Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kezdje meg a védekezést az influenza ellen a GOJO-PURELL TFX-rendszerrel!

Egy élethosszig tartó megoldás a szezonális betegségek ellen – a GOJO-PURELL kézhigiénés rendszer

Hatékony influenza elleni védekezés a GOJO_PURELL TFX rendszerrel

Kézfertőtlenítés felsőfokon

Az idei, hosszan tartó indián nyár sajnos véget ért. Így az ősz derekán már napról napra alacsonyabb hőmérsékletet mutat a hőmérő. Az év ezen szakaszában az emberi szervezet fokozottan ki van téve az időjárás viszontagságainak. A késő ősztől kora tavaszig tartó időszakot influenza szezonnak is hívhatnánk. Az influenza egy rendkívül makacs, fejfájással, lázzal, izomfájdalommal, illetve száraz köhögéssel járó, gyors lappangási idejű, viszont annál hosszabb lefolyású betegség, amelynek megelőzése, kezelése fokozott körültekintést igényel, ugyanis szövődménye akár a legsúlyosabb következménnyel is járhat.

A magas kézhigiénés színvonal szem előtt tartása hatásos preventív megoldást jelenthet az influenzajárvány kialakulása ellen. A protokoll szerinti kézmosás, illetve az alkoholos kézfertőtlenítés az egyik leghatásosabb megelőzési módszer – természetesen az influenza elleni oltást nem számítva - a baktériumok terjedése ellen. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Betegségmegelőzési és Prevenciós Központ (CDC) is a helyes kézmosás mellett javasolja a Purell alkoholos kézfertőtlenítő termékeinek a használatát az influenza megelőzésében.

A GOJO-PURELL kétfázisú kézfertőtlenítő rendszer telepítését az összes munkahelyi közösségi mosdóba ajánljuk, hiszen számtalan előnye mellett az év ezen, hidegebb periódusában, amikor az emberi szervezet immunrendszerének a védekezőképessége alacsonyabb, akkor a rendszer megfelelő használatával jelentősen csökkenthető az influenzafertőzések, ebből kifolyólag pedig a munkahelyen elterjedő influenzajárvány kialakulása, jelentős költségeket megtakarítva ezzel a munkáltatónak, hiszen nem kell napokig, sőt akár hetekig nélkülöznie munkavállalóit.

A GOJO-PURELL kézhigiénés protokoll betartása, amellett, hogy hatásos a fertőzések visszaszorításában, használata rendkívül praktikus és nem körülményes. A kétfázisú kézfertőtlenítés első szakaszában a szappannal való alapos kézmosás szerepel. Ügyeljünk arra, hogy kézfejünk, illetve tenyerünk egész felületén oszlassuk el a habszappant! Majd körülbelül 30 másodperces bedörzsölés után vízzel öblítsük le a kezünket! Ha jól végeztük el a kézmosási műveletet, akkor már nincsen látható szennyeződés a kezünkön, azonban a kézhigiénés protokoll második szakaszában a kézen maradt baktériumok 99,99 százalékát az ÁNTSZ által dedikált, dermatológiailag tesztelt, hipoallergén Purell Advanced kézfertőtlenítő gél távolítja el. Az alkoholos kézfertőtlenítés során Purell Advanced kézfertőtlenítő gélt juttassunk a tenyerünkre, majd 30 másodpercig alaposan dörzsöljük át kézfejünk egész felületét, beleértve a kritikus, ujjak közötti, nehezebben hozzáférhető részeket is! A bedörzsölés után a kézfej leöblítésére és megtörlésére nincsen szükség!

Ezt a műveletet minden étkezés, mosdóhasználat előtt, minden tüsszentés, orrfújás, illetve minden olyan felülettel való érintkezés után érdemes elvégezni, amelyen előfordulhatnak baktériumok és kórokozók. A GOJO-PURELL termékek rendszeres használata mellett bőrünk nem szenved károsodást, sőt hidratáló hatásuk révén kézfejünk bőrének állaga javul, növelve ezzel a felhasználói elégedettséget. A téveszmékkel ellentétben a Purell Advanced kézfertőtlenítő gél nem írtja ki az úgynevezett „jó baktériumokat”, hiszen azok a bőr alsóbb rétegeiből rövid időn belül ismét újratermelődnek a bőr felső rétegében.