Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PURELL kézi működtetésű kézfertőtlenítő adagolók

Vásárlási tippek kezdőknek és profiknak!

Kézi működtetésű kézfertőtlenítő adagolók

Mit érdemes tudni a PURELL manuális kézfertőtlenítő adagoló rendszerekről?

Vásárlási tippek kezdőknek és profiknak!

 

Kezdjük a legelején!

Gojo Industries alapító tagjai, a kézfertőtlenítő megalkotóiA GOJO cég története az ohiói Akron városában kezdődött a második világháború idején. Goldie Lippman az Akron gumigyárának egyik felügyelője volt, a cég mentőcsónakokat és gumitermékeket gyártott a háború támogatásához.

Ebben a gyárban munkatársaival felfedezték, milyen nehéz megtisztítani a kezeket a munkanap végén. Azok a férfiak, akik a háború előtt a gumigyárakban dolgoztak, a műszak végén különböző vegyianyagokba mártották kezüket, mint például kerozin vagy benzin. Ezekkel az erős, maró hatású készítményekkel távolították el a kormot a kéz felületéről, azonban ez nagymértékben károsította a bőr felületét.  

Goldie és férje Jerry jobb megoldás keresésére vállalkoztak.

Ez keltette fel az innováció szellemét, amely a GOJO 1946-os alapításához vezetett.

 

A GOJO a kézmosás, vagyis a kézhigiéné „mechanikus” oldalát erősítő termékeket sorakoztatja fel, ezek a termékek alkalmazhatóak durvább szennyeződések eltüntetésére a kezeken.

A másik termékcsoport a PURELL, mely a víz nélküli kézfertőtlenítéssel kapcsolatos termékkört fedi le, itt a láthatatlan kórokozók elpusztítása az elsődleges cél. Ebben a cikkben ennek a csoportnak a nyomógombos adagolóit fogjuk típusonként bemutatni!

 


Az alábbi rendszerek érhetőek el kínálatunkban:


 

FALI KÉZFERTŐTLENÍTŐ GÉL ADAGOLÓK

Higiénikus, gyárilag zárt patronokkal tölthetők után, így a kézfertőtlenítő gélek minősége állandó, azt külső vegyi szennyeződés, fertőzés nem érheti.

Ezek a típusú készülékek ragasztással szerelhetők, a fertőtlenítő patronok cseréje mindösszesen néhány másodpercet vesz igénybe.

A patronok a fogyással párhuzamosan összehúzódnak, ezáltal csökken a keletkező hulladék mennyisége, illetve anyaga újrahasznosítható PET-ből készül!

PURELL nyomógombos kézfertőtlenítő rendszerek

PURELL FMX fali nyomógombos  adagolóFMX kézfertőtlenítő hab adagoló

 

A készülék Purell Advanced kézfertőtlenítő habbal, illetve GOJO habszappan patronnal tölthető után.

Praktikus kialakításának köszönhetően könnyen követhető a patron töltöttségi szintje, felfogatható állványra, falra, de akár ragasztani is lehet.

A kézfertőtlenítő hab előnyei között kiemelendő, hogy kétszer annyi használatot tesz lehetővé, mint a gél, illetve a hab nem csöpög.
Az FMX adagolók ütésállóak, és rendszerkulccsal zárhatóak, ezzel is megakadályozva a feltörést.

Ajánlott kihelyezési helyek többek között: Oktatási intézmények, közösségi vizesblokkok, közületi mosdók, vendéglátó egységek, szállodai szobák.


 PURELL ES4 nyomógombos adagoló

ES4

 

Az ES4 egy sokoldalú, praktikus adagoló, kis kialakításának köszönhetően könnyedén felhelyezhető szinte bármilyen fal felületre, egyszerű működése miatt hosszú élettartalmú készülék. Kínálatunkban megtalálható hozzá kézfertőtlenítő gél, illetve habszappan utántöltő patron is. Az átlátszó patron miatt könnyen követhető a termék fogyása, melynek kapacitása 1200ml.

A gyárilag zárt Sanitary Sealed patronok biztosítják az utántöltő higiéniáját, illetve megelőzik a fertőzés lehetőségét. Lock or Not - az adagolóban beépített rendszerkulcs található, melynek eltávolításával zárhatóvá válik a készülék, ezzel is elkerülve a termék feltörését.

