Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Brabantia BO Touch Bin hulladékgyűjtők

Környezetbarát, esztétikus és igényes társ a hulladékgyűjtésben

Brabantia Bo Touch Bin hulladékgyűjtők széles választékban

Formabontó, mégis letisztult formavilággal megalkotott szofisztikált külső, mely forradalmi és praktikus megoldást kínál a hulladékgyűjtés terén, méghozzá a Brabantia által garantált kimagasló minőségben.

Elegáns vonalvezetésével és merészen sikkes színvilágával bármilyen hangulatú enteriőrbe beolvad, megteremtve az adott helyiség sajátos atmoszféráját, miközben végtelenül egyszerűvé és higiénikussá teszi a hulladékgyűjtést.

Nem csupán otthonokba ideális választás. Maximálisan megállja helyét egy irodai közegben, oktatási intézményekben és rendezvények helyszínén, bármilyen szállodai, közösségi felhasználásban.

Brabantia Bo Touch Bin bármilyen miliőbe illeszkedik

ÍZLÉSES

A Brabantia Bo Touch Bin termékeire jellemző az elegáns anyagválasztás, formatervezésük pedig letisztultságot sugall úgy, hogy közben megtartja funkcionalitását. Visszafogott vonalai és merészen elragadó színei miatt bármilyen belsőépítészeti stílus könnyedén magába fogadja. Képzeljünk el egy loft stílusú belsőteret, egy skandináv vagy vidéki hangulatú enteriőrt, de akár egy minimalista irányvonalat is, mindegyikbe azonnal beolvadnak a Brabantia Bo Touch Bin hulladékgyűjtői, hála az ellentétek bűvölete által megteremtett harmóniának.


PRAKTIKUS

  • A talpai csúszásmentes borítást kaptak, ezért stabilan áll. Opcionálisan választható állítható lábakkal is a Bo Touch Bin hulladékgyűjtő, ami extra kényelmet biztosít, hiszen nemcsak a takarítást könnyíti meg, de használat közben sem szükséges kellemetlen pózban lehajolni sem.

  • Gyengébb érintés hatására is kinyílik. Nyomófedelének anyaga kellemes, tapintása lágyabb érzetet kelt.

  • Kivehető belső tartályuk révén egyszerűen tisztítható, könnyen, kevés időráfordítással higiénikusan tartható.

  • Kis helyigényű és könnyű, kiválóan illeszkedik bárhova akár a falhoz, akár sarokba.

  • Személyre szabható, hiszen termékünk többféle kapacitással kapható.

Így mindenki a számára az elképzeléseihez leginkább közelálló hulladékgyűjtőt választhatja legyen az hagyományos vagy szelektív kialakítású.

 


KÖRNYEZETTUDATOS

A Brabantia hitvallása, hogy fenntarthatóbb jövőt hagyjanak a következő nemzedékekre. Éppen ezért minden egyes terméküket, ahogy a Bo Touch Bin hulladékgyűjtőit is ebben a szellemben alkották meg. Ennek elismeréséül megkapta Cradle-to-Cradle® bronz szintű tanúsítványát, ahogy a Brabantia termékeinek 90%-a szintén megkapta ezt az elismerő minősítést.

Cradle to Cradle bronz minősítésMit takar ez a minősítés?

A C2C, azaz bölcsőtől bölcsőig tanúsítvány egy nemzetközi, szigorú kritériumok szerint működő kollektív rendszer. Célja, hogy a termékeket hulladék termelése nélkül lehessen előállítani. A hulladék nélküli termék előállítást pedig egyebek mellett megújuló energiával és az újrahasznosítható anyagválasztással igyekeznek biztosítani. Nem elég megszerezni ezt a minősítést, hiszen kétévente felülvizsgálják. Éppen ezért mindig nyitottnak kell maradni a fejlesztésekkel kapcsolatban.

A Brabantiánál törekednek a fenntarthatóság biztosítására, ezért a Bo Touch Bin hulladékgyűjtők 34%-ban újrahasznosított anyagból állítják elő, továbbá használat után 98%-ban újrahasznosítható.

Még egy környezetbarát sajátosság a Brabantia Bo Touch Bin hulladékgyűjtők kapcsán, hiszen nem csak anyagukban, de funkciójuk által is alárendelik magukat a fenntarthatóságnak, hiszen többféle válzozatban, akár több – kettő és három - belső tartályos kialakítással is megvásárolhatók, ami lehetővé teszi a hulladék szelektálását.


Brabantia Perfectfit szemeteszsákok kódokkal és méretekkel Brabantia Perfectfit szemeteszsákok A Brabantia Bo Touch Bin kuka környezetbarát, esztétikus és igényes társa lehet a hulladékgyűjtésben hosszú időn át annak, akinek erre a kifinomult hulladékgyűjtőre esik a választása.

A higiénikus és kényelmes használatot érdemes a Brabantia Perfectfit szemeteszsákokkal maximalizálni. A Perfectfit szemeteszsákokat speciálisan úgy lettek kialakítva, hogy teljes mértékben illeszkedjenek hulladékgyűjtők belső tartályába és a csere könnyen és tisztán kivitelezhető legyen.

 


A Brabantiától megszokott magas minőség szolgál a tartósság, kényelem és a higiénia pecsétjéül.

Tökéletesen megállja helyét otthon és közösségi felhasználásban egyaránt.


Tartalomhoz tartozó címkék: hulladékgyűjtő