Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Készüljünk a karácsonyi forgalomra!

A téli szezon tematikus illataival!

Téli hangulatú illataink minden helyiségbe


Amikor beköszönt a tél és az idő hidegebbre fordul, egyre inkább vágyjuk az otthon melegét, legyünk egy irodában, szállodában, de akár rendezvényen is. Átjár minket az ünnepekre való várakozás öröme.


Az illatoknak hatalmas ereje van hangulatunkra. Hathat ösztönzően és lazítóan egyaránt. Éppen ezért fontos egy jól megválasztott illatkompozíció üzleti szempontól is.

Pozitív benyomást kelt az ügyfelekben, vásárlókban egy szolgáltatás vagy termék megítélése kapcsán. Nemcsak vásárlásra ösztönöz, de egyedivé, és maradandóvá is teszi azt.

A téli ünnepkör meghittsége, a karácsony varázslatos illata mindenkire melengető hatással van és pozitív érzettel társul.


Termékeinkkel most még könnyebben megteremthető ez az emelt hangulat, legyen az bármilyen helyiség, mindenhová becsempészhető a melegség érzésének harmóniája, hiszen:

  • G-PLUS piszoárráccsal és V-FRESH WC illatosítónkkal a mellékhelységben,
  • V-AIR Solid VEVO illatosító khellyel a kisebb terekben, illetve
  • az igazán nagy terek illatosítása tervezett SensaMist illatdiffúzoraival a nagyobb közösségi terekben is megteremthetjük a vágyott harmóniát.

Válogasson Ön is téli hangulatú illatkompozícióinkból akár otthonra, akár ügyfelei számára!

ÚJ tematikus illatkompozíciónk a Vectair-től


Sensamist Winter Warmer

Karácsonyi hangulatot idéző légfrissítő folyadék alma, fahéj, szerecsendió, vanília és barna cukor illatolajokból Sensamist illatdiffúzorokhoz. A fahéj meleg, fűszeres, keleties illat, mely jobb kedvre derít. Az édes vanília pedig kellemesen nyugtat, ellazít, emiatt hatékony hangulatjavító. Az ínycsiklandóan édes barnacukorral és sült almával harmonikus egyensúlyt teremtő illatkombinációvá egyesül. Az ánizs, szerecsendió pedig igazán lélekmelengetővé formálja ezt az összetett kompozíciót.


G-PLUS Apple piszoár rács

Akár 60 napon át tartó intenzív alma illat, mely a nagy koncentrációjú alma illaolajjal átitatott testnek köszönhető, húgykő- és vízkőlazító enzim maggal a dugulásmentes piszoár használatért.


V-Fresh Apple Orchard illatosító

A ropogós alma zamatával igazán koncentrált gyümölcsös illatot formál.


VEVO V-AIR Solid Evolution Apple Orchard

Szintén elem nélkül működtethető passzív illatosító kehely, mely 60 napon át képes akár 170m3 légtérfogatig terjedő terek illatosítására. Ellenállhatatlanul zamatos almaillattal kényezteti érzékeinket.


 

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás