Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
69.380 Ft + ÁFA ( 88.113 Ft )
Menny.:flakon

SensaMist Summer Delight légfrissítő illatolaj illatdiffúzorba 1L - édes, dinnye, vanília

69.380 Ft + ÁFA ( 88.113 Ft )
Menny.:flakon
Cikkszám: SM-1L-DELIGHT
Bruttó egységár: 88,11 Ft/ml
Gyártó: Vectair Systems
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Édeskés, gyümölcsös, dinnye és vanília illatú légfrissítő folyadék különleges illatolajokból a nagy teljesítményű SensaMist illat diffúzorhoz. SM-1L-DELIGHT

Leírás és Paraméterek

Sensamist illatolajok rendszer leírása:


A SensaMist különleges és változatos illatkompozíciói a professzionális felhasználók legszélesebb körének igényeit is kielégítik. A lágyabb, simogatóbb illatoktól kezdve, az élénk, üde illatkombinációkon át egészen az édes, gyümölcsös illatolajokig számos lehetőség közül választhatunk.

A minőségi illat alapanyagoknak köszönhetően a SensaMist illatolajok nagy koncentrációjú készítmények, így használatuk rendkívül gazdaságos, és hosszan tartó. Az illatokat a SensaMist illat diffúzor készülékeivel lehet életre kelteni, mely illat diffúzorok feladata, hogy a készülékbe épített kompresszoruk segítségével fokozott nyomáson elporlasszák az illatolajokat, majd a ventillátoruk segítségével szétfújják az illatot a légtérben. Az elporlasztott illat előnye, hogy a részecskék kis mérete miatt az illatanyag hosszan megmarad a levegőben, így sokáig érezhető a hatása.

Az állandóan magas minőség, a hosszú élettartam és a költséghatékonyság érdekében a SensaMist illatolajai nagyobb részt szintetikus olajokból készülnek, ugyanakkor kisebb részben természetes illóolajakat is tartalmaznak. Fontos megjegyezni, hogy a SensaMist illatok az IFRA (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség) iránymutatásainak megfelelően készülnek, mely szövetség feladata, hogy tudományos alapokon építkezve meghatározza, melyek azok az alapanyagok, amelyek biztonsággal használhatók az illatanyagok gyártása folyamán. Az IFRA ennek fényében rendszeresen megjelenteti azoknak az alapanyagoknak a listáját, melyet biztonságosnak tart, és melyek azok az anyagok, melyek használatát tiltja. A SensaMist illatok csak az engedélyezett illatolajok felhasználásával készülnek, így a SensaMist illatdiffúzorral történő rendeltetésszerű használat során emberi egészségre ártalmatlanok.

SM-1L-DELIGHT termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaSensamist illatolajok
Termék jellegeutántöltő
illatosító
Felhasználási területVendéglátó egységek
Irodák
Kifejezetten nagy forgalmú közösségi helyiségekbe

Anyaghasználat


Anyagillóolaj

Fizikai tulajdonságok


Állagfolyékony
Illatdinnye
gyümölcsös
édes
vanília
Színszíntelen

Szabványok, engedélyek


SzabványIFRA megfelelőség (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség)

Logisztikai részletek


Kiszerelés1 flakon
Származási helyUK
VTSZ330749

Dimenziók, méretek
Tömeg1.00 kg

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.