Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozik: WORLD DRYER SMARTdri kézszárító

A World Dryer a hagyományos kézszárítók vezető gyártója. Az egész SMARTdri kézszárító sorozatára elmondható, hogy sokkal energiatakarékosabb, tartósabb és higiénikusabb, mint a piacon megtalálható legtöbb hagyományos kézszárító. A kézszárítás egyfajta élmény is lehet gyorsaságának köszönhetően, amellyel jelentős energiát takaríthatunk meg. Mindez igazán esztétikus külső megjelenéssel párosul. 

 

Melyek a kézszárítók legfontosabb ismérvei?

A szárítási sebességet kell megjelölni elsőként, amelynél a 10-12 msp az elfogadott, gyors szárítási idő. Ez a sebesség azonban nem arányos a készülékek fogyasztásával. A modern, energiatakarékos készülékeknél már nincs szükség 2000-2500 W fogyasztásra a hatékony kézszárításhoz, elegendő, a 900-1200 W.

Ennek megfelelően az takarékos üzemeltetés a második legfontosabb szempont, amelyet együtt szoktak említeni az élettartammal. Senki sem szeretne magas villanyszámlát vagy 1 éven belül azonnali új beruházást.

Legvégül a vandálbiztosság és szervizelhetőség a harmadik ismérv. Tehát, hogy ellenálljon a fizikai hatásoknak a kézszárító, illetve ha eléri élettartama végét egy alkatrész, akkor ne legyen szükség teljesen új készülékre, elegendő csak az alkatrész cseréje.

Ezen szempontok alapján alkotja meg a World Dryer remek kézszárítóit.

SMARTdri előnyei

  • Időtálló – 2-3-szor hosszabb az élettartama
  • Költséghatékony – sokkal gazdaságosabb a papírtörlőknél
  • Energiatakarékos – 40 %-al kevesebb energiát igényel a hagyományos kézszárítókhoz képest
  • Higiénikus – az automata működés és az antimicrobial technológiának köszönhetően meggátolja a baktériumok elterjedését
  • Intelligens működési mechanizmus
  • Ki-és bekapcsolható a fűtés
  • 3 sebességfokozat a szárításban

12 hónap teljes körű telephelyi garancia + 48 hónap alkatrész szavatosság!

Tartalomhoz tartozó címkék: kézszárító vandálbiztos