Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FALCON VVS Velocity bűzelzáró patron F-7000 FALCON vízmentes piszoárhoz
17.120 Ft + ÁFA ( 21.742 Ft ) /
Menny.:db

FALCON VVS Velocity bűzelzáró patron F-7000 FALCON vízmentes piszoárhoz

17.120 Ft + ÁFA ( 21.742 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: F-CART
Gyártó: FALCON Waterfree Technologies
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Bűzelzáró patron FALCON vízmentes piszoárhoz, mely elősegíti a kellemetlen szagoktól mentes működést és a dugulások megelőzését, 7000 használatra, F-CART

Leírás és Paraméterek

FALCON rendszer leírása:

 

FALCON vízmentes piszoár

A FALCON vízmentes piszoárok magasfényű, zománcozott porcelán anyaga tökéletesen megakadályozza a húgykő lerakódását a vizelde felületén, és a szabadalmaztatott bűzelzáró patronnak köszönhetően teljesen szagtalan működést tesz lehetővé.

A pissoir speciális formai kialakítása és a nem porózus anyagok használata garantálja, hogy a vizelet teljes egészében a bűzelzáró patronba kerül, így nincs szükség öblítésre és folyamatos tisztításra.

A bűzelzáró tökéletesen magában tartja a szagokat, a piszoárt egy egyszerű könyökidommal kell a csatornába kötni, a könyökidom nem tartozék, SZIFON HASZNÁLATA TILOS!

Egyedülálló, 7000 ÜZEMBIZTOS használat!

FALCON bűzelzáró patron

A FALCON vízmentes pissoir-ok lelke a tökéletesen bűzzáró patron, mely garantálja a kellemetlen szagoktól mentes működést és könnyű karbantartást. A patronba töltött, kellemes illatú szagtalanító folyadék légzáró réteget képez a mosdó levegője, és a lefolyóba került vizelet között, így megakadályozza a zavaró szagok kijutását.

Egyéb vízmentes pissoir-oknál a költséges bűzzáró folyadékot nagy gyakorisággal szükséges utántölteni, és egy-egy feltöltés akár 10-20 percet is igénybe vehet. Ezzel szemben a FALCON vízmentes piszoárok bűzzáró folyadéka a patron élethosszáig tart, így nincs szükség a folyadék folyamatos feltöltésére, a patroncsere pedig néhány perc alatt könnyedén elvégezhető. Egy patron normál körülmények között 7,000 használatig tart!

A patron ezen kívül egyéb szennyeződéseket is csapdába ejt, melyek hozzájárulhatnak a lefolyó eldugulásához. Ennek köszönhetően egy igazán higiénikus és szagmentes környezetet lehet kialakítani a mosdóban, továbbá megszűnnek a dugulások és nincs többé szükség vízre az öblítéshez! A piszoár egyedüli karbantartási igénye a napi rutinszerű tisztítás (szórófejes szanitertisztító+törlőkendő használata), illetve a bűzelzáró patron évi 2-3 alkalommal esedékes cseréje.

Üzemeltetés

Az öblítés nélküli piszoár üzemeltetését nagyban segítheti a különféle illatosított piszoár rács és pissoir betét termékek alkalmazása. Az öblítés hiánya alapvetően azt eredményezi, hogy a lefolyó csövekben kialakuló biofilmben lerakódik a húgykő, mely rendszeres lefolyótisztítás hiányában idővel dugulást okozhat. Ezt elkerülendő fejlesztették ki az illatosított piszoár rácsok új generációját, melyek  beépített enzimkővel rendelkeznek és használat közben ún. vízkőlazító enzimeket bocsátanak ki magukból. Ezek az enzimek egyrészt kellemesen intenzív illatot árasztanak, másrészt pedig meggátolják a biofilm kialakulását a lefolyócsőben, így elejét veszik a húgykő lerakódásának és az ebből eredő dugulásoknak. A víz nélküli piszoárok üzemeltetéséhez - és a férfi WC-k illatosításához - így minden esetben ajánljuk az enzimes piszoár betéteket.

F-CART termék tulajdonságai

Termék adatok

 
Rendeltetés vízmentes piszoár bűzelzáró patron
Rendszer típusa FALCON

Anyaghasználat

 
Borítás fehér

Kialakítás

 
Egyéb teljesen szagmentesen zár
Kialakítás a patron megakadályozza a pissoir eldugulását

Dimenziók, méretek

 
Kapacitás 7000
használat
Tömeg 0.30 kg

Logisztikai részletek

 
Kiszerelés 1 db
Származási hely USA
VTSZ 39229000

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók