Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A fekete stílusos varázsa

nagy forgalmú közösségi vizesblokkokban

Green Clean Kft. fekete színű termékkínálata

Az állandó vendégkör kialakítása és megtartása kulcsfontosságú és elengedhetetlen az üzemeltető részéről. Az adott szolgáltatás színvonalán túlmenően, akár üzlethelyiségről, akár vendéglátóegységről beszélünk egy vendég szemszögéből mindig az első benyomás a mérvadó, amely alapján kategorizálhat. Ezt az első behatásból leszűrt tapasztalatot pedig a legtöbb ügyfél a mellékhelyiség higiéniáján, belső miliőjén keresztül formálja meg, méghozzá maradandó érvénnyel.

Érthető tehát, hogy a tiszta mosdóhelyiség a vendég számára a második legkardinálisabb dolog véleménye kialakításában. A felhasználóbarát, tiszta mellékhelyiség tehát alapvető elvárás a pozitív megítéléshez.

A helyiség ideális légkörének megteremtéséről pedig az ott használt piperék, szaniterek és készülékek gondoskodnak mind külső megjelenésükben mind belső, illetve műszaki minőségükben.

Ezek együtt állása elevenné varázsolja magát a mellékhelyiséget, valamint az ügyfél elégedettségét, bizalma megszilárdítását eredményezi a szolgáltatással kapcsolatban is.

DELABIE Black Magic infracsapok


Feketén is zöld


A Green Clean Kft. extravagáns fekete színű termékkínálata mindezeknek a kritériumoknak maximálisan megfelel, hiszen a cég innovatív szemléletmódjának köszönhetően nagy hangsúlyt fektet a legmodernebb technológiai újítások szerint kialakított, magas minőségű alapanyagokból megalkotott, kifinomult és letisztult dizájn szerint megformált termékek alkalmazására, képviselve a modern higiénia alapjait fenntartható, környezettudatos formában.

A termékcsoport alapját a kifejezetten közösségi helyiségekbe tervezett DELABIE Black Magic csaptelep termékei alkotják. Külsejükben merész eleganciával és innovatív műszaki tartalommal körvonalazva a vállalat haladó szemléletmódját. Elképesztő energiával és élettel tölti meg a leghétköznapibb vizesblokkot is.

DELABIE Black Magic infracsapokA DELABIE-tól megszokott magas minőséghez párosul a már természetesnek mondható az üzemeltető számára kardinális gazdaságos, víztakarékos használat, mely a DELABIE csaptelepek esetében általánosságban is elmondható alaptulajdonság és az üzemeltetőt számos többletköltségtől szabadít meg. Ezenkívül egyszerű szervizelhetőség, valamint a felhasználó oldaláról lényeges könnyű és kényelmes kezelhetőség egyaránt jellemzi.

További előnye a Black Magic csaptelep termékcsaládnak a palettán található egyéb fekete piperékkel, kiegészítőkkel történő hatékony kombinálhatóság.


Tartós elegancia Green Clean fekete termékcsoport


A Green Clean Kft. kínálatában fellelhető fekete termékek önmagukban is alkalmazhatók, de egymással vegyítve még komplexebb megoldást nyújtanak a teljesértékű mosdóhigiénia területén, mely egyben a felhasználói élmény növeléséhez is hozzájárul.


Kiterjedt felhasználhatóság


Nemcsak közösségi vizesblokkok esetében, de a szállodai területen történő felhasználásra is optimális megoldást nyújt e termékcsoport.

A markáns fekete DELABIE Black Magic dizájn tökéletesen illeszkedik többek között a Pompei termékek letisztult texturájához és formavilágához.

Green Clean Kft. Pompei pipere termék


Többlépcsős tisztaság


Az alapos és rendszeres kézmosás és kézfertőtlenítés szükségszerű a maximális kézhigiéné biztosításához. Ehhez nyújt napjainkban hatékony és kényelmes megoldást a GOJO Industries által megalkotott zárt rendszerű GOJO habszappan és PURELL kézfertőtlenítő adagolói.

 


MANUÁLIS ÉS AUTOMATA KÉZMOSÓRENDSZEREK


GOJO nyomógombos habszappan adagolók


Számos alternatíva áll rendelkezésre a kihelyezést illetően, hiszen nem csak dekoratívak, de kifejezetten strapabíróak is a GOJO habszappan adagolói, ezért rendkívül praktikus módon töltik be funkciójukat hosszútávon, akár igen forgalmas helyiségekben is.


PURELL kézmosó habszappan adagolók


GOJO nyomógombos habszappan és PURELL kézmosó habszappan adagolókA GOJO habszappan és PURELL kézfertőtlenítő termékek közötti éles határolóvonal mára teljesen eltűnt hála a PURELL innovációjának, melynek okán ma már nem kizárólagosan kézfertőtlenítőt állít elő. A piacon már elérhető ugyanis a PURELL eddig soha nem látott, egyedülálló összetételű kézmosó habszappanja, mely maximális hatékonysággal tisztít.

