Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
102.720 Ft + ÁFA ( 130.454 Ft )
Menny.:db

FALCON LAVA porcelán vízmentes piszoár - üzembiztos, dugulásmentes és szagmentes bűzelzáró pissoir szifon-patron technológiával

102.720 Ft + ÁFA ( 130.454 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: F-7000
Gyártó: FALCON Waterfree Technologies
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 2
A kiemelkedően üzembiztos FALCON LAVA vízmentes piszoár lelke a bűzelzáró szifon patron, mely felfogja a szennyeződéseket, és elzárja a szagokat. F-7000

Leírás és Paraméterek

 

 

FALCON rendszer leírása:


FALCON vízmentes piszoár

A FALCON vízmentes piszoárok magasfényű, zománcozott porcelán anyaga tökéletesen megakadályozza a húgykő lerakódását a vizelde felületén, és a szabadalmaztatott bűzelzáró patronnak köszönhetően teljesen szagtalan működést tesz lehetővé.

A pissoir speciális formai kialakítása és a nem porózus anyagok használata garantálja, hogy a vizelet teljes egészében a bűzelzáró patronba kerül, így nincs szükség öblítésre és folyamatos tisztításra.

A bűzelzáró tökéletesen magában tartja a szagokat, a piszoárt egy egyszerű könyökidommal kell a csatornába kötni, a könyökidom nem tartozék, SZIFON HASZNÁLATA TILOS!

Egyedülálló, 7000 ÜZEMBIZTOS használat!

FALCON bűzelzáró patron

A FALCON vízmentes pissoir-ok lelke a tökéletesen bűzzáró patron, mely garantálja a kellemetlen szagoktól mentes működést és könnyű karbantartást. A patronba töltött, kellemes illatú szagtalanító folyadék légzáró réteget képez a mosdó levegője, és a lefolyóba került vizelet között, így megakadályozza a zavaró szagok kijutását.

Egyéb vízmentes pissoir-oknál a költséges bűzzáró folyadékot nagy gyakorisággal szükséges utántölteni, és egy-egy feltöltés akár 10-20 percet is igénybe vehet. Ezzel szemben a FALCON vízmentes piszoárok bűzzáró folyadéka a patron élethosszáig tart, így nincs szükség a folyadék folyamatos feltöltésére, a patroncsere pedig néhány perc alatt könnyedén elvégezhető. Egy patron normál körülmények között 7,000 használatig tart!

A patron ezen kívül egyéb szennyeződéseket is csapdába ejt, melyek hozzájárulhatnak a lefolyó eldugulásához. Ennek köszönhetően egy igazán higiénikus és szagmentes környezetet lehet kialakítani a mosdóban, továbbá megszűnnek a dugulások és nincs többé szükség vízre az öblítéshez! A piszoár egyedüli karbantartási igénye a napi rutinszerű tisztítás (szórófejes szanitertisztító+törlőkendő használata), illetve a bűzelzáró patron évi 2-3 alkalommal esedékes cseréje.

Üzemeltetés

Az öblítés nélküli piszoár üzemeltetését nagyban segítheti a különféle illatosított piszoár rács és pissoir betét termékek alkalmazása. Az öblítés hiánya alapvetően azt eredményezi, hogy a lefolyó csövekben kialakuló biofilmben lerakódik a húgykő, mely rendszeres lefolyótisztítás hiányában idővel dugulást okozhat. Ezt elkerülendő fejlesztették ki az illatosított piszoár rácsok új generációját, melyek  beépített enzimkővel rendelkeznek és használat közben ún. vízkőlazító enzimeket bocsátanak ki magukból. Ezek az enzimek egyrészt kellemesen intenzív illatot árasztanak, másrészt pedig meggátolják a biofilm kialakulását a lefolyócsőben, így elejét veszik a húgykő lerakódásának és az ebből eredő dugulásoknak. A víz nélküli piszoárok üzemeltetéséhez - és a férfi WC-k illatosításához - így minden esetben ajánljuk az enzimes piszoár betéteket.

F-7000 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaFALCON
Termék jellegeönálló termék
Garancia12 hónap teljes körű telephelyi garancia
Felhasználási területOktatási intézmények
Élelmiszeripar
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Intézmények
Vendéglátó egységek
Irodák

Anyaghasználat


Anyagporcelán
Borításfehér

Működési jellemzők


Működtetésöblítés nélküli

Kialakítás


EgyébFelújítás alkalmával a lecserélendő vízöblítéses piszoár szerelőkeretére felszerelhető, így nem okoz többletköltséget!
Kialakításmegakadályozza a vízkő lerakódását évente akár 100,000 liter vizet takarít meg
Kiegészítők

Szabványok, engedélyek


SzabványEN 13407:2006 - Közösségi piszoárok teljesítményére vonatkozó harmonizált szabvány
EN 1253 - Bűzzárás
BREEAM besorolás5 pont (kredit) - maximális

Logisztikai részletek


Kiszerelés1 db
Származási helyUSA
VTSZ691010

Dimenziók, méretek
Méretek (SZxMAxMÉ)375.00 x 600.00 x 435.00 mm
Tömeg20.00 kg

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2020. 01. 14. -
A Falcon vízmentes piszoár használata során rengeteg vizet spórolunk meg, nem beszélve a szagmentességről! Végre nincs büdös a mosdóban.

A Green Clean munkatársai javasolták illatosított piszoár rács használatát is, mi a Wee-Screen Citrus mellett döntöttünk, ami nagyon jó választás volt! Vendégeink rendszeresen megjegyzik, milyen kellemes illat van a mellékhelységekben.

Mindenkinek csak ajánlani tudom! beszerelése és üzemeltetése is egyszerű, költséghatékony!
2019. 07. 22. -
Nagyszerű a termék, az ide járó emberek is imádják, és ami a legjobb, hogy nincsenek többé kellemetlen szagok!

Youtube videók

Hasonló termékek