Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.490 Ft + ÁFA ( 3.162 Ft )
Menny.:db

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél - virucid, fungicid, baktericid, mikobaktericid, OTH engedély, pumpás flakon hosszú csőrrel, 500 ml

2.490 Ft + ÁFA ( 3.162 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: G9665-12
Bruttó egységár: 6,32 Ft/ml
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 4
Alkoholos kézfertőtlenítő gél széles hatásspektrummal, illatmentes, hosszú csőrös asztali pumpás kiszerelés, dermatológiailag tesztelt, bőrápolóval. G9665-12

Leírás és Paraméterek

PURELL kézfertőtlenítő gél, asztali, 500 ml-es 

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél:


Kézfertőtlenítő gél felsőfokon a professzionális kézhigiénés készítmények szakértőjétől, a PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél! Az alkoholos PURELL Advanced napjaink egyik kiemelkedő minőségű, széles hatásspektrumú, bőrbarát kézfertőtlenítő gélje. A kéz- és bőrbarát PURELL gél 70% feletti alkohol tartalommal (etanol és izopropanol) rendelkezik, ami segít a gyors behatási idő és a széleskörű kézfertőtlenítés elérésében. A termék virucid, bakteric, mikobaktericid és fungicid hatását hatályos OTH engedély igazolja. A gél állag alkalmassá teszi a kézfertőtlenítőt a precíz és gazdaságos bedörzsölésre, mivel sokáig a bőrön marad, kézfertőtlenítés és adagolás közben sem folyik ki a kezek, ujjak közül.

A PURELL gél prémium minőségét a legnagyobb igénybevételnek kitett partnereink is tanusíthatják, akik főként az egészségügy és az élelmiszeripar területén tevékenykednek. A PURELL Advanced kézfertőtlenítő még rendkívül gyakori használat esetén is hatékony, miközben nem szárítja a bőrt, sőt még hidratálja is azt. Napi akár 100 kézfertőtlenítés esetén is kíméletes, így tökéletes megoldás a legkockázatosabb, például kórházi környezetben is. A bőrbarát összetevők mellett különösen fontos még, hogy a PURELL Advanced nem tartalmaz illatanyagokat, így a kézfertőtlenítő gél bőrirritációra való hajlama minimális.

  • A PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél teljesen illatmentes
  • 70% etil-alkoholt tartalmaz.
  • Dermatológiailag tesztelt: nem irritatív és hipoallergén kézfertőtlenítőszer, többféle bőrápolót tartalmaz.
  • A PURELL® kézfertőtlenítő hatásos a tömeges járványok megelőzésére és fontos részét képezi a munkahelyi higiéniai programoknak!
  • Amerika első számú kézfertőtlenítő gélje!


Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:


Higiénés kézfertőtlenítés - EN1500:
Kb. 3 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet a kézen alaposan eldörzsölünk. behatási idő: 30 mp, 30 mp alatt a termék yeasticid hatással rendelkezik. A fungicid és virucid hatás elérésére behatási idő: 60 mp.

Sebészeti bemosakodás - EN12791:
Kb. 3-5 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet 1 percig alaposan eldörzsölünk. A műveletet még 4x meg kell ismételni. Bemosakodási idő: 5x1 perc= 5 perc
Abban az esetben, ha a bemosakodást megelőző tisztasági kézmosás után kéztörlés történik, akkor száraz kézre min. 3-5 ml kézfertőtlenítőszert adagolunk, melyet a kézen és az alkaron 1,5 percig alaposan eldörzsölünk, majd a műveletet megismételjük. Bemosakodási idő: 2x1,5 perc = 3 perc

Antimikrobális spektruma:

  • Baktericid (MRSA)- EN1040, EN12054
  • Fungicid/Yeasticid - EN1275
  • Virucid - EN14476
  • Mikobaktericid (tuberkulocid) - EN14348

EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 32767-2/2017/KJFFO
EMMI engedély száma: 36570-4/2017/KJFFO
OKBI azonosító: B-20120235

Minden a Green Clean Kft. által forgalmazott PURELL kézfertőtlenítő termék a magyarországi hatóságok által szakvéleményezett készítmény.

Termék adatok
Termék jellegeönálló termék
Rendeltetésrendkívül gyakori kézfertőtlenítésre ajánlott, főként élelmiszeripari és egészségügyi alkalmazásra
Felhasználási területSportlétesítmények
Oktatási intézmények
Élelmiszeripar
Intézmények
Vendéglátó egységek
Egészségügy
Irodák
Üzemi higiénia
TEK csoportTEK2 - PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél

Működési jellemzők
Működtetéspumpás

Kialakítás
Kialakításkerek forma

Fizikai tulajdonságok
Állaggél
PH-érték4,5 - 9,5
Illatillatmentes
Színszíntelen

Szabványok, engedélyek
SzabványEN 1500 - Higiénés kézfertőtlenítés
EN 12791 - Sebészi bemosakodás, kézfertőtlenítés
EN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
EN 14348 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászatban használt kémiai fertőtlenítőszerek ? beleértve az eszközfertőtlenítőket ? mikrobaktericid aktivitásának értékelésére.

Dimenziók, méretek
Kapacitás500 ml

Logisztikai részletek
Kiszerelés12 db / karton
Származási helyFranciaország
VTSZ38089490

Kézfertőtlenítő típusa PURELL Advanced
Termék típusa önálló termék
Működtetés pumpás
Űrtartalom 500 ml
Állag gél

Kérdések (1)

Hány adag gél van a palackban?

Ha a nyomásokénti 3 ml mennyiségből indulunk ki, akkor 160 kézfertőtlenítésnél is többre elegendő ez a kiszerelés.Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
2021. 01. 11. -
Nagyon félek a baktériumoktól amióta az eszemet tudom. Mióta rátaláltam erre a gélre, nagyon boldog vagyok. Teljes mértékben megvagyok elégedve a hatásával, a táskámba is elfér és ami még jobb, hogy a kezem sem szárad ki tőle. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2020. 10. 22. -
Akciósan rendeltük, mert automata adagolónk még nincs, viszont a hosszú csőr miatt könyökkel vagy alkarral teljesen jól használható anélkül, hogy kézzel hozzáérnénk. Azért majd egy fali tartót még rendelünk hozzá. Köszönjük a gyors kiszállítást!
2020. 10. 21. -
Gyorsan megjött a csomag és a termék is jól teljesít. A kupakosból rendelünk még, amint ez elfogy. A kézmosással ellentétben nem szárítja a bőrt és gyorsan elpárolog. Ami ennél is jobb, hogy nem ragad.
2020. 08. 19. -
Kedves Mátyás!

Köszönöm gyors intézkedését,kedves és korrekt tájékoztatását.
Az árajánlatot elfogadom, és megrendelem a felsorolt árucikkeket.

Jó érzés a mai üzleti világban ilyen korrekt céggel üzletet kötni,
Kívánom hogy minden üzletfelük ilyen elégedettséggel gondoljon cégükre,mint a mi intézményünk

Köszönettel

Deákné Marika