Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Maximális tisztaság ipari környezetben is

Gojo nedves ipari kéztörlő és felülettörlő kendővel!

Gojo nedves ipari kéztörlő és felülettörlő kendővel a maximális tisztaságért ipari környezetben is


A kéztörlők és felülettörlő kendőknek nagy hasznát vesszük a mindennapi életünkben, legyen szó otthonról, munkahelyről vagy ipari környezetről. A megfelelő termék kiválasztása gyakran nehéz lehet, különösen annak ismeretében, hogy a piacon számos ilyen termék található. Ezenkívül más paraméterekkel rendelkező kendőkre van szükségünk egy otthoni és másra egy ipari környezetben, ami megköveteli a professzionális termékek használatát a speciális felhasználás és nagyobb igénybevétel miatt.


Mitől más a GOJO nedves ipari kéztörlő és felület törlő kendő, mint a többi ipari felhasználásra tervezett törlő kendő?

Összetevőinek hála rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a kézről, de legnagyobb előnye, hogy maximálisan hatékony víz és szappan használata nélkül is. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy speciális tisztító és zsírtalanító oldattal van átitatva.

Hatékony kéztisztító hatás

A Gojo nedves ipari kéztörlő és felület törlő kendő citrus illattal rendelkezik, amely nemcsak kellemes illatot biztosít, hanem hatékony kéztisztító hatást is nyújt. A citrus összetevőknek köszönhető természetes tisztító hatása révén könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket és zsírokat, míg az E-vitamin és a bőrpuhító anyagok ápolják a kezet, azaz nem csupán tisztít, hanem nyugtatja is a bőrt, ami fontos az esetleges gyakori használat okozta kiszáradás vagy irritáció kiküszöbölésére.

Kiváló felülettisztító képesség

Komplexitása abban nyilvánul meg, hogy ez a termék nemcsak a kezek, hanem különféle felületek hatékony tisztítására is alkalmas, ami ipari vagy erősen szennyezett környezetben rendkívül praktikus. A nedves ipari törlőkendők erős anyagának köszönhetően könnyen megbirkózik az ipari és otthoni felületek szennyeződéseivel, zsíros foltokkal és egyéb makacs lerakódásokkal, mint a kátrány, ragasztó, olaj vagy festék. Tökéletesen helyt áll műhelyek, garázsok, élelmiszeripari területen egyaránt.

Nagyobb lapméret a gazdaságosabb felhasználásért

A Gojo nedves ipari kéztörlő és felület törlő kendő 270x200 mm-es lapmérete biztosítja, hogy egyetlen kendővel is nagyobb területet tisztíthasson. A nagy méretű lapok lehetővé teszik a gyors és hatékony tisztítást, miközben kevesebb kendőt használ fel, ami hosszú távon költséghatékonyabbá teszi a terméket.

Univerzális felhasználás

A Gojo nedves ipari törlőkendők kéztisztításra és felületek tisztítására egyaránt alkalmasak, így a higiéné hosszabb ideig, több fronton is biztosított.

Praktikus csomagolás és kiszerelés

A termék 80 darabos, praktikus visszazárható kiszerelésben kapható, amely megkönnyíti a tárolást és nem mellesleg bárhová magunkkal vihetjük, ahol éppen szükség van rá. A vásárlók elegendő törlőkendőt kapnak egyetlen adagoló dobozban, hogy hosszú ideig használhassák a terméket.

Környezetbarát

A Gojo törlőkendők gyártása során figyelembe veszik a környezeti hatásokat. A GreenClean elkötelezett a fenntartható fejlődés és a környezetbarát termelés iránt, így a termék használata összhangban van a környezetvédelmi elvekkel.


Összefoglalva, a Gojo nedves ipari kéztörlő és felülettörlő kendő kiváló választás a munkahelyi környezetben, mivel hatékonyan tisztít, kíméletes a bőrrel, és költség- és környezetbarát megoldást nyújt, méghozzá hosszútávon.


Az alábbi táblázat mutatja milyen széles hatásspektrummal rendelkezik

GOJO nedves ipari kéztörlő és felülettörlő kendő felhasználási útmutató, hatásspektrum