Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.720 Ft + ÁFA ( 11.074 Ft )
Menny.:db

PURELL ES8 HEALTHY SOAP selymes, friss illatú habszappan utántöltő patron ENERGY-ON-THE-REFILL integrált elemmel, extra higiénikus tisztítóhatással, ES8 PURELL Soap automata rendszerhez, 1200 ml

8.720 Ft + ÁFA ( 11.074 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: G7786-02
Bruttó egységár: 9,23 Ft/ml
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A selyem érzésű, friss illatú PURELL HEALTHY SOAP egy kiemelt tisztítóhatású, extra higiénikus habszappan, 1200 ml-es patronban integrált elemmel. G7786-02

Leírás és Paraméterek

PURELL Healthy Soap, fokozott tisztítóhatású, higiénikus habszappan, friss illatú:

 

A Clean Release technológia, vagyis a fokozott tisztítóhatású Healthy Soap Purell szappan egy áttörés a kézmosás területén.

Segítségével akár 30%-kal lehet javítani a kézmosás hatékonyságán, olyan formában, hogy el tudjuk távolítani a szennyeződéseket a bőr mélyedéseiből.

Ehhez semmiféle biocid, fertőtlenítő hatóanyagra nincsen szükségünk, a termék kozmetikai terméknek minősül, amely szilikon - és parabénmentes!

Friss illatú szappan a piacra kerülése óta nagyon népszerű az amerikai felhasználók körében, nem véletlenül, mivel a tisztítóhatással együtt nagyon kellemes, krémes érzést hagy maga után.

Természetes összetevői miatt rendelkezik ECOLOGO-val is.

PURELL Soap ES8 rendszer leírása:

 

Érintésmentes adagoló hálózati bekötés és elemcsere nélkül? Igen, lehetséges!

A PURELL ES8 egy forradalmi újdonság a kézhigiéné területén, amely az Energy on the Refill technológiának köszönhetően az első karbantartás mentes adagolórendszer.

A technológia lényege, hogy a működtető elem integrálva lett a patronokba, így a továbbiakban sosem kell majd az elemeket ellenőrizni, cserélni, továbbá áramszünet esteén is problémamentesen üzemeltethető!

Minden intergrált patron úgy lett kialakítva, hogy a telep 100%-osan biztosítsa a töltőanyag kihasználhatóságát, és ha marad még energia a patron kiürülése után, akkor azt egy a készülékbe elhelyezett kis akkumulátorba tölti!

Ez a remek műszaki megoldás ötvözve lett az egyedülálló Healthy Soap kézmosó szappannal. Az új kialakítású PURELL szappan lehetővé teszi, hogy a kézmosás során a bőr mély pólusaiba lerakódott szennyeződést is eltávolítsuk, amely egyéb esetben nem kerül le a bőrfelületről. Ennek köszönhetően akár 50%-kal is hatékonyabb mint a hagyományos kézmosó szappanok, teszi mindezt anélkül, hogy bármilyen biocid hatóanyagot tartalmazna.

A rendszer a fenntarthatóságot helyezi előtérbe, így rendelkezik az ECOLABEL tanúsítvánnyal. A szappan teljes mértékben szilikon- és parabénmentes, a leggyakoribb használra lett tesztelve, így a mindennapos kézmosás során folyamatosan hidratálja a bőrfelületet, ezáltal jelentősen növelve a kézmosási hajlandóságot. 

Termék adatok
Termék jellege utántöltő
Felhasználási terület Sportlétesítmények
Oktatási intézmények
Élelmiszeripar
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Intézmények
Vendéglátó egységek
Egészségügy
Irodák
TEK csoport TEK26 - PURELL Healthy Soap, fokozott tisztítóhatású, higiénikus habszappan, friss illatú
Rendszer típusa PURELL Soap ES8

Működési jellemzők
Működtetés automata (szenzoros, infrás) - az érintésmentes használat maximális higiéniát biztosít
Adagolás 0.9 ml / adag
Tápellátás Energy on the refill - az elem az utántöltő patronba van integrálva, mely egy teljes patron kiadagolásához szükséges energiával rendelkezik. Így minden patroncsere alkalmával elemcsere is történik.

Kialakítás
Kialakítás AT-A-GLANCE - teljes mértékben látható, áttetsző patron, mely lehetővé teszi a tartály telítettségi szintjének azonnali felmérését
Extra CLEAN RELEASE - extra higiénikus kézmosást eredményező tisztítóhatás, mely kétszer jobban távolítja el a szennyeződéseket és a kórokozókat a kéz pórusaiból, mint a hagyományos, jó minőségű szappanok

Fizikai tulajdonságok
PH-érték 4,8 - 7,5
Illat friss illatú
Szín világoskék
Összetétel szilikon mentes
Kézmosások száma 1333 kézmosás / patron

Szabványok, engedélyek
Szabvány Ecolabel

Dimenziók, méretek
Kapacitás 1200 ml

Logisztikai részletek
Kiszerelés 2 patron / karton
Származási hely USA
VTSZ 34012090

Termék típusa utántöltő
Működtetés automata
Űrtartalom 1200 ml
Rendszer típusa - kézmosó szappanok PURELL ES8 szappan
Állag hab
Kézmosó típusa PURELL ES Healthy Soap friss illatú kézmosó

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók