Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Itt az időtálló tükrök új generációja!

Váltson Ön is törésálló rozsdamentes acél tükörre, házhozszállítással, akár egyedi méretben is!

Ütésálló rozsdamentes acél magasfényű tükörlapok házhozszállítással


Rozsdamentes acélból készült, magasfényű törésálló tükörlapjaink termékpalettáját bővítettük, így most még több méretben elérhetőek!


Ez a termékcsoport eredetileg a kifejezetten magas kockázatú közösségi helyek igényeire tervezték, mivel vandalizmusnak ellenálló anyaga miatt speciális igényeket is kielégít, mint a büntetés-végrehajtási intézmények, autópálya pihenőhelyek, pályaudvarok és minden olyan helység, ahol a vandálbiztosság az elsődleges kritérium.

Mára azonban a rozsdamentes acél tükrök felhasználási spektruma kiszélesedett, hiszen a közösségi vizesblokkokon kívül otthoni felhasználásra is optimális.

Sikerének titka többszintű praktikusságában rejlik.


Milyen érvek szólnak a rozsdamentes tükrök mellett?

  • Rozsdamentes acél tükörlapjaink törésállóak, magasfényű tükrös felületük egy specifikus megmunkálásnak, az elektropolírozásnak köszönhető. Nem törnek, ahogy az üvegből készült tükörlapok.

  • Éppen ezért szállításuk mérettől függetlenül rendkívül egyszerű, a felület sértetlensége miatt a tükrös oldalán fóliázva szállítjuk.

  • Rögzítésük könnyedén, ragasztással vagy csavarokkal elvégezhető.

  • A fix méreteken kívül egyedi méretre is rendelhető, aminek gyártási ideje töredéke az üvegből készült tükörlapokénak, hiszen elkészítésüket mindössze 1-2 hetes gyártási idővel vállaljuk.

  • A standard méreteken kívül nagyobb méretekben rendelhető, akár 2500 mm szélességig. Szintén rövidebb gyártási idővel. A nagy méretű üvegtükrök szállításának költségessége és körülményessége nélkül.

  • Az üvegtükrökkel azonos árkategóriában kapható, azok hátrányos tulajdonságai nélkül (törékenység, szállítás nehézségei)

  • Minőségi anyaghasználat jellemzi a biztonságos használat és egyúttal a hosszú élettartam érdekében. A vandalizmusnak is ellenálló AISI304-es kóracél lemezből készülnek.

  • Az egyedi igényekre szabottan furattal és furat nélkül is megvásárolható.


agasfényű elektropolírozott felület a tökéletes tükör felszínértA magasfényű, elektropolírozott rozsdamentes acél maximálisan tükrös felületet ad, amiről magunk is meggyőződhetünk az alábbi képen.


Ha az adott vizesblokk magas kockázatú közösségi felhasználásnak van kitéve, a maximális vandálbiztosság eléréséhez célszerű vandálbiztos szaniter termékcsoportunkkal kombinálni rozsdamentes tükörlapjainkat.

Otthoni vagy egyéb felhasználás esetén is ajánlott a rozsdamentes tükörlap használata, hiszen nem igényel speciális szállítást, hosszú gyártási és szállítási időt vagy bármilyen többletköltséget, mint ahogy azt az üvegből készült tükrök esetében tapasztaljuk.


A minőségi megmunkálásnak köszönhetően az üvegtükrök és rozsdamentes tükrök felülete között nincs szemmel látható különbség, ezért észrevétlenül kiváltható a törékeny üvegből készült tükörlap a rozsdamentes magasfényű tükörrel. Szavatolva a garantáltan hosszú élettartamot és biztonságos használatot.


 

Tartalomhoz tartozó címkék: vandálbiztos