Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
PURELL Surface felület fertőtlenítő kendő, élelmiszeripari felhasználásra, 200db-os
4.950 Ft + ÁFA ( 6.287 Ft ) /
Menny.:tégely

PURELL Surface felület fertőtlenítő kendő, élelmiszeripari felhasználásra, 200db-os

4.950 Ft + ÁFA ( 6.287 Ft ) /
Menny.:tégely
Cikkszám: G95104-06
Bruttó egységár: 31,43 Ft/lap
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 3
Etil-alkoholos PURELL Surface felület fertőtlenítő kendő 200 db-os tégelyben. Baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektív virucid hatásspektrum. G95104-06

Leírás és Paraméterek

PURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő kendő rendszer leírása:

A PURELL felületfertőtlenítő spray és kendő alkohol bázisú termékeink, melyek képesek rendkívül gyors és hatékony módon semlegesíteni a kórokozókat. A vezető higiénés gyártó a GOJO Industries 2018-ban vezette be a piacra, és kifejezetten az élelmiszeripari igényei szerint készültek el.

Elérhetők az alábbi kiszerelésekben:

  • 100 db-os kendő tégely
  • 200 db-os kendő tégely
  • 450 db-os kendő vödör
  • 750 ml-es spray flakon (porlasztó fejjel, amely nagyon gazdaságos használatot biztosít)
  • 5000 ml-es spray utántöltő

A termékek professzionális felhasználásúak és öblítés nélkül fejtik ki hatásukat, tehát használatuk után nem kell a felületről letörölni őket. A termékeket tiszta felületeken szükséges alkalmazni, a komplett behatási idő 5 perc.

Antimikrobiális spektrum:

  • baktericid
  • fungicid
  • mikobaktericid
  • szelektiv virucid

PURELL® felület fertőtlenítő törlőkendő (PURELL® Surface Sanitizing Wipes)

Alkalmazási terület: Alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás után fertőtlenítésére. Felhasználói kör: professzionális Terméktípus: PT2, PT4 Formuláció: fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendő. Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Törölje át törlőkendővel az előzetesen megtisztított fertőtlenítendő felületet úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc. Ha szükséges, használjon több törlőkendőt. Ne öblítse le, hanem hagyja megszáradni a felületet. Egyéb figyelmeztetések: Más fertőtlenítőszerrel keverni tilos. A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel

EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 19510-2/2017/KJFFO OGYÉI szakvélemény száma: OGYÉI/47317/2016 EMMI engedély száma: 19713-2/2017/KJFFO

 

PURELL felület fertőtlenítő kendő - PURELL Surface Sanitising Wipe:

PURELL® felület fertőtlenítő spray (PURELL® Surface Sanitizing Spray)

Alkalmazási terület: Alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás után fertőtlenítésére.
Felhasználói kör: professzionális
Terméktípus: PT2, PT4
Formuláció: fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendő

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektív virucid

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Törölje át törlőkendővel az előzetesen megtisztított fertőtlenítendő felületet úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc. Ha szükséges, használjon több törlőkendőt. Ne öblítse le, hanem hagyja megszáradni a felületet.

Egyéb figyelmeztetések: Más fertőtlenítőszerrel keverni tilos. A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

