Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.020 Ft
5.418 Ft + ÁFA ( 6.881 Ft )
Kedvezmény: 602 Ft 10%
Az akció időtartama: - 2021. 12. 31.
Menny.:db

PURELL Advanced kézfertőtlenítő hab TFX utántöltő patron, 1200 ml

6.020 Ft
5.418 Ft + ÁFA ( 6.881 Ft )
Kedvezmény: 602 Ft 10%
Az akció időtartama: - 2021. 12. 31.
Menny.:db
Cikkszám: G5396-02
Bruttó egységár: 5,73 Ft/ml
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Hab állagú, széles hatásspektrumú PURELL Advanced kézfertőtlenítő TFX utántöltő hab patron, nagy forgalmú közösségi helyekre. 2000 adagra elegendő. G5396-02

Leírás és Paraméterek


 

PURELL Advanced kézfertőtlenítő hab:


A PURELL Advanced hab egy remek minőségű kézfertőtlenítő megoldása a GOJO Industries-nak, amely állagánál fogva egyáltalán nem tud lecsöppenni a kézfejről, így 100%-ban megelőzhető vele a pazarlás.

A PURELL habot nagy egyszerűen és könnyedén lehet eldörzsölni a kézfejen, igazán selymes érzést kelt.

Miután elpárolgott. a készítményet egyáltalán nem hagy kellemetlen szagot vagy ragacsos érzést maga után, ellenben kézkrémként hidratálja majd a bőrfelületet.

Különleges összetevői bőrlágyítót tartalmaznak, hogy bőre puha és felfrissült legyen használatával.

A hatóanyaga etil-alkohol, tehát teljesen mentes a kvaterner-ammónium vegyületektől!

Remek minősége miatt a leggyakoribb használat esetén is ápolja bőrünket, emiatt jelentősen tudja növelni a kézfertőtlenítési hajlandóságot a felhasználók körében. Ennek következtében jelentősen emeli a kézhigiénés compliance-t, mivel a dolgozók szívesen használják.

A nagy forgalmú helyek egyik legmegfelelőbb terméke lehet a PURELL hab, mivel egy patronból 2000 kézfertőtlenítés végezhető el! 

A hab teljesen illatmentes
63,5% etil-alkoholt tartalmaz.

Dermatológiailag tesztelt: nem irritatív és hipoallergén, többféle bőrápolót tartalmaz.
A PURELL® hatásos a tömeges járványok megelőzésére és fontos részét képezi a munkahelyi higiéniai programoknak!

Amerika első számú kézfertőtlenítő terméke

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:

Higiénés kézfertőtlenítés:

Az adagolóból a száraz tenyérbe juttatunk 3 ml kézfertőtlenítő szert, amelyet a kezeken alaposan eldörzsölünk és hagyjuk a kezeket megszáradni. Minimális behatási idő 30 másodper. 30 másodperc alatt a termék yeaticid hatással rendelkezik, a fungicid hatás eléréséhez 1 perc behatási idő szükséges.

Sebészeti bemosakodás 

Az adagolóból tenyérnyi. (kb:5 ml) fertőtlenítő szert juttatunk a tenyérbe, melyet 1 percig a kéz és az alkar bőrén alaposan eldörzsölünk. A műveletet még 4x meg kell ismételni. Bemosakodási idő: 5x1 perc= 5 perc. Bemosakodáshoz szükséges kézfertőtlenítő szer 5x5 ml (25 ml).

Abban az esetben, ha a bemosakodást megelőző tisztasági kézmosás után kéztörlés történik, akkor száraz kézre min. 3-5 ml kézfertőtlenítőszert adagolunk, melyet a kézen és az alkaron 1 percig alaposan eldörzsölünk, majd a műveletet megismételjük. Bemosakodási idő: 3x1 perc = 3 perc. Bemosakodáshoz szükséges kézfertőtlenítő szer 3x3-5 ml (9-15 ml).

Antimikrobális spektruma:
- Baktericid -EN 1040, EN 13727, EN 1276
- Fungicid/Yeasticid - EN 1650
- Szelektív virucid (burkos vírusok) - EN 14476
- Yeasticid: EN 1275, EN 1650, EN 13624

OEK mikrobiológiai szakvélemény száma: D-EPID/03810-1/2016
OTH engedély száma: JKF/14043-4/2016
OKBI azonosító: B-17111735

Minden a Green Clean Kft. által forgalmazott PURELL kézfertőtlenítő termék a magyarországi hatóságok által szakvéleményezett készítmény.

PURELL TFX rendszer leírása:


A PURELL TFX automata kézfertőtlenítő adagoló rendszer napjaink egyik legmegbízhatóbb, egészségügyi és ipari használatra kifejlesztett kézhigiénés termékcsaládja. A rendszer fali szenzoros kézfertőtlenítő adagolókból, PURELL utántöltő patronokból, falvédő alátétekből és mobil kézfertőtlenítő állványokból áll, melyeket külön-külön lehet megvásárolni igény szerint.

Az érintésmentes PURELL kézfertőtlenítő adagoló nagy teherbírású, kifejezetten intenzív használatra lett kifejlesztve, és annak tápellátásáról 3 db C-típusú elem gondoskodik, így nem szükséges hálózatra kötni az automata adagolót a működtetéshez, az beltéren bárhol használható. Az automata kézfertőtlenítő adagolók elérhetők fehér és ezüst színekben, a készülékben lévő töltet szintjének ellenőrzését pedig a nagy kémlelőnyílás segíti. A kézfertőtlenítő adagolók kulccsal zárhatóvá tehetők, de gyárilag egy a készülék alsó nyílása mögé beépített kulcsal érkeznek, melyet felfele nyomva lenyithatók a burkolatok. Ezt a kulcsot eltávolítva zárhatóvá válik a készülék, melyet ezután csak a TFX rendszerkulccsal lehet nyitni.

Az adagolóval kompatibilis TFX rendszerű PURELL kézfertőtlenítő patronok 1200 ml űrtartalmú PET palackos csomagolású kézfertőtlenítők, mely készítmények az intézményi és céges felhasználók széles köreinek igényeit is lefedik. A patronokban vákuum uralkodik, így a használt során, ahogy ürül a töltet, úgy összezsugorodik a PET palack, megkönnyítve ezáltal a hulladékkezelést. A PURELL TFX kézfertőtlenítő patronok kettesével vannak csomagolva a könnyű és biztonságos szállítás érdekében.

A PURELL kézfertőtlenítő gélek nagy előnye, hogy még gyakori használat esetén is kímélik a bőrt, nem hagynak ragadós érzést, így megkönnyítik az igazán gyakori felhasználást is. A PURELL TFX kézhigiénés rendszert főként azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik számára fontos a minél magasabb szintű kézhigiénés színvonal biztosítása, kifejezetten nagy a felhasználók száma, ezért fontos számukra, hogy megbízható, üzembiztos és hatósági engedélyekkel rendelkező kézfertőtlenítő rendszert használjanak.

Termék adatok
Termék jellegeutántöltő
Rendeltetésrendkívül gyakori kézfertőtlenítésre ajánlott, főként élelmiszeripari és egészségügyi alkalmazásra
Felhasználási területSportlétesítmények
Oktatási intézmények
Uszodák
Élelmiszeripar
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Intézmények
Vendéglátó egységek
Egészségügy
Irodák
Üzemi higiénia
Szállodai szobák
TEK csoportTEK23 - PURELL Advanced kézfertőtlenítő hab
Rendszer típusaPURELL TFX

Működési jellemzők
Adagolás0.6 ml / adag

Fizikai tulajdonságok
PH-érték4,5 - 9,5
Illatillatmentes
Színszíntelen
Kézmosások száma2000 adag

Dimenziók, méretek
Kapacitás1200 ml

Logisztikai részletek
Kiszerelés2 patron / karton
Származási helyFranciaország
VTSZ38089490

Kézfertőtlenítő típusa PURELL Advanced
Rendszer típusa - kézfertőtlenítők PURELL TFX
Termék típusa utántöltő
Működtetés automata
Űrtartalom 1200 ml
Állag hab

Kérdések (4)

A PURELL hab is ugyanúgy elpárolog, mint a gél?

Igen, nincs különbség a felhasználását tekintbe, tehát ugyanúgy dörzsöljük el a kézfejen habot, mint a gélt, ügyelve arra, hogy jusson az ujjak közé is.


Ha a PURELL-t használom ki fog száradni a kezem?

Nem, a különleges formula miatt, a PURELL éppen ellenkező hatást vált ki, tehát jelentősen javítja a bőr hidratáltságát!


Ugyanolyan jó minőségű a PURELL hab, mint a PURELL gél?

Igen, mindkét termék a PURELL Advanced formulát tartalmazza, kiváló minőségű és rendkívül hatékony kézfertőtlenítő! 


Üzletünk napi forgalma miatt eléggé nagy igénybevételnek van kitéve a kihelyezett adagolónk és szeretnénk a leggazdaságosabb megoldást alkalmazni. Gél formában már ismerjük a terméket, de a habot nem. Melyik használata éri meg jobban?

A gél és hab állagú kézfertőtlenítő között számottevő különbséget nem tapasztalunk tulajdonságaikat és hatásukat tekintve. A hab esetében viszont egy patron 2000 használatot tesz lehetővé ellentétben a géllel, ezért jóval gazdaságosabb is annál. Ezenkívül a hab állag selymes érzést kölcsönöz a felhasználónak és a lecsöppenés is teljes mértékben kizárható.Csomagajánlatok

65.500 Ft
65.500 Ft
0% Kedvezmény:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.