Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Brabantia Push Bin nyomófedeles hulladékgyűjtő XXL, 60L - H méret, r.m. acél, selyem - 484520
59.005 Ft + ÁFA ( 74.936 Ft ) /
Menny.:db

Brabantia Push Bin nyomófedeles hulladékgyűjtő XXL, 60L - H méret, r.m. acél, selyem - 484520

59.005 Ft + ÁFA ( 74.936 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: BR484520
Gyártó: Brabantia
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Brabantia Push Bin XXL 60L-es álló rozsadmentes acél szemetes, elegáns, selyem matt r.m. acél ház, tartály nélküli kialakítás, csúszásmentes talp. BR484520
Vonalkód: 8710755484520

Leírás és Paraméterek

A Brabantia Push Bin nyomófedeles szemetes ideális választás irodák, közintézmények és nagycsaládosok hulladékgyűjtési igényeire. A XXL méretű, 60L kapacitásnak köszönhetően kevesebb munkát igényel, így tökéletes választás fokozott forgalmú helyekre is. A szálcsiszolt, selyem matt rozsdamentes acél borítás bármely belső térhez jól illeszkedik. A fedél AISI304-es rozsdamentes acélból készül, a test anyaga pedig AISI430.

  • A hulladékgyűjtő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely tartós és ellenáll a korróziónak, garantálva a hosszú élettartamot. A termék tömege 6,1kg, így stabilan áll a helyén.
  • A matt kóracél felület elegáns megjelenést kölcsönöz a hulladékgyűjtőnek, amely bármely helyiségben jól mutat. A méretei 40 x 40 x 80 cm (szélesség x mélység x magasság).
  • A nyomófedélű kialakítás egyszerű és higiénikus használatot biztosít, mivel a fedél használat után magától visszazáródik, és segít benntartani a kellemetlen szagokat.
  • A nagy, 60 literes kapacitás lehetővé teszi a ritkább ürítést, így praktikus választás nagyobb családok és forgalmas helyiségek számára.
  • Könnyen tisztítható és karbantartható, ami időt és energiát takarít meg a takarítási folyamat során.
  • A Brabantia hulladékgyűjtő mellé választható, márkához és mérethez passzoló PerfectFit szemeteszsák, amely tökéletesen illeszkedik a kuka belsejébe és a szabadalmaztatott "rögzítőfül" rendszer segítségével könnyen és stabilon rögzíthető.
  • A Push Bin nem rendelkezik külön belső tartállyal, a szemeteszsák önmagában szolgál a szemétgyűjtésre, amit a rögzítőfülekkel lehet fixálni.
  • A Brabantia 10 év garanciát vállal a termékre, amely bizonyítja a termék minőségét és tartósságát.

A Brabantia Push Bin nyomófedélű hulladékgyűjtővel nemcsak egy praktikus, de esztétikus megoldást is választ a hulladékkezeléshez. A kiváló minőségű anyagoknak és a modern dizájnnak köszönhető a Push Bin bármely iroda és közösségi mosdó számára ideális választás lehet.

Brabantia Push Bin visszazáródó nyomófedeles hulladékgyűjtők rendszer leírása:

A Brabantia Push Bin egy népszerű hulladékgyűjtő termékcsalád, amelyet a holland Brabantia cég gyárt. A Brabantia több mint 100 éves múltra tekint vissza és számos háztartási terméket kínál, mint például szemetesek, mosó- és szárítóállványok, vasalódeszkák és konyhai eszközök.

A Brabantia Push Bin jellemzői között szerepel:

  1. Push-tető: A push-tető (nyomófedél) megkönnyíti a hulladék elhelyezését, anélkül, hogy emelni kellene a fedél. A tető csendesen és lassan záródik, így megelőzve a kellemetlen szagok és zajok terjedését.

  2. Kiváló minőségű anyagok: A Brabantia Push Bin szemetesek rozsdamentes acélból, vagy más tartós és strapabíró anyagokból készülnek, ami hosszú élettartamot és jó ellenállást biztosít a kopás és korrózió ellen.

  3. Modern dizájn: A Brabantia szemetesek letisztult és modern formákat követnek, így könnyen illeszkednek a legtöbb otthon és iroda stílusához.

  4. Különböző méretek és színek: A Brabantia Push Bin szemetesek több méretben és színben kaphatók, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt.

  5. Környezetbarát: A Brabantia elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és törekszik a környezetbarát gyártási folyamatokra és csomagolásra.

Összességében a Brabantia Push Bin szemetesek kiváló választás lehetnek otthonokba és irodákba, amennyiben egy stílusos, kényelmes és tartós hulladékgyűjtő megoldást keresünk.

C2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány - :

A bölcsőtől bölcsőig megnevezésű minősítés egy világszerte elismert szigorú nemzetközi tanúsítvány, mely a biztonságosabb és fenntarthatóbb termékek mércéjéül szolgál. Olyan holisztikus rendszer, mely hulladék termelése nélkül kíván terméket előállítani.
Ma már számos világcég számára kardinális fontossággal bír e magas presztízsű környezetvédelmi típusú terméktanúsítás megszerzése.

BR484520 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaBrabantia Push Bin visszazáródó nyomófedeles hulladékgyűjtők
Termék jellegehulladékgyűjtő
AP csoportBrabantia PerfectFit szemeteszsák, H méret, 50-60L
Garancia12 hónap teljes körű telephelyi garancia
Felhasználási területKözösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Irodák

Anyaghasználat


Acél minőségeAISI 430
AISI 304 - bakteriosztatikus
Anyagrozsdamentes acél
Borításselyem matt

Működési jellemzők


Működtetésnyomófedeles, magától visszazáródó

Kialakítás


Extracsúszásmentes felület a talprészeken
szemeteszsák rögzítő fülekkel
a nagy méretű hulladékbedobó nyílás segít tisztán tartani a szemetest
Kialakításkerek forma
belső tartály nélküli kialakítás
Tartozékokajándék 5db méretpontos Brabantia PerfectFit szemeteszsákkal

Szerelési adatok


Rögzítésszabadon álló

Szabványok, engedélyek


SzabványC2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány

Dimenziók, méretek


Kapacitásextra nagy méretű
60 liter
Méretek (SZxMAxMÉ)400.00 x 810.00 x 400.00 mm
Tömeg4.49 kg

Logisztikai részletek


Kiszerelés1 db
Származási helyBelgium
VTSZ73239300

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.