Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
DELABIE kompakt szervizfolyosós börtön szaniter - blokkolásgátlós csappal szerelt vandálbiztos kézmosó, direkt öblítésű jobbos álló WC-vel, r.m. acél, 2 mm
1.340.860 Ft + ÁFA ( 1.702.892 Ft ) /
Menny.:db

DELABIE kompakt szervizfolyosós börtön szaniter - blokkolásgátlós csappal szerelt vandálbiztos kézmosó, direkt öblítésű jobbos álló WC-vel, r.m. acél, 2 mm

1.340.860 Ft + ÁFA ( 1.702.892 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: DEL166600
Gyártó: DELABIE
Elérhetőség: Nincs készleten / Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
2mm vastag r.m. acélból készült, szervizfolyosós vandálbiztos DELABIE börtön szaniter - blokkolásgátlós kézmosó és direkt öblítésű jobbos álló WC DEL166600

Leírás és Paraméterek

DELABIE vandálbiztos szaniterek rendszer leírása:

DELABIE vandálbiztos szaniterek

A hagyományos mosdókkal ellentétben a kiemelt kockázatú, vandalizmusnak kitett közösségi mosdókba a vandálbiztos kialakítású, üzembiztos szaniterek kihelyezése nélkülözhetetlen.

Vandálbiztosság alatt azt a kialakítási formát értjük, amely esetében az adott eszköz szakszerszám, szakeszköz nélkül nem bontható meg és nem lehet kárt okozni benne.

 Ahhoz azonban, hogy az adott termék vandálbiztosnak minősüljön különböző kritériumoknak kell megfeleljen.

 • Fontos szempont az anyagminőség. Mindez több okból is igen jelentős, hiszen ez a tartósságot és a hosszú élettartamot garantálja. A jó minőségű, AISI 304-es rozsdamentes acél rendkívüli ellenállóságot és szilárdságot biztosít a szanitereknek, célszerű tehát csak olyan eszközt beépíteni, amely gyártásánál ezt a kódszámú anyagot használták. (üzemeltetés tekintetében a letölthető karbantartási ajánlás az iránymutató)
 • szintén nagy jelentőséggel bír a lemezvastagság. A kellő vastagságú anyag miatt a szaniterek valóban ellenállnak a vandalizmus bármely formájának. WC-k, mosdók esetében ennek egzakt értéke 1,2-1,5 mm, kompakt börtönegységek esetében 1,5-2 mm.
 • a biztonságos használtara törekvő megmunkálás egyaránt kardinális, ami a lekerekített éleknek, széleknek, valamint a megfelelő felületkezelésnek köszönhető. A gyenge megmunkálás balesetveszélyes lehet, az élek vágási sérüléseket okozhatnak. A WC-k esetében célszerű olyan szaniter választani, melyeknél a lefolyó belső fele polírozott, hogy elkerüljük a dugulások okozta költséges problémákat.
 • az egyik leglényegesebb követelmény azonban a zárt kialakítás, ami mechanikai sérülésektől védi a terméket azáltal, hogy szakszerszám használata nélkül nem megbontható. Ennek köszöngetően a szifonhoz kívülről nem lehet hozzáférni, illetve a mechanizmusokat nem lehet megbontani.

Az üzembiztos és jól szervizelhető műszaki kivitelezés is kulcsfontosságú ezeknél a termékeknél, amelyre a nagy múltra visszatekintő francia DELABIE vállalat minden terméke esetében nagy hangsúlyt fektet, immáron több mint 90 esztendeje. Emiatt a beruházók és a kivitelezők is kedvelik, mert gyorsan és egyszerűen telepíthetők, az időszakos karbantartások pedig nem igényelnek különleges szakértelmet.

 

A portfólióban megtalálhatók:

 • vandálbiztos mosdók
 • vandálbiztos WC-k
 • vandálbiztos piszoárok
 • vandálbiztos sorpiszoárok
 • kompakt egységek
 • vandálbiztos zuhanytermékek
 • beépített szekrények

DELABIE kompakt börtön szaniter egységek rendszer leírása:

A büntetés-végrehajtási intézetekben kiemelt fontossággal bír a vandálbiztos kialakítás, amely biztonságos használatot tesz lehetővé minden körülmények között. Mindez természetesen nem csak a berendezések védelme szempontjából mérvadó. Mindemellett a költséghatékony üzemeltetés biztosítása is igen hangsúlyos.

A DELABIE által kifejezetten ilyen funkciójú intézetek számára kifejlesztett kompakt egységek tökéletesen illeszkednek a megkívánt konstrukciós követelményekhez, ugyanis vandálbiztosak mind külső kialakításukat tekintve, mind pedig szervizelhetőségük szempontjából.  

A WC-csésze 100%-ban a kézmosó egységhez lett rögzítve, ami megakadályozza bármilyen tárgy ott történő elrejtését, így szavatolva a biztonságos használatot.

Ezenkívül víztakarékos üzemeltetésűek, mindezt az öblítéshez használt önelzáró DELABIE szelep és a kézmosásnál igénybe vett időzített csaptelep garantálja. Mindemellett az adott cella paramétereihez alkalmazkodnak, hiszen kevés helyet foglalnak és szükség szerint választhatunk többféle kialakítást jobbra, balra vagy éppen középre pozícionált WC-csészével.

