Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyszerű megoldás a WC-ülőkén keletkező kórokozók ellen - GOJO LPK WC-ülőke fertőtlenítő hab

A GOJO LPK új termékével, a WC-ülőke fertőtlenítő habbal egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan növelhető a higiénés színvonal a közösségi mosdóban.

GOJO LPK WC-ülőke fertőtlenítő hab

Fertőtlenítsük használat előtt a WC-ülőkéket!

Növelje egy hatékony megoldással a higiénés színvonalat közösségi mosdójában! A GOJO leányvállalata, a francia Laboratoires Prodene Klint által kifejlesztett WC-ülőke fertőtlenítő hab széles antimikrobiális spektrumával amilyen kíméletlen a WC-ülőke felületén megtelepedő kórokozókkal és baktériumokkal, olyan gyengéd az emberi bőrrel.

A patron a nyomógombos ABS műanyag adagolóval együtt rendkívül komfortosan működtethető. Az ülőke felületét a WC-papírra adagolt habbal egyszerűen fertőtlenítse le! A fertőtlenített felület öblítést nem igényel, a WC-ülőke fertőtlenítő hab rendkívül gyorsan elpárolog, így nem okoz fennakadást a közösségi mosdó napi működésében.

Próbálja ki Ön is az új költséghatékony és gazdaságos mosdóhigiénés megoldásunkat!

Miért nem megfelelő az ülőke takarásához a papíráru?

Az ülőkék esetében gyakori probléma, hogy a toalettpapír vagy kéztörlő papír felhasználásával fészket építenek a felhasználók. Ez amellett, hogy rendkívüli pazarlással jár, egyáltalán nem biztosít védelmet a kórokozókkal szemben. Ráadásul a nagy mennyiségben, töménytelenül bejuttatott papíráru duguláshoz vezethet!

Tartalomhoz tartozó címkék: mosdóhigiénia