Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Érdekli, miért időtálló egy ujjlenyomatmentes mosdófelszerelés? Most megtudhatja!

A rozsdamentes felületek nagyon esztétikus látványt biztosítanak a mosdó számára. Ezeknek a felületeknek a tisztítása és karbantartása azonban nagy odafigyelést és megfelelő tisztítószert igényel, amely komoly odafigyelést igényel.

ujjlenyomatmentes adagolók a mosdóba

Rozsdamentes acél adagolók felsőfokon: ujjlenyomatmentes felületek

Amennyiben a rozsdamentes acél felületeket nem a megfelelő tisztítószerrel kezeljük, úgy foltosak lesznek, illetve felületi korróziót is szenvedhet az anyag. Erre a problémára létezik megoldás, amely hosszú ideig biztosítja az esztétikus megjelenését a termékeknek.

A megoldást az ujjlenyomatmentes rozsdamentes acél felületek jelentik!

Miért?

1. Tisztításukhoz nincs szükség erős tisztítószerekre! Mivel a felület ujjlenyomatmentes, így nem látszódnak rajta a szennyeződések. Elegendő egy nedves ruhával áttörölni! Ezáltal el tudjuk kerülni azt a problémát, hogy olyan vegyszert juttatunk a felületre, amely korróziót okozhat. Ráadásul csökkenthető ilyen formában a tisztán tartásra fordított idő és anyagköltség is!

2. Mindez mérhetetlen eleganciával párosul, amely jóval felülmúlja a hagyományos matt és fényes felületekét! Praktikus, hogy ha a mosdó teljes kialakítását már ezzel a felületkezelt piperékkel tervezzük meg, hogy egységet képet alakítsunk ki.

Ujjlenyomatmentes felületek elérhető a kéztörlőpapír adagolók, toalettpapír adagolók, szappanadagolók, szappantartók, akasztók, piperepolcok között egyaránt! Keresse a Silk Touch megnevezést!

Tartalomhoz tartozó címkék: mosdóhigiénia pipere