Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Green Clean ivókút azonnali készletről!

Nyár végi akciónk keretein belül kedvezményes áron vásárolhat, kiváló minőségű ivókútjainkból.

Kiváló minőségű ivókút

Ivókút a friss vízvételhez

A kültéri friss ivóvízvétel nagyon fontos a nyári, forró hónapok idején. Célszerű erre a közterületeken vandálbiztos kutakat kihelyezni, amelyeket biztosítani tudják a folyamatos használati lehetőséget.

Ezek az ivókutak számos különböző méretben érhetők el, így a gyerekek és felnőttek számára egyaránt biztosítani tudják a használatot.

Ivókutak között megtalálhatók a 600 mm-es óvodai, 800 mm-es iskolás és 915 mm-es felnőtt méret is, illetve rendelkezünk fali ivókúttal és kétállásos SLIDE ivókúttal is.

Álló ivókút és fali ivókút kínálatunkat az alábbiakban tekintheti meg:

Miért ajánljuk a Green Clean ivókutakat?

  • remek anyagvastagság
  • remek megmunkálás
  • 10 év garancia
  • víztakarékos ivókútfej OTH- megfelelőség
  • vandálbiztos kivitel

Minőség

Az ivókút kiválasztásánál kiemelten fontos a lemezvastagság és a lemezminőség, mivel a hosszú távú élettartamot ezek fogják meghatározni. Emiatt ivókútjaink emelt rozsdamentes acél lemezből készülnek, méghozzá AISI 304-es, kiváló minőségű anyagból. A lemez minősége azért fontos, mivel kültéren a környezeti hatások bizonyos gyengébb minőségű acélfajtákat idővel tönkretesznek.

Biztonság és higiénia

Mivel a termékek nagyon gyakran gyermekek közelébe, használatába kerülnek, ezért oda kel figyelni, hogy az ivókút szépen megmunkált, lekerekített élekkel rendelkezzen. Ebben a DELABIE mérnökei élen járnak, olyan gépparkkal rendelkeznek a francia gyárban, amely világszinten is kiemelkedő.

Mivel ivóvízzel dolgozunk, így nem kerülhető meg az illetékes hatóság, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal. Az ivókútfej, amely gyakorlatilag egy időzített csaptelep csak olyan típus lehet, amely rendelkezik OTH-szakvéleménnyel. Ez bizonyítja, hogy biztonsággal és egészségünk megőrzésével használható az eszköz. Nagyon praktikus az a kialakítása az ivókútfejeknek, hogy néhány típust ellátnak bekapásgátló kiegészítővel. Ez a higiéniai szempontok miatt nélkülözhetetlen, hiszen a kórokozók nagy többsége ebben a  formában, érintkezéssel terjednek.

Vandálbiztosság

Az ivókutak egyik alapkövetelménye kültéren a vandálbiztosság. Emiatt kialakításuk esetében a vízcsatlakozás és a csatornabekötés is rejtve helyezkedik el. Ehhez egy szerelőnyíláson keresztül lehet hozzáférni, amely nyílás különleges TORX-csavarokkal van rögzítve, hogy normál egyszerű csavarhúzóval ne lehessen megbontani az ivókutat. Maguk a rögzítőpontok is belső palástra vannak elhelyezve, így kívülről nézne nem látszanak.

A vandálbiztosság nagy mértékben az ivókútfejek tekintetében kérdéses, ezek azok a csaptelepek, melyeken fogást lehet találni. A DELABIE remek megoldás, hogy egy olyan rögzítő tüskével látja el termékeit, amely miatt nem lehet azt eltekerni, lerángatni.

Az ivókutak telepítésénél figyeljünk arra, hogy a téli időszakban szükséges lesz az ivókút téliesítése, vagy az, hogy leengedésre kerüljön a víz, akár le is lehet takarni, fóliázni erre az időszakra.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ivókút vandálbiztos