Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rendezvények illatosítása

Rendezvények illatosítása
A rendezvények illatosítása cégünk egy exkluzív szolgáltatása, amely jelentősen emeli az adott esemény színvonalát. Célunk, hogy a megrendelő egyedülálló élményt nyújthasson vendégeinek, és fokozza a rendezvények hangulatát, maradandóvá és emlékezetessé tegye atmoszféráját különleges illatok segítségével.

Munkánk során azzal a problémával is gyakran találkozunk, hogy az idősebb épületek esetében a kellemetlen szagok megkeserítik a rendezvényszervezők dolgát. Az egyszerű, háztartási illatosítók ugyanis alkalmatlanok arra, hogy ezzel a feladattal megbirkózzanak. Közösségi helyiségekben gyakran jelentkezik ekkor dohos szag, vizesblokkok esetében pedig a csatorna bűzzárás hiányosságai miatt léphet fel csatornaszag.

Szerencsére van megoldás!
 


Rendezvénytípusok

Legyen szó vállalati, üzleti rendezvényekről, melyeken professzionális és elegáns illatokkal teremtünk egyedülálló hangulatot, vagy kulturális rendezvényekről, ahol illatokkal segítjük az embereket elmerülni az esemény atmoszférájában, például kiállításokon, galériákban vagy színházi előadásokon.

De lehet esküvő is, mi megteremtjük az álomesküvők illatát, segítve a pároknak, hogy emlékezetessé tegyék a nagy napot.

Rendezvények illatosítása szolgáltatás

SZOLGÁLTATÁSUNK LÉPÉSEI:

1. Igények felmérése

Konzultálunk az esemény szervezőjével, hogy megismerjük a rendezvény célját, stílusát és hangulatát. Ezután a szervezővel egyeztetve közösen megkeressük az igényeihez leginkább illő illatkoncepciót az adott helyiségbe. Kínálatunkból kiválasztjuk azt az illatvariációt, amely tökéletesen igazodik a rendezvény témájához és a megrendelő elvárásaihoz.
 

2. Illatkoncepció kiválasztása

Professzionális illatosító termékeink közül kiválasztjuk a különleges illatkompozíciókat, amelyek egyedülálló élményt nyújtanak az adott esemény színvonalához illeszkedve. Az illatokat nagy gondossággal válogatjuk ki úgy, hogy harmonizáljanak a rendezvény hangulatával és az adott térrel.


3. Illatosítás és diffúzió

Szakértő csapatunk felügyelete mellett gondoskodunk az illatok megfelelő terjesztéséről a rendezvényhelyszínen. Korszerű diffúziós rendszereket használunk, hogy az illatok finoman és egyenletesen terjedjenek el a kiválasztott területeken. Az illatosítás diszkrét, és a vendégek számára kellemes érzetet kelt.

 

Mindemellett az innovatív diffúziós technológia által a kisméretű illatmolekulák tovább képesek a levegőben maradni, így az adott tér illata hatványozottan tovább tart.  Ezzel ellentétben a hagyományos aeroszolos rendszerek nagyjából néhány percig fejtik ki illatosító hatásukat. Ennek eredményeképpen nemcsak hatékonyabban illatosít, de költségkímélőbb is.

 


ILLATOSÍTÁS VÁLASZTHATÓ FORMÁIVizesblokk

G-Plus enzimköves piszoár rácsok Vizesblokkok esetében számos kifejezetten közösségi felhasználásra tervezett V-Air Solid passzív illatosító rendszer illatosító rendszerek, készülékek állnak rendelkezésre, melyekkel változatos formában nyújtunk folyamatos illatosítási lehetőséget.
Erre kínál megoldást a kínálatunkban található többféle kialakítású és összetételű piszoár rács, mosdóhelyiségbe is kihelyezhető passzív illatosító rendszerek, wc illatosítók.

Ilyenek a G-Screen, G-Mini és G-PLUS illatosított piszoár rácsok, passzív illatosító kategóriában a V-AIR Solid és V-AIR Solid Plus közösségi és mosdóillatosítók, illetve V-Fresh Illatpárnák, EcoShell szállodai illatkagylók, melyek akár légkondícionáló készülékekre is rögzíthetőek, továbbá az Airloop WC-illatosítók.Kisebbtől az extra nagy méretű közösségi terekig  

terek 200 m3 – 2000 m3

SensaMist nagy teljesítményű ipari illatdiffúzorok az igazán nagy méretű terek illatosítására Az innovatív SensaMist ipari, nagy teljesítményű illatdiffúzorok kifinomult, esztétikus külsejük ellenére kifejezetten a hatalmas közösségi terek folyamatos és hatékony illatosítására lettek megalkotva. Recepciók, hallok, rendezvény- és konferenciatermek számára ideális teljesítménnyel. A technológia érdekessége, hogy a diffúzor magas nyomáson elporlasztja az illatolajakat, aminek köszönhetően könnyű illatszemcsék jutnak a levegőbe, melyeket a készülékbe épített ventilátor oszlat szét az adott térben. Ezek a könnyű illatrészeskék 1 mikronnál kisebbek, ezért sokáig a levegőben maradva biztosítják a hosszútávú illatosítást. A SensaMist prémium minőségű illatkompozíciói által maximális hatékonyság érhető el.
Kihelyezésüket tekintve széles a skála, hiszen pultra, falra szerelhető és padlón álló készülékek közül választhat a megrendelő.


Az emberek számos emléket és érzést társítanak az illatokhoz. A rendezvényillatosítás lehetővé teszi, hogy ezeket az emlékeket és
érzelmeket pozitív irányba befolyásoljuk, 
erősítve az esemény hatását és hosszantartó emlékezetét.

Rendezvényillatosítás szolgáltatásunk az illatok érzékekre és érzésekre gyakorolt hatását kihasználva teremt
egyedülálló és emlékezetes hangulatot rendezvénye számára és teszi exkluzív élménnyé az eseményt.

Szolgáltatásunk garantáltan emlékezetes és lenyűgöző hangulatot teremt minden eseményen!