nem szárítja a bőrt, sőt még hidratálja is azt. Napi akár 100 kézfertőtlenítés esetén is kíméletes, így tökéletes megoldás a legkockázatosabb, például kórházi környezetben is. A bőrbarát összetevők mellett különösen fontos még, hogy a PURELL Advanced nem tartalmaz illatanyagokat, így a kézfertőtlenítő gél bőrirritációra való hajlama minimális.

  • A PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél teljesen illatmentes
  • 70% etil-alkoholt tartalmaz.
  • Dermatológiailag tesztelt: nem irritatív és hipoallergén kézfertőtlenítőszer, többféle bőrápolót tartalmaz.
  • A PURELL® kézfertőtlenítő hatásos a tömeges járványok megelőzésére és fontos részét képezi a munkahelyi higiéniai programoknak!
  • Amerika első számú kézfertőtlenítő gélje!


Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:


Higiénés kézfertőtlenítés - EN1500:
Kb. 3 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet a kézen alaposan eldörzsölünk. behatási idő: 30 mp, 30 mp alatt a termék yeasticid hatással rendelkezik. A fungicid és virucid hatás elérésére behatási idő: 60 mp.

Sebészeti bemosakodás - EN12791:
Kb. 3-5 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet 1 percig alaposan eldörzsölünk. A műveletet még 4x meg kell ismételni. Bemosakodási idő: 5x1 perc= 5 perc
Abban az esetben, ha a bemosakodást megelőző tisztasági kézmosás után kéztörlés történik, akkor száraz kézre min. 3-5 ml kézfertőtlenítőszert adagolunk, melyet a kézen és az alkaron 1,5 percig alaposan eldörzsölünk, majd a műveletet megismételjük. Bemosakodási idő: 2x1,5 perc = 3 perc

Antimikrobális spektruma:

  • Baktericid (MRSA)- EN1040, EN12054
  • Fungicid/Yeasticid - EN1275
  • Virucid - EN14476
  • Mikobaktericid (tuberkulocid) - EN14348

EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 32767-2/2017/KJFFO
EMMI engedély száma: 36570-4/2017/KJFFO
OKBI azonosító: B-20120235

Minden a Green Clean Kft. által forgalmazott PURELL kézfertőtlenítő termék a magyarországi hatóságok által szakvéleményezett készítmény.

Termék adatok
Termék jellegeönálló termék
Rendeltetésrendkívül gyakori kézfertőtlenítésre ajánlott, főként élelmiszeripari és egészségügyi alkalmazásra
Felhasználási területÉlelmiszeripar
Egészségügy
Irodák
Üzemi higiénia
TEK csoportTEK2 - PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél

Működési jellemzők
Működtetésfelpattintós flip kupakos

Kialakítás
Kialakításklinikailag igazoltan bőrbarát

Fizikai tulajdonságok
Állaggél
PH-érték7,5 +/-1
Illatillatmentes
Színszíntelen

Dimenziók, méretek
Kapacitás100 ml

Logisztikai részletek
Kiszerelés1 db
Származási helyFranciaország
VTSZ38089490

Kézfertőtlenítő típusa PURELL Advanced
Termék típusa önálló termék
Működtetés kupakos
Űrtartalom 100 ml
Állag gél

Kérdések (4)

Gyerekek is használhatják?

Igen ez egy hipoalergén készítmány, a több bőrápló miatt még hidratálja is a kezet.


Hány kézfertőtlenítésre elég 1 flakon 100 ml-es PURELL?

Ez az adag nagyságától függ, de tapasztalat szerint ha akár 100 nyomásra is elegendő a palackban lévő mennyiség. A kézfertőtlenítés protokollja 3 ml kézfertőtlenítő szer alkalmazása esetén vizsgálja a behatási időt és a fertőtlenítési spektrumot, így ha a maximális mennyiséget a kezünkre nyomjuk, akkor kb 33 adag kézfertőtlenítést biztosít egy flakon.


Hogyan nyílik a flakon?

A flakon tetején egy felpattintható flip-kupak található, mely akár egy ujjal is felnyitható és biztonsággal, szivárgásmentesen visszazárható.


Miért csíp a PURELL?

A PURELL egy magas alkoholtartalmú kézfertőtlenítő készítmény, mely ha sebes kézfelületre kerül, akkor intenzív égető hatást vált ki, csakúgy, mint az összes többi alkohol. Sérülésmentes bőrfelületen teljes mértékben komfortos a gél használata, nincsen maró hatása és nem okoz ragacsos tapintást.Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
2020. 10. 20. -
Napi szinten többször használom tömegközlekedés, pénzhasználat után, amikor is nincs lehetőségem kézmosásra. Nem ragad és hamar elpárolog, úgyhogy nagyon kényelmes és gyors módja a kézfertőtlenítésnek.El sem tudnám képzelni, hogy nincs nálam, főleg járványok idején!
2020. 10. 07. -
Nemcsak a táskámban, de a kocsiban is tartok belőle. A járvány miatt még többször használom!
2020. 09. 11. -
A pumpás kiszerelés nagyon szerettem, de mivel nem sikerült beszereznem erre esett a választásom. Kézmosás érzést ad, egyáltalán nem ragacsos.
2020. 09. 04. -
vettem a fiaimnak. Az iskolatáskába is simán elfér. Jobban szeretik, mint a kézmosást, így mindenki jól jár. Én nyugodt vagyok, nekik meg tiszta a kezük.