Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

G-FRESH univerzális illatosító párna

30 napos illattal!

G-FRESH univerzális illatosító párna

A Green Clean Kft. számára kiemelt fontosságú a maximális higiénés feltételek megteremtése, ezért kezdetektől olyan termékpaletta kiépítésén dolgozott, mely megalapozza mindezt. Ez a kínálat rendkívül sokrétű és a sikerhez minden aprónak tűnő komponenst megtalálunk bennük.

A közösségi helyiségekben a tisztaságérzet és felhasználói élmény fokozására gyakran a legjobb megoldás az illatosítás, hiszen az illatok hangulatra gyakorolt hatását egyre szélesebb körben elismerik és alkalmazzák.


A Green Clean Kft. kínálatában számos illatosítási lehetőség közül válogathat a vásárló. Piszoár rácsok, wc illatosítók, ipari illatdiffúzorok és illatolajok a nagyobb terek maximális illatosítására, továbbá közösségi légfrissítő rendszerek.


Ilyen közösségi illatosító a G-FRESH, egy olyan univerzális illatpárna, mely hatékonyan, 30 napon át illatosítja a teret. Sokoldalúan kihelyezhető bármilyen felhasználási területre, hiszen szinte bárhol betölti funkcióját és esztétikus is. Otthonra, közösségi mosdókba, irodába, bármilyen közösségi térbe ajánlott.

Passzív illatosító rendszer, azaz működéséhez nem szükséges áramforrás. A légmozgás segítségével bocsájtja ki illatát.

Továbbá a termékhez nincs elem, akkumulátor vagy bármilyen tartozék, csak az illatosító párna teste, mely újrahasznosítható EVA műanyag. Ez az anyag kifejezetten környezetkímélő, hiszen csekély a környezetre gyakorolt hatása.

CLIP-es kialakítása miatt még szélesebb elhelyezést biztosít, hiszen diszkréten felakasztható bárhova. Külleme lehetővé teszi, hogy látható helyre is tehető, legyen az akár egy szállodai szoba bármely pontja, fürdőszoba, de a wc-csészére is akasztható, akár egy wc-illatosító.

Kevésbé látható helyeken is éppoly maradéktalanul ellátja funkcióját, lehet az egy öltöző, gardrób, de csíptethetjük a szemetesre is.

G-Fresh sokoldalúan kihelyezhető univerzális illatpárna


Jelenlegi illatkínálatunk:

 • G-FRESH Citrus Mangó illat

  • egy vidám, gyümölcsös illat, melyet az ínycsiklandóan friss citrusfélék és a zamatos mangó kelt életre. Trópusi hangulatot idéző behízelkedő illatkompozíció, mely bármely közösségi teret és otthont megtölt energiával.

 • G-FRESH Ice Cool / Jeges frissesség

  • Hűsítő, parfümös illat a virágok, kevés bergamott, citrus jegyek és a jázmin, zöldtea formálja igazán tiszta, populáris és prémium illattá.

 • G-FRESH Linen Breeze / Frissen mosott ruha illat

  • Lágy virágillatú tavaszi szellőben száradó frissen mosott ruhák illatát idézi, melyet a narancsvirág és a finom jázmin tesz igazán különlegessé.

 • G-FRESH Marine Musk / Tengeri pézsma illat

  • A lágyan simogató tengerparti szellő illatát hozza el nekünk ez a könnyed, egzotikus és édes nyári illatkombináció.

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás