Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rozsdamentes acél tükörlemezek

Rozsdamentes acél tükrök gyártása

Cégünk standard és egyedi méretben is vállalja rozsdamentes acél tükrök gyártását.

A rozsdamentes acél tükör az elmúlt évek egyik legnépszerűbb megoldásává vált, mióta az ipari üvegek gyártásához használt alapanyagok ára rettentően megdrágult és szükségessé vált egy új innovatív megoldás bevezetése.

  • Az acél alapanyag előnye, hogy egyszerűen és könnyen szabható, miközben sokkal tartósabb az üvegnél. Az elektropolírozásnak köszönhetően teljes tükörhatást biztosít.

  • Törhetetlen, ezáltal a szállítása is lehetővé válik normál fuvarozókkal, nem igényel speciális törékeny áruszállítást.

  • Felrögzítése során sincs szükség olyan költséges, speciális eljárásra, ami miatt az üveg tükör előnyösebb lenne.

Amennyiben olyan helyiségről beszélünk, amelynél a vandalizmus kockázata magasabb, akkor szinte kizárólag a rozsdamentes acél anyag jöhet szóba.

Egyedi gyártás során, elsőként megvizsgáljuk, hogy mely méret lenne a legalkalmasabb az adott projekt esetében, majd műszaki rajzot készítünk, melyet az ügyfél áttekinthet, megerősíthet, még a gyártás megkezdése előtt.

Ezután kerülhet során a gyártás, sorjázás folyamatára. Általában ez pár munkanapot vesz csak igénybe.

Mindenképpen érdemes elgondolkodni, hogy üveg tükör helyett, rozsdamentes tükröt használjunk, mivel ez esetben gyorsabb és problémamentes gyártás-szállítás biztosítható, az eredmény pedig ugyanazt a minőséget biztosítja, mint az üveg tükör, csak az egységára kedvezőbb lesz.

A rozsdamentes acél tükrök elegánsak és modern külsővel rendelkeznek, így szép megjelenést biztosítanak az épületben.
Ezek miatt a rozsdamentes acél tükör használata tökéletes, ha a minőség, a tartósság és az esztétika a fontos szempontok a kiválasztás során.

Cégünk alapanyagként kiváló minőségű, nyugat-európai AISI304-es rozsdamentes acélt használ, mely szilárdság és korrózióállóság tekintetében remek tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek oka a magas nikkeltartalom, emiatt pedig bármilyen ipari felhasználásra tökéletes.

 

Telepítéssel, illetve egyedi mérettel kapcsolatos igénye esetén kérje Ön is személyre szabott árajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

Árajánlatkérés

Kérjük az üzenet rovatban feltüntetni a megrendelni kívánt egyedi tükör méretét darabszámmal, kialakítással (azaz furat nélkül vagy furattal), valamint a kiszállítással kapcsolatos igényeket.