Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
SensaMist Linen légfrissítő illatolaj illatdiffúzorba 1L - friss, virág, narancs, jázmin
70.970 Ft + ÁFA ( 90.132 Ft ) /
Menny.:flakon

SensaMist Linen légfrissítő illatolaj illatdiffúzorba 1L - friss, virág, narancs, jázmin

70.970 Ft + ÁFA ( 90.132 Ft ) /
Menny.:flakon
Cikkszám: SM-1L-LINEN
Bruttó egységár: 90,13 Ft/ml
Gyártó: Vectair Systems
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Lágy, virágos illat, mely narancsvirág és jázmin jegyeket tartalmaz. Az illatkombináció ipari SensaMist illat diffúzor utántöltéséhez való. SM-1L-LINEN

Leírás és Paraméterek

Lágy, virágos illat, mely narancsvirág és jázmin jegyeket tartalmaz. Kombinációjuk akár a tavaszi szellőben száradó frissen mosott lenruha illata. Az illat erőssége 2 az 5-ből.

Sensamist illatolajok rendszer leírása:

A SensaMist különleges és változatos illatkompozíciói a professzionális felhasználók legszélesebb körének igényeit is kielégítik. A lágyabb, simogatóbb illatoktól kezdve, az élénk, üde illatkombinációkon át egészen az édes, gyümölcsös illatolajokig számos lehetőség közül választhatunk.

A minőségi illat alapanyagoknak köszönhetően a SensaMist illatolajok nagy koncentrációjú készítmények, így használatuk rendkívül gazdaságos, és hosszan tartó. Az illatokat a SensaMist illat diffúzor készülékeivel lehet életre kelteni, mely illat diffúzorok feladata, hogy a készülékbe épített kompresszoruk segítségével fokozott nyomáson elporlasszák az illatolajokat, majd a ventillátoruk segítségével szétfújják az illatot a légtérben. Az elporlasztott illat előnye, hogy a részecskék kis mérete miatt az illatanyag hosszan megmarad a levegőben, így sokáig érezhető a hatása.

Az állandóan magas minőség, a hosszú élettartam és a költséghatékonyság érdekében a SensaMist illatolajai nagyobb részt szintetikus olajokból készülnek, ugyanakkor kisebb részben természetes illóolajakat is tartalmaznak. Fontos megjegyezni, hogy a SensaMist illatok az IFRA (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség) iránymutatásainak megfelelően készülnek, mely szövetség feladata, hogy tudományos alapokon építkezve meghatározza, melyek azok az alapanyagok, amelyek biztonsággal használhatók az illatanyagok gyártása folyamán. Az IFRA ennek fényében rendszeresen megjelenteti azoknak az alapanyagoknak a listáját, melyet biztonságosnak tart, és melyek azok az anyagok, melyek használatát tiltja. A SensaMist illatok csak az engedélyezett illatolajok felhasználásával készülnek, így a SensaMist illatdiffúzorral történő rendeltetésszerű használat során emberi egészségre ártalmatlanok.

SM-1L-LINEN termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaSensamist illatolajok
Termék jellegeutántöltő
illatosító
AP csoportSensamist
Felhasználási területVendéglátó egységek
Irodák
Kifejezetten nagy forgalmú közösségi helyiségekbe

Anyaghasználat


Anyagillóolaj

Fizikai tulajdonságok


Állagfolyékony
Illatfriss illatú
virág
narancsvirág és jázmin
Színszíntelen

Szabványok, engedélyek


SzabványIFRA megfelelőség (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség)

Logisztikai részletek


Kiszerelés1 flakon
Származási helyUK
VTSZ330749

Dimenziók, méretek
Tömeg1.00 kg

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.