Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PURELL ES1 kezdőcsomag

a kompakt méretű professzionális kézfertőtlenítő-rendszer

Purell ES1 kézfertőtlenítő kezdőcsomag


A Purell ES1 kezdőcsomaggal most bárhol és bármikor elérhető a kézfertőtlenítés, méghozzá a prémium minőségű PURELL Advanced kézfertőtlenítő géllel, mely illatmentes, illetve nemcsak hipoallergén, de bőrápolót is tartalmaz.

Az ES1 adagoló kompakt méretű, ízléses vonalvezetésű professzionális kézfertőtlenítő-rendszer, mely kis mérete miatt széleskörűen szinte bárhova elhelyezhető, nagyobb forgalommal bíró, szűkebb helyekre is.

Külső megjelenése miatt minden miliőbe illeszkedik. Telepítése rendkívül gyors és egyszerű akár a hátlapon található extra erős, ipari kétoldalú ragasztóval történő ragasztással, akár csavarokkal rögzítjük.


PURELL ES1 kézfertőtlenítő éttermek, üzletek elengedhetetlen kézhigiiénés megoldásaA kezdőcsomag magába foglalja a patront, mely kiürülés esetén könnyen cserélhető, mindössze 8-10 másodperc alatt. A patron a már világszerte elismert Purell Advanced széles spektrumú kézfertőtlenítő gélt tartalmazza, melynek 70%-a etil-alkohol (etanol és izopropanol) és a kórokozók 99,99%-át képes elpusztítani.

Mindemellett dermatológiailag tesztelt, így bőrbarát készítmény. Kíméletes még kifejezetten gyakori használat esetén is, ezért maradéktalanul helyt áll akár kórházi környezetben.

A magas alkoholtartalom gondoskodik a gyors behatási időről és a kézfertőtlenítés hatékonyságáról minél szélesebb körben. Ezt a hatékonyságot, vagyis a virucid, baktericid, mikrobaktericid és fungicid hatást pedig OTH engedély is igazolja.


 

Oktatási intézményekbe ideális választás a PURELL ES1 kompakt méretű professzionális kézfertőtlenítőAz eredményes kézhigiénés rutint gazdaságos és esztétikus formában biztosíthatja kollégái és ügyfelelei számára a mindennapokban.

Mindemellett hatékony preventív megoldás a járványok megelőzésére és tökéletes a munkahelyi kézhigiénés program részeként.

Optimális kézfertőtlenítő pontként szolgál üzletekben, oktatási intézményekben vagy éttermekben egyaránt, melyek az átlagosnál frekventáltabb közegnek számítanak. Ugyanakkor az ennél jóval nagyobb igénybevételnek kitett egészségügy és élelmiszeripar területén is eredményesen és biztonsággal alkalmazható.

 


 

Tartalomhoz tartozó címkék: kézfertőtlenítő mosdóhigiénia