Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rozsdamentes acél tükrök

javaslatok telepítéshez

Telepítési javaslataink törésálló rozsdamentes acél tükrökhöz


A rozsdamentes acél tükrök esetében van néhány szempont, melyre a telepítés során kiemelten figyelni szükséges.


A munkafolyamatok terén, minél nagyobb tükörlappal szeretnénk dolgozni, annál fontosabb a precíz munkavégzés, hiszen nagyban befolyásolja a végeredményt.

  • A rozsdamentes tükrök esetén nélkülözhetetlen, hogy a tükörlap mögött egyenes falfelületet képezzünk. Ennek oka, hogy az acél hajlékony, így görbe fel esetén felveszi annak ívét, ami miatt a tükrössége torzulhat.

  • Amennyiben hátlapot képzünk mögötte, olyan merev anyagot használjunk, mely a nedvességnek ellenáll. A faanyagok használata nem javasolt, mivel ha sikerül is egyenessé tenni, később nedvességet szívhat magába és megvetemedik a felülete.

  • Amennyiben a rögzítés csavarozással történik, úgy a behajtásnál lényeges odafigyelni arra, hogy ne húzzuk rá erősen, hiszen meghajlíthatja, azaz eltorzíthatja a lemezt. Célszerű óvatosan, „koppanásig” végezni a ráhúzást. Javasolt a tükör anyagával megegyező rozsdamentes csavar használata.

  • Abban az esetben, ha a tükörlap nem csavarozással, hanem ragasztással kerül rögzítésre, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy mivel dolgozunk. A ragasztó kizárólag fémekhez alkalmazható, oldószermentes ipari ragasztó lehet. Mennyisége a tükörlap méretétől függően változik. A ragasztás során nagyon figyelmesen járjunk el az egyenletes felhordás során, ne képezzünk pamacsokat, nagyon aprólékosan dolgozzuk el a ragasztót. 

  • A ragasztás befejeztével a tisztítás kizárólag új, tiszta mikroszálas kendővel történjen, mivel nem karcolja a felületet, nem csíkoz.

 

Cégünk vállalja a rozsdamentes acél tükrök telepítését is egyedi árajánlat alapján.
Személyre szabott árajánlatunkért keressen minket!
Elérhetőségeinkért KATTINTSON IDE!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: vandálbiztos