Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megújult Purell Surface felületfertőtlenítő kendő

Extra erős, szöszmentes, élelmiszeripari területre

PURELL Surface extra erős, szöszmentes felületfertőtlenítő kendő élelmiszeripari területre is

Megújult, extra erős szerkezetű, alkohol bázisú felületfertőtlenítő kendő kifejezetten az élelmiszeripari terület és a rozsdamentes felületek igényei szerint készült.

A korábbi formulához képest textúrája sokkal erősebb. És mivel anyagszerkezete több alkohol felszívására képes, nedvességét hosszabb időn keresztül tartja meg. Ennek köszönhetően pedig nagyobb felület fertőtlenítése lehetséges egy kendő használatával.

Gyors és hatékony, professzionális felhasználást, valamint gazdaságosabb használatot tesz lehetővé. Hatását öblítés nélkül fejti ki, vagyis használata után nem kell letörölni a felületről. Mindemellett szöszmentes, azaz nem hagy hátra szövetszálakat.

 

Széles antimikrobiális spektrummal bír:

  • baktericid
  • fungicid
  • mikrobaktericid
  • szelektív virucid

 

Alkalmazási területe

Előzetesen megtisztított alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmas. Vendéglátóipari, élelmiszeripari felhasználás esetén asztalok, pultok, székek felületének fertőtlenítésére.

 

Behatási ideje

A teljes behatási idő hossza 5 perc, de a kórokozók nagy többségét már 30-60 msp alatt is inaktiválja, ezáltal villámgyorsan fertőtleníthető vele a használt felület.

Koronavírus elleni behatási idő 30 msp.

Tartalomhoz tartozó címkék: kézfertőtlenítő kézhigiénia