Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

G-Screen termékek környezettudatosabb csomagolása

ZIPLOCK visszazárható tasak

környezettudatosabb ZIPLOCK viszazárható tasakba csomagolt G-Screen piszoár rácsok

Ökológiai lábnyomunk minimalizálása érdekében mára már nem csupán a termék anyaghasználatát tartjuk szem előtt, hiszen nem is ez az egyetlen kritérium, ami lehetővé teszi a környezettudatos használatot. A fenntarthatóbb jövőért a csomagolás minőségére és mennyiségére is hangsúlyt fektetünk, mivel a csomagolás gyakorlatilag nem más, mint hulladék.

Éppen ezért G-Screen piszoár rácsaink csomagolását is újragondoltuk, ezért csökkentettük. A korábbi darabonkénti csomagolást felváltotta az új Ziplock visszazárható tasak alkalmazása, mely 4 piszoár rácsot tartalmaz.

Egy dobozban mostantól 3 db Ziplock tasak kerül elhelyezésre, mely összesen 12 db piszoár rácsot rejt.


Ziplock visszazárható tasakA visszazárható Ziplock tasak lényege, hogy még felbontás után is hosszú ideig tárolhatóak a rácsok illatveszteség nélkül. Így kevesebb hulladék keletkezik, a piszoár rácsok biztonságos tárolása pedig praktikusan megoldható.


A csomagolás ugyan a fenntarthatóság jegyében módosult, a belső tartalom azonban változatlan maradt, azaz a piszoár rács illatanyagainak mennyisége nem csökkent és ez az újítás az illatkibocsátás időtartamára sincs semmiféle hatással.Hitvallásunk egyik alappillére kezdetektől a fenntarthatóság volt. Termékpalettánk összeállításánál is a zöld gondolkodásra, továbbá ennek megvalósulására törekedtünk és tesszük ezt ma is.

  • Egyrészt az általunk forgalmazott innovatív, magas minőségű termékek működésük által garantálják a gazdaságos, ezáltal a környezettudatos üzemeltetést,

  • továbbá azon termékek esetében is kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra, ahol nem konkrétan a működés, hanem maga az alapanyag határozza meg a környezettudatosságot.

Éppen ezért piszoár rács termékkínálatunk minden egyes eleme 100%-ban újrahasznosítható EVA anyagból készül, mely mostantól még kevesebb csomagolásból eredő hulladékkal jár.

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás