Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ES8 a páratlan innováció

a karbantartást nem igénylő kézhigiénés rendszer

PURELL ES8 kézhigiénés érintésmentes rendszer

Forradalmisága az Energy on the Refill technológiában rejlik, mely lehetővé teszi a karbantartás mentes működtetést, hiszen a patronba integrált elem speciális módon úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a töltőanyag maximális kihasználását. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy minden egyes patroncsere alkalmával elemcsere is történik. Ha azonban a patron kiürülése után is marad energia az elemekben, az a készülékben lévő akkumulátorba kerül.

A GOJO további innovatív törekvésének eredményeként kifejlesztett egy – egyelőre az Egyesült Államokban működőSMART LINK wifi összeköttetéssel működő applikációt, mely segítségével nyomon követhető a patron töltöttsége, valamint fogyása egyaránt.

Letisztult külső megjelenése miatt könnyedén beilleszthető bármilyen miliőbe. Fekete vagy fehér színben választható, ami még szélesebb körű kihelyezést tesz lehetővé.


 

PURELL ES8 érintésmentes kézmosó habszappan adagoló és habszappanKézmosás ES8 automata kézmosó habszappan adagolóval

Nem csak emiatt a páratlan műszaki megoldás miatt kiemelkedő ez az adagolórendszer, hiszen az új habállagú PURELL Healthy Soap egyedülálló összetételének köszönhetően akár 50%-kal hatékonyabban tisztít, mint a hagyományos kézmosó szappanok, hiszen a bőr egészen mély pórusaiban lerakódott szennyeződéseket is eltávolítja, annak ellenére, hogy nem tartalmaz biocid hatóanyagot.

Szilikon- és parabénmentes termék, ami azért fontos, mert ezek a mesterségesen előállított tartósításra használt összetevők, mint a parabén akár a mellrák kialakulását is elősegítheti.

A szilikont pedig szervezetünk köztudottan nem képes lebontani. Ezek hiányában kiválóan alkalmas mindennapi használatra anélkül, hogy kiszárítaná, károsítaná a bőrt. Összetétele miatt még hidratáltabb érzést tapasztalunk minden kézmosás után.


 

Kézfertőtlenítés ES8 automata kézfertőtlenítő adagolóval

PURELL ES8 kézfertőtlenítő adagoló rendszer és PURELL Advanced kézfertőtlenítő gélA kézhigiéné hatékonysága a kézmosáson felül a kézfertőtlenítéssel maximalizálható. Ezenkívül előfordulhat, hogy nincs lehetőség kézmosásra, így ennek hiányában az egyetlen alternatíva a kézfertőtlenítő gél használata.

Az ES8 kézfertőtlenítő rendszer PURELL Advanced kézfertőtlenítő géllel történő alkalmazása a legoptimálisabb megoldást nyújtja, hiszen érintésmentes, vagyis a leghigiénikusabb formája a kéz fertőtlenítésének.

Méghozzá azért, mert dermatológiailag tesztelt hipoallergén kézfertőtlenítőszer, továbbá többféle bőrápolót tartalmaz.

Ezenkívül OTH engedély támasztja alá virucid, baktericid, mikobaktericid és fungicid hatását.

 


Az ES8 adagolórendszer mindkét formában maximális biztonságot nyújt a kézhigiéné területén.