Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AKCIÓS kis kiszerelésű PURELL Advanced kézfertőtlenítő gélek

KÉZHIGIÉNIA KÉZKÖZELBEN az AKCIÓS kis kiszerelésű PURELL Advanced kézfertőtlenítő gélekkel

Kézfertőtlenítő gél a mindennapokhoz

 

KÉZHIGIÉNIA KÉZKÖZELBEN

az AKCIÓS kis kiszerelésű PURELL Advanced kézfertőtlenítő gélekkel

Hogy bárhol, bármikor használhassa a kézfertőtlenítőt, ezáltal csökkentve a járványok és betegségek terjedésének lehetőségét.

Ideális társ a mindennapokban, elfér a táskában, autóban, irodában.

A kézhigiénia, kézfertőtlenítés biztosításának leggyorsabb és legegyszerűbb módja, hiszen kis kiszerelése miatt ideális megoldást jelent, ha bevásárlás, utazás alkalmával kézmosásra nincs lehetőségünk.

Ideális társ a mindennapokban, elfér a táskában, autóban, irodában.

A PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél hatásos a tömeges járványok megelőzésére és fontos részét képezi a munkahelyi higiéniai programoknak!

Miért ilyen hatékony?

Egészségügyi dolgozók számára fejlesztette a gyártó, éppen ezért rendkívül széles hatásspektrummal rendelkezik: virucid, baktericid, fungicid, valamint tuberkolocid.

Az alkoholos kézfertőtlenítőszerek között egyedi, hogy bár magas, 70%-os etil-alkoholtartalmú, összetételének köszönhetően azonban ez a kézfertőtlenítő mégsem szárítja a bőrt. Tudományosan alátámasztottan rendszeres használata által a kéz hidratáltabb lesz, mint előtte.

A termék illat- és színezékmentes. Gél állagú, ezért nem folyik és nem hagy ragacsos érzetet kézfertőtlenítés után.

Webáruházunkban most nagyon kedvező áron biztosíthatja a megfelelő védelmet maga és környezete számára, tekintse meg az alábbiakban: