Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.770 Ft + ÁFA ( 7.328 Ft )
Menny.:db

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél utántöltő patron, TFX rendszer, 1200 ml

5.770 Ft + ÁFA ( 7.328 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: G5476-02
Bruttó egységár: 6,11 Ft/ml
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 2
PURELL Advanced alkoholos kézfertőtlenítő gél utántöltő patron, TFX rendszer, 1200 ml, színtelen, szagtalan, bőrbarát, hipoallergén, 1000 adag, G5476-02

Leírás és Paraméterek

Az 5476-02 PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél utántöltő patron a PURELL TFX érintésmentes kézfertőtlenítő adagoló rendszerbe illeszkedő töltet. Minden egyes PURELL TFX patron 1,000 adag kézfertőtlenítést biztosít az automata kézfertőtlenítő adagoló használatával.

A patron nemcsak a gél állagú PURELL kézfertőtlenítőt tartalmazza, hanem egy komplett fejegységet, azaz minden egyes patroncsere alkalmával új adagolófej kerül üzembehelyezésre. A pumpa és tartály ilyen formájú folyamatos cseréje segít megőrizni a maximális higiéniát és fenntartja az üzembiztos működést.

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél:

 

Kézfertőtlenítő gél felsőfokon a professzionális kézhigiénés készítmények szakértőjétől, a PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél! Az alkoholos PURELL Advanced napjaink egyik kiemelkedő minőségű, széles hatásspektrumú, bőrbarát kézfertőtlenítő gélje. A kéz- és bőrbarát PURELL gél 70% feletti alkohol tartalommal (etanol és izopropanol) rendelkezik, ami segít a gyors behatási idő és a széleskörű kézfertőtlenítés elérésében. A termék virucid, bakteric, mikobaktericid és fungicid hatását hatályos OTH engedély igazolja. A gél állag alkalmassá teszi a kézfertőtlenítőt a precíz és gazdaságos bedörzsölésre, mivel sokáig a bőrön marad, kézfertőtlenítés és adagolás közben sem folyik ki a kezek, ujjak közül.

A PURELL gél prémium minőségét a legnagyobb igénybevételnek kitett partnereink is tanusíthatják, akik főként az egészségügy és az élelmiszeripar területén tevékenykednek. A PURELL Advanced kézfertőtlenítő még rendkívül gyakori használat esetén is hatékony, miközben nem szárítja a bőrt, sőt még hidratálja is azt. Napi akár 100 kézfertőtlenítés esetén is kíméletes, így tökéletes megoldás a legkockázatosabb, például kórházi környezetben is. A bőrbarát összetevők mellett különösen fontos még, hogy a PURELL Advanced nem tartalmaz illatanyagokat, így a kézfertőtlenítő gél bőrirritációra való hajlama minimális.

  • A PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél teljesen illatmentes
  • 70% etil-alkoholt tartalmaz.
  • Dermatológiailag tesztelt: nem irritatív és hipoallergén kézfertőtlenítőszer, többféle bőrápolót tartalmaz.
  • A PURELL® kézfertőtlenítő hatásos a tömeges járványok megelőzésére és fontos részét képezi a munkahelyi higiéniai programoknak!
  • Amerika első számú kézfertőtlenítő gélje!


Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:


Higiénés kézfertőtlenítés - EN1500:
Kb. 3 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet a kézen alaposan eldörzsölünk. behatási idő: 30 mp, 30 mp alatt a termék yeasticid hatással rendelkezik. A fungicid és virucid hatás elérésére behatási idő: 60 mp.

Sebészeti bemosakodás - EN12791:
Kb. 3-5 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet 1 percig alaposan eldörzsölünk. A műveletet még 4x meg kell ismételni. Bemosakodási idő: 5x1 perc= 5 perc
Abban az esetben, ha a bemosakodást megelőző tisztasági kézmosás után kéztörlés történik, akkor száraz kézre min. 3-5 ml kézfertőtlenítőszert adagolunk, melyet a kézen és az alkaron 1,5 percig alaposan eldörzsölünk, majd a műveletet megismételjük. Bemosakodási idő: 2x1,5 perc = 3 perc

Antimikrobális spektruma:

  • Baktericid (MRSA)- EN1040, EN12054
  • Fungicid/Yeasticid - EN1275
  • Virucid - EN14476
  • Mikobaktericid (tuberkulocid) - EN14348

EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 32767-2/2017/KJFFO
EMMI engedély száma: 36570-4/2017/KJFFO
OKBI azonosító: B-20120235

Minden a Green Clean Kft. által forgalmazott PURELL kézfertőtlenítő termék a magyarországi hatóságok által szakvéleményezett készítmény.

PURELL TFX rendszer leírása:

 

A PURELL TFX automata kézfertőtlenítő adagoló rendszer napjaink egyik legmegbízhatóbb, egészségügyi és ipari használatra kifejlesztett kézhigiénés termékcsaládja. A rendszer fali szenzoros kézfertőtlenítő adagolókból, PURELL utántöltő patronokból, falvédő alátétekből és mobil kézfertőtlenítő állványokból áll, melyeket külön-külön lehet megvásárolni igény szerint.

Az érintésmentes PURELL kézfertőtlenítő adagoló nagy teherbírású, kifejezetten intenzív használatra lett kifejlesztve, és annak tápellátásáról 3 db C-típusú elem gondoskodik, így nem szükséges hálózatra kötni az automata adagolót a működtetéshez, az beltéren bárhol használható. Az automata kézfertőtlenítő adagolók elérhetők fehér és ezüst színekben, a készülékben lévő töltet szintjének ellenőrzését pedig a nagy kémlelőnyílás segíti. A kézfertőtlenítő adagolók kulccsal zárhatóvá tehetők, de gyárilag egy a készülék alsó nyílása mögé beépített kulcsal érkeznek, melyet felfele nyomva lenyithatók a burkolatok. Ezt a kulcsot eltávolítva zárhatóvá válik a készülék, melyet ezután csak a TFX rendszerkulccsal lehet nyitni.

Az adagolóval kompatibilis TFX rendszerű PURELL kézfertőtlenítő patronok 1200 ml űrtartalmú PET palackos csomagolású kézfertőtlenítők, mely készítmények az intézményi és céges felhasználók széles köreinek igényeit is lefedik. A patronokban vákuum uralkodik, így a használt során, ahogy ürül a töltet, úgy összezsugorodik a PET palack, megkönnyítve ezáltal a hulladékkezelést. A PURELL TFX kézfertőtlenítő patronok kettesével vannak csomagolva a könnyű és biztonságos szállítás érdekében.

A PURELL kézfertőtlenítő gélek nagy előnye, hogy még gyakori használat esetén is kímélik a bőrt, nem hagynak ragadós érzést, így megkönnyítik az igazán gyakori felhasználást is. A PURELL TFX kézhigiénés rendszert főként azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik számára fontos a minél magasabb szintű kézhigiénés színvonal biztosítása, kifejezetten nagy a felhasználók száma, ezért fontos számukra, hogy megbízható, üzembiztos és hatósági engedélyekkel rendelkező kézfertőtlenítő rendszert használjanak.

Termék adatok
Rendeltetés rendkívül gyakori kézfertőtlenítésre ajánlott, főként élelmiszeripari és egészségügyi alkalmazásra
Rendszer típusa PURELL TFX
Termék jellege utántöltő
TEK csoport TEK2 - PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél
Felhasználási terület Sportlétesítmények
Oktatási intézmények
Uszodák
Élelmiszeripar
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Intézmények
Vendéglátó egységek
Egészségügy
Irodák
Üzemi higiénia
Szállodai szobák

Működési jellemzők
Adagolás 1.2 ml / adag

Kialakítás
Kialakítás a gyárilag zárt SANITARY SEALED patronok biztosítják az utántöltő higiéniáját és segítenek megelőzni a fertőzéseket

Fizikai tulajdonságok
Állag gél
Illat illatmentes
Kézmosások száma 1000 adag
PH-érték 4,5 - 9,5
Szín színtelen

Szabványok, engedélyek
Szabvány EN 1500 - Higiénés kézfertőtlenítés
EN 12791 - Sebészi bemosakodás, kézfertőtlenítés
EN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
EN 14348 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászatban használt kémiai fertőtlenítőszerek ? beleértve az eszközfertőtlenítőket ? mikrobaktericid aktivitásának értékelésére.

Dimenziók, méretek
Kapacitás 1200 ml
Tömeg 1.35 kg

Logisztikai részletek
Kiszerelés 2 patron / karton
Származási hely Franciaország
VTSZ 38089490

Kézfertőtlenítő típusa PURELL Advanced
Rendszer típusa - kézfertőtlenítők PURELL TFX
Termék típusa utántöltő
Működtetés automata
Űrtartalom 1200 ml
Állag gél

Kérdések (6)

 

Hány adag kézfertőtlenítést biztosít 1 darab PURELL TFX patron?

Minden gyárilag higiénikusan zárt PURELL Advanced TFX patronból 1,000 adag kézfertőtlenítő adagolható ki.


 

Hány százalék alkoholt tartalmaz a készítmény?

A PURELL Advanced 70% etanolt és néhány százalék izopropanolt tartalmaz.


 

Mennyire sűrű az alkoholos PURELL gél?

A PURELL Advanced egy kifejezetten viszkózus keverék, ami kifejezetten előnyös a kézfertőtlenítés során. A sűrű gél állagnak köszönhető bedörzsöléskor nem folyik, nem csepeg ki az ujjak közül a készítmény, így komfortosan és gazdaságosan végezhetők el a kézfertőtlenítés lépései.


 

Mennyire terheli a bőrt a PURELL kézfertőtlenítő gél?

Az alkoholtartalmú PURELL hatalmas előnye, hogy még rendkívül gyakori használat mellett is hidratáltan tartja a bőrt. A biocid hatóanyagon túl jelentős mértékű bőrápoló adalék található a termékben, mely segíti a bőr védelmét intenzív kézfertőtlenítés esetén is! A PURELL termékcsaládra alapvetően jellemző, hogy minden készítményük hipoallergén még extrém gyakori használnál is.


 

Milyen szaga van a PURELL-nek?

A PURELL kézfertőtlenítő mentes mindenféle illatanyagoktól és színezékektől, hogy így is minimalizálja az allergiás reakciókra való hajlamot. Adagoláskor természetesen érezni lehet az alkohol jellegzetes szagát, viszont a bedörzsölés során ez gyorsan elillan, utána semmilyen szag nem marad vissza a kezeken.


Miért fontos, hogy a patron gyárilag zárt?

Igen nagy jelentősséggel bír, ugyanis a patronok belsejébe, ezáltal a tartalmába külső szennyeződés nem juthat be. Így sterilen tartja a gélt, és mivel az adagolás is érintés nélkül történik nem áll fenn a veszélye annak, hogy a kézre kórokozók jussanak.


Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Csomagajánlatok

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2021. 02. 05. -
Tisztelt Green Clean! Kérésüknek megfelelően írom le a véleményemet a termékről. A pandémia kezdete óta használjuk irodánkban a Purell kézfertőtlenítőt, és nagyon meg vagyunk elégedve vele. A fali automata adagolót a teakonyhába helyeztük ki, így étkezés, kávézás, teázás előtt mindenki könnyedén el tudja végezni a kézfertőtlenítést. Az érintésmentes adagoló nagyon hasznos, gyorsan, hiba nélkül működik és még elemet sem kellett cserélnünk. Sajnos nehézkes az utántöltő patron beszerzése, de átmenetileg tudtak benne segíteni a Green Cleanesek.
2019. 12. 01. -
Automata adagolóba használjuk a munkahelyen, minden kolléga nagyon szereti :) nem szárítja a bőrömet és könnyen használható, mindenkinek ajánlom!

Youtube videók