Üzembiztos kialakításukért a majd’ egy évszázados tapasztalattal rendelkező DELABIE vállalat kezeskedik, ennek pecsétjéül 10 év garanciát vállalva a gyártási hibákra.

Közösségi mosdók teljesítményére vonatkozó harmonizált szabvány:

 • A túlfolyó lefolyási tényezője (OF) - megfelelt
 • Tisztíthatóság (CA) - megfelelt
 • Statikus terhelhetőség (LR) - megfelelt
 • Tartósság (DA) - megfelelt

Közösségi WC-csészék teljesítményére vonatkozó harmonizált szabvány:

 • Öblítővíz kapacitása (CF) - megfelelt
 • Visszafolyás megelőzése (BP) - megfelelt
 • Tisztíthatóság (CA) - megfelelt
 • Terhelési ellenállás (LR) - megfelelt
 • Tartósság (DA) - megfelelt
 • Víztömörség (WL) - megfelelt
 • Szelep megbízhatósága (VR) - megfelelt

DEL166600 termék tulajdonságai

Termék adatok

 
Rendszer típusa DELABIE vandálbiztos szaniterek
DELABIE kompakt börtön szaniter egységek
Termék jellege kompakt börtön szaniter egység - vandálbiztos WC és mosdó öblítőszelepekkel előreszerelve, beépített WC-papír tartóval
Garancia 10 év telephelyi garancia, mely a gyártási hibákra vonatkozik, a kopó alkatrészekre, illetve a helytelen üzemeltetésből fakadó hibákra nem érvényes
Felhasználási terület Börtönök, fegyházak, fogdák, büntetés-végrehajtási intézetek

Anyaghasználat

 
Acél minősége AISI 304 - bakteriosztatikus
Anyagvastagság 2 mm
Anyag rozsdamentes acél
Borítás selyem matt

Működési jellemzők

 
Működtetés direkt öblítésű, 7 mp időzített elzárású WC öblítő szeleppel
A kézmosó 7 mp időzítésű, önelzáró, blokkolásgátlós csapteleppel van szerelve, M1/2"-os csatlakozással, hozzáférhetőség elleni biztonsági kialakítással, rozsdamentes acélból.
Üzemi nyomástartomány ajánlott nyomás 3 bar - az átfolyási értékek minden esetben 3 bar dinamikus nyomás esetén érvényesek, a rendeltetésszerű használathoz pedig 1 - 5 bar közötti nyomás szükséges
Időzítés 7 mp

Kialakítás

 
Extra Beépített vandálbiztos kifolyófejjel
Kialakítás vandálbiztos
könnyen tisztítható
higiénikus
lekerekített, biztonságos kialakítás
a WC-csésze teljes mértében össze van hegesztve a kézmosó egységgel, így a rések hiánya megakadályozza a különböző tárgyak elrejtését
jobbos álló WC-vel
ergonomikus
Tartozékok szifon tartozék

Szerelési adatok

 
Vízbekötés vízszintes
kevert vízre
rejtett vízbekötés
WC csatlakozás M3/4"
mosdó csatlakozás M1/2"
Rögzítés rejtett csavarozással
fal mögötti rögzítéssel, szervizfolyosóhoz - a rögzítés méretre vágható külső menetes rúd segítségével történik, mely a termék tartozéka
max. 200 mm falvastagság
Vízelvezetés hátsó kifolyású
a mosdó és a WC közös vízelvezetést használ, mely csatlakozása 100 mm átmérőjű
D = 100 mm
Karbantartás A szelepek belső alkatrészeinek tisztítása évente legalább egyszer szükséges. Az esetleges szennyeződések és a vízkő eltávolításával megóvhatók a kopóalkatrészek (pl.: tömítőgyűrűk).
Szerelés A szerelés 3 db szervizablakon keresztül történik, melyek közül 2 db a termék oldalán, 1 db pedig a termék tetején található. A szervizablakok TORX csavarokkal vannak rögzítve.
könnyű szerelhetőség az előrecsövezett vízbemeneti pontoknak és a közös vízelvezetésnek köszönhetően

Szabványok, engedélyek

 
Szabvány CE
EN 14688:2006 - Közösségi mosdók teljesítményére vonatkozó harmonizált szabvány
EN 997:2012 - Közösségi WC-csészék teljesítményére vonatkozó harmonizált szabvány

Dimenziók, méretek

 
Mélység 615 mm
Méretek (SZxMAxMÉ) 725.00 x 1,000.00 x 615.00 mm
Tömeg 30.00 kg
Magasság 1000 mm
Szélesség 725 mm

Logisztikai részletek

 
Kiszerelés 1 db
Származási hely Portugália
VTSZ 732490
 

Tervezői segédlet, letölthető file-ok

3D műszaki modell
DEL166600 RFA fájl letöltése

DEL166600 IFC fájl letöltése
 

Öblítés direkt öblítés
Oldal jobbos
WC kialakítása álló WC
Rögzítés szervizfolyosós

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók