Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállodai recepció, lobby illatosítása

Szállodai recepció, lobby illatosítása

Amikor belépünk valahova, legyen az valakinek az otthona vagy egy szálloda, az első benyomás jelentősen befolyásolja a hangulatot. Ilyenkor a bútorzat elrendezésétől a világításig mindent egyszerre tapasztalunk meg, az illat pedig kiemelt szerepet játszik a pozitív érzet kialakulásában.

Az illatok olyannyira rögzülnek a memóriánkba, hogy sokszor még évek múltán is bennünk maradnak, fel tudjuk idézni azt a kellemes érzést, melyet megtapasztaltunk.

 

Miért fontos egy szállodában a kellemes illat?

A szállodák különböző illatok használatával a vendégekben a relaxáció, melegség vagy nosztalgia érzését kelthetik.
A szaglásunk az egyik legerősebb érzékszervünk, mely erősen hat az érzelmeinkre és az emlékeinkre. Egy illat megnyugtathat, de akár veszélyre is figyelmeztethet. Rég elfeledett emlékeket idézhet fel, és segíthet az embereknek szorosabban kötődni egy adott személyhez vagy helyhez. 

 
Az ügyfelek mindenre odafigyelnek, még akkor is, ha Ön szerint nem

Egy 2019-es Ambius-tanulmány szerint, amely az illatoknak az üzleti teljesítményre gyakorolt ​​hatását elemezte, a megkérdezett szállodai vendégek 91%-a nyilatkozott úgy, hogy a kellemes szállodai illatok pozitívan befolyásolták az élményüket, 67%-uk pedig úgy nyilatkozott, hogy nyugodtabbá tette őket.

Attól a pillanattól kezdve, hogy egy vendég belép a szállodába, elkezdi kialakítani a felfogását. Függetlenül attól, hogy vidám, barátságos illat vagy kellemetlen szag fogadja, jelentősen befolyásolhatja az hotelről alkotott benyomást, és befolyásolhatja az ott tartózkodásuk hátralévő részét. A levegő kellemes illatokkal való feltöltése pozitívan befolyásolhatja a vendégek hangulatát, energiáját és elégedettségi pontszámát. Ha az illatokat a hotelélmény részévé teszi, azzal felülmúlja versenytársait, és hozzájárulhat ahhoz, hogy visszatérjenek a vendégek.

 

Hogyan segíthetnek ebben a SENSAMIST diffúzorai és az illatolajok?

A SENSAMIST rendszere a használat során az illatolajokat kisebb, mint 1 mikron méretűre porlasztja le, majd a kompresszor segítségével a levegőbe továbbítja. Az így keletkezett illatfelhő, több órán keresztül, egészen az illatmolekula felbomlásáig a légtérben marad.
Mivel a használat során, rendszeres időközönként újabb és újabb befúvásokkal tápláljuk az illatot, így az indítás után 15-20 perccel egy folyamatos, egyedi illatélmény alakul ki, egészen addig amíg működésben van a rendszer.

A vendégek tehát már a szálloda épületébe lépés első pillanatában érezni fogják, hogy milyen jó kezekben vannak.

Ráadásul az elegáns és megnyerő design diffúzorok, a bútorokkal nagyon szépen összeegyeztethetők, remekül belesimulnak, mindenféle enteriőrbe.