Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FALCON vízmentes piszoár, a férfi mosdók innovatív megoldása

FALCON vízmentes piszoár üzembiztos, dugulásmentes és szagmentes bűzzáró patron technológiával

 

FALCON vízmentes piszoár

 

A piszoár és annak öblítése mindig is érzékeny területét képezte a közösségi használatban lévő férfi mosdóknak. Különböző megoldások láttak napvilágot már a 90’-es évektől kezdődően, melyek ideig-óráig ugyan megoldást jelentettek a főbb problémákra, azonban még mindig nem voltak képesek minőségben felvenni a versenyt a hagyományos piszoárokkal szemben.

Rövid időn belül a FALCON Waterfree Industries innovatív gondolkodásának köszönhetően olyan technológiát dobott a piacra, amely nagy megelégedést váltott ki a felhasználók és üzemeltetők körében egyaránt. Nem egyszerűen egy újabb termékkel álltak elő, hanem egy teljesen más kategóriát alkottak meg, mint amit a konkurens gyártók eddig képviseltek.

Miben különbözik?

Titka és sikeressége éppen az eddig ismert száraz piszoároktól eltérő működésében rejlik. Ugyanis nem membrános rendszerrel üzemel, aminek jellegzetes problémái között szerepel többek között a membránba jutó szennyeződések által előidézett záródási rendellenesség

Milyen problémák merülnek fel a membrános rendszer működése során?

  • A membrán egy gumiból készült alkatrész, ezért amellett, hogy nagyon érzékenyen reagál a piszoárba kerülő különböző szennyeződésekre, tárgyakra, az anyaga miatt igen érzékeny a hőmérsékletre is. Mindez akkor jelent problémát, ha például szabadtéri szórakozóhelyek, strandok esetében a nem temperált helyiségekben elhelyezett membrános rendszerű öblítésmentes piszoárok gumi membránja a hideg hatására elöregszik, megmerevedik, így nem záródik rendesen. Ebben az esetben pedig a kellemetlen szagok visszaszivárognak.
  • Mindezek mellett tisztántartásához költséges, saját tisztítószer használata szükséges. A membrános rendszer élettartama igen rövid, ezért folyamatos költségként jelentkezik az üzemeltető számára.

FALCON vízmentes piszoár

Mitől kiemelkedő?

A FALCON vízmentes piszoárok sajátossága, a speciálisan kialakított bűzzáró patron. Ez az alkatrész a piszoár lelke, ugyanis maximálisan kiszűri a fizikai szennyeződéseket, kizárva ezzel a dugulás veszélyét. A kellemetlen szagokat pedig a bűzzáró patron belsejében lévő speciális bűzelzáró folyadék tartja magában, amelyen a vizelet áthalad. A kellemetlen szagok visszajutását megakadályozza viszont fontos kihangsúlyozni, hogy nem illatosít.

Javasoljuk a G-PLUS enzimköves piszoár rács használatát, amely segít tisztán tartani a lefolyóhálózatot, ugyanis enzimének köszönhetően nem engedi a húgykő és vízkő lerakódását a cső falára. Emellett pedig 60 napon keresztül intenzív és kellemes illattal tölti be a helyiséget.

  • Higiénés szempontból kiemelkedő tulajdonsága, hogy felmérések által bizonyítottan több, mint ötször kevesebb baktérium található benne, mint a hagyományos piszoárok esetében.
  • Karbantartása költséghatékony és egyszerű, hiszen évente 1-2 alkalommal szükséges a patron cseréje. Ezzel jelentős megtakarítás érhető el.
  • Környezettudatos, hiszen évi sok millió liter vizet takarít meg, illetve maga a patron 100%-ban újrahasznosítható műanyagból készült, így egyszerűen szelektív hulladékként kezelhetjük, ezenkívül a bűzelzáró folyadék teljes mértékben biológiailag lebomló anyag,
  • Rendkívül üzembiztos, 7000 üzembiztos használatot biztosít.

Fontos!

Telepítése rendkívül egyszerű, Mindössze egy könyökidommal szükséges a csatornába csatlakoztatni, szifon használata TILOS!

A FALCON az észak-amerikai kontinens egyik legelterjedtebb terméke a piszoárok terén, ami az innovatív bűzzáró patronnak köszönhető leginkább.

Amennyiben Önnek is kardinális kérdés a költséghatékony üzemeltetés és cége ökológiai lábnyomának csökkentése, úgy a Falcon öblítésmentes piszoár a leginkább testhezálló megoldást nyújthatja.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás mosdóhigiénia