Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
15.800 Ft + ÁFA ( 20.066 Ft )
Menny.:db

FALCON VVS Velocity bűzelzáró patron F-7000 FALCON vízmentes piszoárhoz

15.800 Ft + ÁFA ( 20.066 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: F-CART
Gyártó: FALCON Waterfree Technologies
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 2
Bűzelzáró patron FALCON vízmentes piszoárhoz, mely elősegíti a kellemetlen szagoktól mentes működést és a dugulások megelőzését, 7000 használatra, F-CART

Leírás és Paraméterek

FALCON rendszer leírása:


FALCON vízmentes piszoár

A FALCON vízmentes piszoárok magasfényű, zománcozott porcelán anyaga tökéletesen megakadályozza a húgykő lerakódását a vizelde felületén, és a szabadalmaztatott bűzelzáró patronnak köszönhetően teljesen szagtalan működést tesz lehetővé.

A pissoir speciális formai kialakítása és a nem porózus anyagok használata garantálja, hogy a vizelet teljes egészében a bűzelzáró patronba kerül, így nincs szükség öblítésre és folyamatos tisztításra.

A bűzelzáró tökéletesen magában tartja a szagokat, a piszoárt egy egyszerű könyökidommal kell a csatornába kötni, a könyökidom nem tartozék, SZIFON HASZNÁLATA TILOS!

Egyedülálló, 7000 ÜZEMBIZTOS használat!

FALCON bűzelzáró patron

A FALCON vízmentes pissoir-ok lelke a tökéletesen bűzzáró patron, mely garantálja a kellemetlen szagoktól mentes működést és könnyű karbantartást. A patronba töltött, kellemes illatú szagtalanító folyadék légzáró réteget képez a mosdó levegője, és a lefolyóba került vizelet között, így megakadályozza a zavaró szagok kijutását.

Egyéb vízmentes pissoir-oknál a költséges bűzzáró folyadékot nagy gyakorisággal szükséges utántölteni, és egy-egy feltöltés akár 10-20 percet is igénybe vehet. Ezzel szemben a FALCON vízmentes piszoárok bűzzáró folyadéka a patron élethosszáig tart, így nincs szükség a folyadék folyamatos feltöltésére, a patroncsere pedig néhány perc alatt könnyedén elvégezhető. Egy patron normál körülmények között 7,000 használatig tart!

A patron ezen kívül egyéb szennyeződéseket is csapdába ejt, melyek hozzájárulhatnak a lefolyó eldugulásához. Ennek köszönhetően egy igazán higiénikus és szagmentes környezetet lehet kialakítani a mosdóban, továbbá megszűnnek a dugulások és nincs többé szükség vízre az öblítéshez! A piszoár egyedüli karbantartási igénye a napi rutinszerű tisztítás (szórófejes szanitertisztító+törlőkendő használata), illetve a bűzelzáró patron évi 2-3 alkalommal esedékes cseréje.

Üzemeltetés

Az öblítés nélküli piszoár üzemeltetését nagyban segítheti a különféle illatosított piszoár rács és pissoir betét termékek alkalmazása. Az öblítés hiánya alapvetően azt eredményezi, hogy a lefolyó csövekben kialakuló biofilmben lerakódik a húgykő, mely rendszeres lefolyótisztítás hiányában idővel dugulást okozhat. Ezt elkerülendő fejlesztették ki az illatosított piszoár rácsok új generációját, melyek  beépített enzimkővel rendelkeznek és használat közben ún. vízkőlazító enzimeket bocsátanak ki magukból. Ezek az enzimek egyrészt kellemesen intenzív illatot árasztanak, másrészt pedig meggátolják a biofilm kialakulását a lefolyócsőben, így elejét veszik a húgykő lerakódásának és az ebből eredő dugulásoknak. A víz nélküli piszoárok üzemeltetéséhez - és a férfi WC-k illatosításához - így minden esetben ajánljuk az enzimes piszoár betéteket.

Termék adatok
Rendeltetésvízmentes piszoár bűzelzáró patron
Rendszer típusaFALCON

Anyaghasználat
Borításfehér

Kialakítás
Kialakítása patron megakadályozza a pissoir eldugulását
Egyébteljesen szagmentesen zár

Dimenziók, méretek
Kapacitás7000
használat

Logisztikai részletek
Kiszerelés1 db
Származási helyUSA
VTSZ39229000

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Csomagajánlatok

146.670 Ft
136.530 Ft
7% Kedvezmény:
146.670 Ft
136.530 Ft
7% Kedvezmény:
146.670 Ft
136.530 Ft
7% Kedvezmény:
Szerezze be az éves bűzelzáró szifon és G-PLUS-YELLOW enzimköves, citrus-mangó illatú piszoár rács mennyiséget minden egyes FALCON vízmentes piszoárjához 10% kedvezménnyel csomagajánlatunk keretein belül.
51.880 Ft
46.692 Ft
10% Kedvezmény:
Szerezze be az éves bűzelzáró szifon és G-PLUS-LINEN enzimköves, frissen mosott ruha illatú piszoár rács mennyiséget minden egyes FALCON vízmentes piszoárjához 10% kedvezménnyel csomagajánlatunk keretein belül.
51.880 Ft
46.692 Ft
10% Kedvezmény:
Szerezze be az éves bűzelzáró szifon és G-PLUS-MARINE enzimköves, tengeri pézsma illatú piszoár rács mennyiséget minden egyes FALCON vízmentes piszoárjához 10% kedvezménnyel csomagajánlatunk keretein belül.
51.880 Ft
46.692 Ft
10% Kedvezmény:

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2021. 02. 01. -
Már jó ideje a Falcon vízmentes piszoárt használjuk. Nagyon költséghatékony, mert csak a patront kell cserélni időközönként. Ez egy egyszerű mozzanat, melyhez minden eszközt a patronhoz adnak. Illatosításnak a G-Plus-Yellow piszoár rácsot választottuk.
2020. 11. 25. -
meg vagyok vele elégedve, egyszerű a cseréje, javaslom mindenkinek, hogy mielőtt az újat beteszi öntsön tisztítószert a lefolyóba

Youtube videók