Kihelyezését javasoljuk oktatási intézményekben, vendéglátó egységekben, irodákban.

 


 

ADX-7, ADX-12

PURELL ADX-12 adagoló

Nyomógombos kézfertőtlenítő rendszer, amely a 700 ml-es és az 1200 ml-es PURELL Advanced gél, illetve hab utántöltő patron befogadására is alkalmas.

Ha Önnek is fontos a kézhigiénia használja az ADX-7 és ADX-12 nyomógombos adagolót a megbízható és biztonságos kézfertőtlenítés érdekében!

Letisztult, modern kialakítása vonzó megjelenést kölcsönöz. Karcsú kivitelezése ellenére nagy kapacitással bír, hiszen egy 1200 ml-es kézfertőtlenítő patronnal minimum 1000 használatra elegendő, amely könnyedén eldörzsölhető a kézfejen anélkül, hogy a gél vagy hab földre csöppenne.

Praktikussága abban rejlik, hogy rögzítése csavarokkal is történhet, ugyanakkor extra erős 3M ragasztóval van ellátva, így bármilyen falra könnyen, stabilan és biztonságosan felszerelhető, mégsem szükséges a fal megfúrása.

Mindezek mellett a töltési szint is könnyen ellenőrizhető a nagy ablakos szintjelzőnek és átlátszó utántöltő patronnak köszönhetően.

Az ADX-7 és ADX-12 kézfertőtlenítő adagoló bármikor zárhatóvá alakítható a kulcs adagolóházból történő kivételével. A termékkulcsot a kézfertőtlenítő adagoló előlapját lenyitva, a készülék felső szekciójában találja. Az adagolót a kétoldali nyomógomb egyidejű, vagy bármelyik oldali nyomógomb lenyomásával lehet kinyitni.

Ideális forgalmas területekre, többek között irodákba, vendéglátóegységekbe, ugyanakkor oktatási és egyéb intézményekbe, de alkalmas az üzemi higiénia biztosítására is. A burkolat anyaga ütésálló, ABS műanyag, amely rendkívül időtálló.

Kétféle színkombinációban kapható: fehér-szürke, illetve fekete-ezüst kivitelben. A napi takarítási formula szerint elegendő, ha egy nedves ruhával áttöröljük a kézfertőtlenítő adagolót, tisztán tartásához nem szükséges semmilyen erős, agresszív tisztítószer!

 


PURELL NXT adagoló

NXT

 

Ez a típusú adagoló kifejezetten forgalmas helyre ajánlott, nagy igénybevételnek is ellenáll, illetve utántöltése pár másodperc alatt megoldható, gazdaságos az üzemeltetése.

Elsősorban élelmiszeripari és egészségügyi alkalmazásra ajánlott, de bátran kihelyezhető intézményekbe, sportlétesítményekbe, vendéglátó egységekbe is.

 

 


 

ES RENDSZER

PURELL ES manuális adagoló rendszerAz ES (Everywhere System) leírása:

Ez a készülék egy multifunkcionális kézfertőtlenítő-rendszer, aminek előnye, hogy szinte bárhol el lehet helyezni, kihelyezése az öntapadó hátoldalnak köszönhetően nem igényel szakértelmet A patroncsere pedig mindössze 8-10 másodpercet vesz igénybe, a patron töltöttségi szintje könnyen látható az átlátszó kialakítás miatt.

Az ES-rendszer tökéletes megoldást jelent a szűk, de nagy forgalmú helyek higiénés színvonalának biztosítására.

A nyomógombos adagoló felszerelhető ragasztással vagy csavarokkal is. A kompakt méret miatt szinte bármilyen kis helyre is felhelyezhető 

  • 450ml-es űrtartalmú patron
  • A Push stílusú adagoló költséghatékony és alacsony karbantartást igényel
  •  SANITARY SEALED ™ PET utántöltő a szennyeződés megelőzése érdekében, könnyen újrahasznosítható és teljesen zárt

Tartalomhoz tartozó címkék: kézhigiénia