Három formája áll rendelkezésre:

  • ES4 rendszer, mely manuálisan működtethető
  • ES6 érzékelős formában,
  • illetve az ES8 rendszer, mely a legnagyobb műszaki újítás, az ENERGY-ON-THE-REFILL technológia által még egyszerűbb és még gyorsabb patroncserét tesz lehetővé, hiszen a patronba integrált elem minden egyes patroncsere alkalmával a töltettel együtt cserélődik. Így nincs szükség elemcserére. Elegáns fekete színével öltözteti a mosdót.


PURELL kézi adagolású kézfertőtlenítő adagolókPURELL nyomógombos kézfertőtlenítő adagoló rendszerek


A fekete és ezüst megnyerő párosításával visszafogott sikket visz a miliőbe, mindemellett tartós megoldást nyújt még a nagy forgalmú közületi mosdók esetében is.


PURELL érintésmentes kézfertőtlenítő adagolókPURELL érintésmentes kézfertőtlenítő adagoló rendszerek


Tartós és megbízható műszaki tartalom elegáns külsőbe bújtatva, ami a maximális kézhigiénia garanciája érintés nélkül hosszútávon is.

 


Többszintű higiéné


A kézhigiéné maximalizálása érdekében az érintést nem igénylő kézfertőtlenítést, illetve a kézmosást leghatékonyabban az érintésmentes kézszárítással zárhatjuk. A World Dryer villámgyors kézszárítói kiválóan ellátják ezt a feladatot.

WORLD DRYER higiénikus, gyors kézszárítókMindamellett, hogy a leghigiénikusabb megoldást biztosítják környezettudatosak és rendkívül energiatakarékosak is, hiszen a hagyományos kézszárítókkal szemben 80%-kal több energia takarítható meg a használatukkal.

A World Dryer készülékei frekventált helyen, kifejezetten nagy igénybevétel mellett is hosszú élettartammal bírnak, mindez legfőképpen vandálbiztos kialakításuknak és belső műszaki paramétereiknek köszönhető. 


A SMARTdri Plus okos kézszárító a WORLD DRYER legújabb és leginkább innovatív megoldása a higiénikus és költséghatékony kézszárítás terén. Állítható hőszabályzóval, kikapcsolható fűtőszállal élettartama maximalizálható.

A karcsú SLIMdri kis helyigénye ellenére nagy teljesítménnyel bír, mégis rendkívül energiatakarékos készülék. Fűtőszálat tartalmaz, ami igény szerint ki/be kapcsolható. Hosszú élettartamát nemcsak műszaki tartalma, de vandálbiztos kialakítása is szavatolja.

A WORLD DRYER AIRFORCE készüléke új generációs kézszárító, mely az egyik leggyorsabb kézszárítást teszi lehetővé.  A kis fúvókákon áthaladó nagy sebességű levegő súrlódása által felmelegedve langyos levegőt biztosít. Mindezt jelentős energiamegtakarítással, fűtőszál nélkül.


VECTAIR illatkompozíciók


V-Air Solid illatosító kehely 2 illatkomponens, 60 napig illatozikNem csupán a higiénia és a felhasználóbarát kialakítás teszi komfortossá az odaérkező számára az adott mellékhelységet. Érdemes ezen felül nagy hangsúlyt fektetni egy harmonikus aromára, mely betölti a belső teret és egyedi hangulatot teremt.

Mindezt a leginkább fenntartható formában, akár 60 napig, hajtógázok nélkül a V-AIR Solid illatosító kehely által jöhet létre. 2 különböző illat kombinációjában, melyek eltérő intenzitással biztosítják a hosszú időn át folyamatos és zavartalan illatáradatot.

Kiváló választás sportlétesítmények, irodák, tárgyalóhelyiségek, vendéglátó egységek, szállodai szobák számára egyaránt.


Az üde és citrusos VEVO V-AIR Solid Evolution szantálfa, bergamott illatkompozíció magával ragadó atmoszférát teremt a közösségi terekben. Elem nélkül műköstethető, passzív illatosító, mely természetes módon a légáram segítségével oszlatja szét az illatmolekulákat, folyamatos kellemes illatot árasztva.

A legújabb exkluzív illatkombináció egy parfümös, virágokkal teli miliőt varázsol minden közösségi helyiségbe. Az V-AIR Solid ICE illat légies, tiszta harmóniája visszafogott, nem tolakodó eleganciával ruházza fel az adott helyiséget, maradandó pozitív felhasználói élmény formájában lecsapódva a betérő látogatókban.


A V-AIR Solid az üzemeltető számára kifejezetten költséghatékony, kevés odafigyelést igényel, mindezen felül környezetbarát megoldás.

 


Összegzés


Összességében e termékcsalád termékei egymással kombinálva kiválóan alkalmasak a felhasználói élmény maximalizálására, illetve az üzemeltetők számára kardinális hosszútávon gazdaságos és fenntartható üzemeltetés szavatolására a letisztult elegancián és maradéktalan higiénia biztosításán túlmenően.