Összetevők: Biocid hatóanyag: etanol 660,1 mg/g CAS-szám: 64-17-5 EC szám: 200-578-6 Egyéb összetevők: víz
Figyelmeztetés: Veszély.
Figyelmeztető mondatok: H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: P210 Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P280 Védőkesztyű használata kötelező. P403 + P235 Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. P501 A tartalom elhelyezése hulladékként, a vonatkozó rendeletek szerint.
Elsősegélynyújtás: Bőrrel való érintkezés esetén, ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, forduljon orvoshoz. Szemmel való érintkezés esetén azonnal bő vízzel ki kell mosni. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz és mutassa meg a címkét.
Környezetvédelem / ökotoxikológia: A termék maradékait, valamint csomagolóburkolatát tilos talajba, élővízbe, valamint közcsatornába juttatni.
Hulladékkezelés: A termék maradékai, valamint a szennyezett csomagolóanyag veszélyes hulladéknak minősülnek.
Szennyezés-mentesítés: A kendőket össze kell gyűjteni és megsemmisítésig elkülönített helyen kell tárolni.
Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 0°C és 43°C között a gyártástól számított 24 hónapig tárolható, felbontást követően 30 napig.
Felhasználható (hónap/év): a flakonon olvasható
Kiszerelés: a flakonon olvasható
EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 19510-2/2017/KJFFO
EMMI engedély száma: 19713-2/2017/KJFFO
OKBI azonosító: B-20120236
OGYÉI élelmezés-egészségügyi szakvélemény száma: OGYÉI/47317-3/2016
Készült: Franciaország
Forgalmazó: Green Clean Kft. 8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.; Tel: +36-22-582-108; info@greenclean.hu, www.greenclean.hu
Gyártó: Laboratoires Prodene Klint, 8, rue Léon Jouhaux Z-A Pariest, Croissy-Beauburg, 77435 Marne-la-Vallée Cedex 2, Franciaország Tel:+1(330)255-6000, www.gojo.com

Élelmiszeripari felhasználás esetén:

Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás utáni fertőtlenítésére.
A termék fehérjeterheléssel az EN 1276, EN 1650 szabványok szerint végzett mikrobiológiai vizsgálata alapján.
Antimikobiális spektrum: baktericid, fungicid - szerkoncentráció: 1 vagy szükség esetén több törlőkendő - hatásidő: min. 5 perc - hőmérséklet: környezeti

Élelmezés-egészségügyi előírások:

A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet.

A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, illetve azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

G95104-06 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaPURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő kendő
Termék jellegeönálló termék
TEK csoportTEK39 - PURELL felület fertőtlenítő kendő - PURELL Surface Sanitising Wipe
Felhasználási területÉlelmiszeripar
Vendéglátó egységek
Üzemi higiénia

Fizikai tulajdonságok


Illatillat- és színezékmentes
MinőségKompatibilis nitril és latex kesztyűkkel
PH-érték5,25
Színkék

Szabványok, engedélyek


SzabványEN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
ECOCERT tanúsítvány - a termék formulája több, mint 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz

Dimenziók, méretek


Kapacitás200 db / tégely
Méretek (SZxMAxMÉ)185.00 x 215.00 mm
Tömeg0.75 kg

Logisztikai részletek


Kiszerelés6 tégely / karton
Származási helyFranciaország
VTSZ34011900

Kérdések (4)

Alkalmazhatom, hatékony a koronavírus ellen?

Igen, a PURELL felületfertőtlenítő kendő minden burkos vírussal, így a koronavírussal szemben is alkalmazható illetve hatékony!


Élemiszeripari területen dolgozom, megfelel minden előírásnak a kendő?

Teljes mértékben, sőt, igen rövid behatási idővel rendelkezik, így az egyik leghatékonyabb termék jelenleg ezen a területen!


Használhatom rozsdamentes pultokon is?

Igen, a PURELL felületfertőtlenítő kendő tökéletesen alkalmazható bármely fém felületen.


Miért nem izopropil-alkohol a fertőtlenítő hatóanyaga?

Az izopropil-alkohol egy jellegzetes ízű és szagú mérgező anyag, amelyet denaturáló szerként azért alkalmaznak az iparban, hogy fogyasztásra alkalmatlanná tegyenek vegyületeket. Szerepe tehát nem a fertőtlenítő hatékonyságban rejlik. Biocid hatóanyag ezen okokból kifolyólag a leggyakrabban nem izopropil-alkohol, hanem etil-alkohol. 


Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2023. 11. 20. -
2022. 07. 11. -
Ár érték arányban kiváló és nem kell heteket várni rá.
a pandémiás mizéria óta innen rendelem. Soha nem csúsztak a szállítással és mindíg tudtam nagy mennyiségben rendelni és kapni is.

És hogy igazoljam nem egy ilyen automata robot generált értékelés: Rugós Beke a király!
2020. 11. 19. -
nagyon praktikus és takarékos