Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SensaMist® brosúránk már elérhető!

Illatdiffúzorok és illatok teljes választékával

letölthető SensaMist katalógus

Mára sokan felismerték már az illatok pszichológiai fontosságát, azaz az érzelmeinkre, hangulatunkra gyakorolt hatását. Ezt nevezzük illatmarketingnek, melyet előszeretettel alkalmaznak számos iparágban termékek, szolgáltatások értékesítésének elősegítésére, népszerűsítésére. Üzletekben, szállodákban, irodákban, közösségi vizesblokkokban, termékek esetében, de számos egyéb helyen is hatásosan alkalmazzák.

Ha illatosításról és illatmarketingről van szó, az üzemeltetők többsége olyan kompakt illatosító rendszert keres, melynek működése egyszerű, hatékony és gazdaságos az üzemeltetése.

Éppen ezért lett a SensaMist® a legsikeresebb illatosítási módszer a professzionális felhasználók körében. Programozható ipari diffúzorai lehetővé teszik az adagolás szabályozását, ezáltal a gazdaságos használatot is a nagyobb terekben is.

A SensaMist® illatdiffúzorai forradalmi megoldást nyújtanak a tágasabb terek eredményes illatosítása terén. Sikerének és hatékonyságának titka működésében rejlik.

Aeroszolos és SensaMist porlasztó technológiaPorlasztó technológiája egyedülálló újítás, hiszen olyan kis méretű illatszemcséket juttat a levegőbe, melyek sokkal hosszabb időn át képesek lebegni, mint a hagyományos aeroszolos illatosítók, amiket használat után pár perccel már nem is érzünk.

<< A porlasztó technológiájának köszönhetően a SensaMist adagolója ugyanis 1 mikronnál kisebb illatszemcséket bocsát ki, míg az aeroszolos megoldással ez a méret nagyjából 80 mikron.

A SensaMist® diffúzorai illatolajait finom illatködként oszlatják szét a térben, ami hosszútávon intenzíven érezhető

Sokoldalú kialakításuk szintén a felhasználók szolgálatában áll, illetve a minél szélesebb körű kihelyezést teszi lehetővé.

Rögzítésüket tekintve lehet:

  • Falra szerelhető
  • Padlón álló
  • Pultra helyezhető

illetve kifejezetten légkezelő berendezésekbe. HVAC, azaz fűtő, szellőztető és légkondicionáló rendszerrel történő használatra is tökéletes.

Illetve kapacitásuk szempontjából is számos hely adottságaihoz igazodnak, hogy minden üzemeltető a számára leginkább megfelelőt választhassa ki a kínálatból a maximális eredmény eléréséhez.

Ezért lehet:

  • 200 m3 légtérfogatig
  • 300 m3 légtérfogatig
  • 1000 m3 légtérfogatig
  • 2000 m3 légtérfogatig

Illatolajok

Az innovatív adagolórendszer önmagában mit sem érne magas minőségű összetevőkből álló, különleges illatkompozíciók nélkül. Egyedülálló illatvariációk széles választéka áll rendelkezésére minden professzionális felhasználó számára a lágyabb, kifinomultan elegáns illatoktól a karakteresebb fás, keleties, variációkon át az élénkebb, ínycsiklandóan gyümölcsös intenzitású édesebb kompozíciókig.

Az illatolajok alkotóelemei határozzák meg az illat minőségét. És mivel nagy koncentrációjú, magas minőségű készítmények, a használatuk igen gazdaságos. Annak érdekében, hogy használatuk költséghatékony legyen, valamint tartós illatot biztosítsanak az illatolajok nagy része szintetikus olajokból készül, bizonyos részük pedig természetes összetevőkből. Szigorúan az IFRA (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség) iránymutatásainak alárendelve készülnek kizárólag engedélyezett összetevők felhasználásával.

 A hagyományos aeroszolos illatosítók a kellemetlen szagokat nem képesek elfedni ellentétben a SensaMist® nagy koncentrációjú illatolajaival, melyek Airadicate® adalékanyaggal szüntetik meg a rossz szagokat anélkül, hogy az adott illatkompozíció egyes illategyeit megváltoztatná. Sőt, az illat még tisztábban és élénkebben érezhető.

Az illatok pszichológiája és az illatmarketing tehát egyre nagyobb teret hódít. Azonban nem mindegy melyik illatosítási módszer mellett teszi le a voksát az üzemeltető.

A SensaMist® forradalmi technológiájának, minőségi illatvariációinak és a letisztult kialakításának köszönheti, hogy az egyik legsikeresebb professzionális illatosítási megoldássá vált a nagyobb terekben.

Letölthető katalógusaink között már elérhető a SensaMist® illatdiffúzorainak és illatkompozícióinak brosúrája.

 Amennyiben Ön is a hatékony és gazdaságos professzionális illatosítás mellett dönt úgy, hogy a minőségről sem kell lemondania nincs más teendője, mint letölteni brosúránkat!

>> IDE KATTINTVA <<

megtekintheti katalógusunkat!

Ha további segítségre lenne szüksége a tökéletes megoldás kiválasztásához kérje kollégáink segítségét! 

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás