Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Őrizze meg egészségét a téli kórokozókkal szemben a PURELL kézfertőtlenítő géllel!

Őrizze meg egészségét a téli kórokozókkal szemben a PURELL kézfertőtlenítő géllel! Tudta, hogy a fertőzéses megbetegedések több mint 80%-a érintés útján terjed?

Sajnos általános tapasztalat, hogy a téli hónapokban akár egyetlen beteg kolléga is elég ahhoz, hogy hetekre kiessünk a munkából. Az utóbbi években már a cégtulajdonosok is kezdik felismerni ennek a problémának a valós súlyát. Ugyanis a dolgozók között terjedő megbetegedések a téli időszakban komoly pluszköltségként jelentkeznek.

Emiatt jut egyre nagyobb szerep az úgynevezett munkahelyi higiéniai programoknak, amelyeknek célja, hogy kisebb befektetéssel elejét vegyük ennek a problémának. A legjobb megoldás ebben az esetben a kézfertőtlenítő gél használata. Az érintésmentes rendszerekkel tovább emelhetjük a higiénés színvonalat. Kiemelten fontos továbbá, hogy csak olyan terméket válasszunk, amely nem szárítja a bőrfelületet. A kiszáradt, kirepedezett bőr ugyanis sokkal inkább ki van téve a veszélyeknek!

A PURELL automata kézhigiénés rendszerben egyszerre jelen van minden olyan tényező, amivel hatékonyan védekezhetünk a kórokozókkal szemben. A rendszer ráadásul nagyon gazdaságos is, és minden használattal, szinte mint egy kézkrém varázsolja át a bőrt.

Fogyasztó barát