Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Most éri meg igazán a kézszárító használata!

Mutatjuk az okát

újabb érv a kézszárító mellett

Ahogy az elmúlt hónapokban körvonalazódott, drasztikus mértékben megnőtt a papír előállításához szükséges cellulóz ára, ami nemcsak a gyártókat, kereskedőket, de magukat a vásárlókat is érinti.

Az alapanyag áremelkedése mellett a globális szállítás akadozása is nehezíti a helyzetet.

Mindez időbeli csúszásokhoz és a papírtermékek árának jelentős növekedéséhez vezet.


Ez a változás számos ágazatot érint, beleértve a közösségi mosdók által használt kéztörlő papír beszerzési árát és előidézi az üzemeltetési költségek egyenesen arányos növekedését is.


Talán sosem érte meg ennyire a kéztörlőpapír helyett a kézszárítók beszerzése és használata. Egy szárítás költsége kézszárító használatával eddig is körülbelül 97%-kal volt kedvezőbb a papírhasználatnál. A mostani papírdrágulás miatt ezek az arányok tovább javultak.

Üzemeltetési szempontok alapján egy forgalmasabb vizesblokk esetében a papír árának növekedésén túl számos érv szól az ipari automata kézszárítók mellett, hiszen nemcsak költséghatékonyabb, de környezetkímélőbb megoldást is nyújtanak. Kevesebb hulladékkal és a hulladékkezelésből adódóan kevesebb többletköltséggel jár a használatuk. Adott esetben a készülék megtérülési ideje is ennek függvényében változik.

Az üzemeltető részéről a maximális higiénia, a biztonság, a gyorsaság, a környezettudatosság és a külső megjelenés éppúgy fontos szempont, mint a gazdaságos működtetés.

 


Kézszárító termékkategóriánkon belül automata, villámgyors WORLD DRYER kézszárítóink színes termékpalettája igazán széles körű felhasználást tesz lehetővé. Ezenkívül BIO JET dupla oldalú, légfüggönyös turbó kézszárítóink rendkívül alacsony zajszinttel, higiénikus formában, motor és levegőszűrőkkel ellátva teljes mértékben megtisztított levegőt fúj a kézre. Mindezt papírhulladék és az abból eredő többletköltség nélkül.

Mindegyik készülékre jellmező többek között a gyorsaság, a nagy teljesítmény, mindezek mellett mégis energiatakarékos és gazdaságos működést biztosít.


 

A WORLD DRYER SLIMdri automata kézszárítója mindamellett, hogy 40%-kal hatékonyabb versenytársainál, 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt. A kiváló műszaki tartalom vandálbiztos, időtálló külsővel párosul. Kis helyigénye által még szélesebb körű kihelyezés lehetséges.

Többféle borítással érhetőek el. Rozsdamentes acélból selyem matt kivitelben, illetve alumíniumból fehér színben.

A kézszárítók higiénikus, energiatakarékos használata szemben a papírtermékek árának emelkedésével és a használatukból eredő pluszköltségekkel hosszú távon optimálisabb megoldást nyújthat az üzemeltető számára, a felhasználó számára pedig komfortosabb mosdóhasználatot és ezáltal a felhasználói élmény maximalizálását.

Az általunk javasolt készülékek, tartósságuk és gyorsaságuk okán, akár évtizedes megoldást is jelenthetnek, a drága kéztörlőpapír kiváltása terén.

Tartalomhoz tartozó címkék: kézszárító