Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Őrizze meg egészségét a téli kórokozókkal szemben a PURELL kézfertőtlenítő géllel!

Tudta, hogy a fertőzéses megbetegedések több mint 80%-a érintés útján terjed? 

védelem a téli kórokozókkal PURELL kézfertőtlenítő géllel

 

Kézfertőtlenítő a munkahelyi higiéniai programok számára

Sajnos általános tapasztalat, hogy a téli hónapokban akár egyetlen beteg kolléga is elég ahhoz, hogy hetekre kiessünk a munkából. Az utóbbi években már a cégtulajdonosok is kezdik felismerni ennek a problémának a valós súlyát. Ugyanis a dolgozók között terjedő megbetegedések a téli időszakban komoly pluszköltségként jelentkeznek. A koronavírus mutatta meg igazán, hogy mekkora hangsúlyt is kell fektetni a kézfertőtlenítők használatára. Hiszen, ha nem kezeljük megfelelő komolysággal a helyzetet a dolgozók körében tömeges fertőzés is kialakulhat.

Emiatt jut egyre nagyobb szerep az úgynevezett munkahelyi higiéniai programoknak, amelyeknek célja, hogy kisebb befektetéssel elejét vegyük ennek a problémának. A legjobb megoldás ebben az esetben a kézfertőtlenítő gél használata. Az érintésmentes rendszerekkel tovább emelhetjük a higiénés színvonalat. Kiemelten fontos továbbá, hogy csak olyan terméket válasszunk, amely nem szárítja a bőrfelületet. A kiszáradt, kirepedezett bőr ugyanis sokkal inkább ki van téve a veszélyeknek, a sérült bőrfelület ugyanis sokkalta védtelen a fertőzésekkel szemben, mint amely ép állapotú. 

A PURELL automata kézhigiénés rendszerben egyszerre jelen van minden olyan tényező, amivel hatékonyan védekezhetünk a kórokozókkal szemben. A rendszer ráadásul nagyon gazdaságos is, és minden használattal, szinte mint egy kézkrém varázsolja át a bőrt.

Kézfertőtlenítő folyadék vagy gél?

A kialakítás, az állag tekintetében a többféle megoldás is elérhető. Folyadék, gél és hab termékek is megtalálhatók a kézfertőtlenítők területén.

Felhasználás tekintetében a folyadék állagú termékeknél az eldörzsölés során nagy eséllyel az ujjak között lecsöpög a termék, tehát fennáll a pazarlás veszélye. Ebből a szempontból a gél/hab kézfertőtlenítők használata sokkal egyszerűbb, kényelmesebb.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kézfertőtlenítő kézhigiénia