Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk, a Green Clean Kft. egy csákvári székhelyű, a közösségi vizesblokkok felszerelési egységeit forgalmazó kereskedelmi társaság. Arra törekszünk, hogy mint importőr, márkaképviselet legyünk jelen a piacon és egy nagykereskedővel ellentétben komplex szolgáltatást nyújtson ügyfeleink számára. Ebbe a termékértékesítés mellett, az egyedi tervezésű megoldások, a karbantartás és szerviz egyaránt komoly szerepet játszik.

2007-ben alakult meg a vállalkozásunk, 100%-os magyar tulajdonban, és kezdetben a környezetbarát, TARCO tisztítószerek alkották a portfólió nagy részét, idővel azonban ez kiteljesedett szinte minden, a vizesblokkokban megtalálható eszközzel.

A 2010-es évek elejétől fogva a GOJO Industries, a világ egyik legnagyobb kézhigiénés vállalatának hazai képviseletét látjuk el.

2018-től kezdve pedig a francia DELABIE, Európa egyik legismertebb közösségi vizes szerelvény, csaptelep és zuhanygyártójának egyedüli magyar partnerei vagyunk.

Vállalkozásunkat tudatosan úgy építettük fel, hogy minőség tekintetében a piacon található termékeknél magasabb műszaki tartalmú, takarékosabb, komfortosabb megoldásokat kínáljunk az ügyfelek számára. Számunkra a legfontosabb, hogy azok akik nap mint nap saját maguk használják a termékeinket, meg legyenek azokkal maximálisan elégedve, jó kezekben érezzék magukat, minden szempont, a komfort, higiéné és fenntarthatóság tekintetében egyaránt.

Ezzel a filozófiával, az évek során több nagy projektet is sikerült elnyernünk, melyekre azóta is büszkék vagyunk. Óriási sikernek tartjuk, hogy 2019-es megnyitása óta az új Népstadion, a Puskás Ferenc Stadion vizesblokkjai, cégünk termékeivel fogadhatja azt a több tízezer szurkolót, koncertre érkező rajongót, akik belépnek a létesítmény területére.

Az évek során kollégáinkat úgy válogattuk össze, hogy a tapasztalat mellett, a pozitív hozzáállás, ügyfélközpontú gondolkodás is komoly szerepet játszott kiválasztáskor. Olyan munkatársakkal építettük fel cégünkat, akik a beruházók érdekeit szem előtt tartva a legjobb megoldást szeretnék nyújtani, lelkiismeretes, minőségi munkájukkal.

Mostanra megszámlálhatatlan mennyiségű sikeres projektet tudhatunk a hátunk mögött, olyan megrendelőkkel, akik folyamatosan vissza-vissza térnek hozzánk. Az elmúlt időszakban például a rezsidíjak ugrásszerű megnövekedése jelenti a legnagyobb kihívást. Akadt olyan megrendelőnk, akit csak a megfelelő zuhanyrendszer kiválasztásával hozzásegítettünk évi 40 millió forint megtakarításához.

Jelenleg csákvári irodánk mellett kollégáink területi alapon felosztva a megyéket keresik fel Partnereinket. Munkájukat egy nagy raktárkészlet segíti, hogy a lehető legrövidebb idő alatt eljussanak a megrendelt termékek a felszerelési helyükre.

Weboldalunkon minden illetékes kolléga elérhetősége fellelhető, emailes és telefonos megkereséseket is szívesen veszünk, írásos érdeklődésekre is gyorsan, szakértelmet előtérbe helyezve reagálunk, hogy minél hamarabb érdemi segítséget nyújthassunk Ügyfeleink részére.