Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
PURELL Surface felület fertőtlenítő spray, élelmiszeripari felhasználásra, 750ml
2.830 Ft + ÁFA ( 3.594 Ft ) /
Menny.:db

PURELL Surface felület fertőtlenítő spray, élelmiszeripari felhasználásra, 750ml

2.830 Ft + ÁFA ( 3.594 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: G32675-06
Bruttó egységár: 4,79 Ft/ml
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
PURELL felületfertőtlenítő spray, professzionális, amelyet nem szükséges leöblíteni baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektív virucid, 750ml. G32675-06

Leírás és Paraméterek

PURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő spray rendszer leírása:

A PURELL felületfertőtlenítő spray és kendő alkohol bázisú termékeink, melyek képesek rendkívül gyors és hatékony módon semlegesíteni a kórokozókat. A vezető higiénés gyártó a GOJO Industries 2018-ban vezette be a piacra, és kifejezetten az élelmiszeripari igényei szerint készültek el.

Elérhetők az alábbi kiszerelésekben:

  • 100 db-os kendő tégely
  • 200 db-os kendő tégely
  • 750 ml-es spray flakon (porlasztó fejjel, amely nagyon gazdaságos használatot biztosít)

A termékek professzionális felhasználásúak és öblítés nélkül fejtik ki hatásukat, tehát használatuk után nem kell a felületről letörölni őket. A termékeket tiszta felületeken szükséges alkalmazni, a komplett behatási idő 5 perc.

Antimikrobiális spektrum:

  • baktericid
  • fungicid
  • mikobaktericid
  • szelektiv virucid

PURELL® felület fertőtlenítő spray (PURELL® Surface Sanitizing Spray)

Alkalmazási terület: Alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás után fertőtlenítésére.Felhasználói kör: professzionális Terméktípus: PT2, PT4 Formuláció: fertőtlenítő folyadékkal töltött spray-s flakon Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektív virucid Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Az előzőleg megtisztított fertőtlenítendő felületet permetezzük be úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületre rászáradni. Minimális behatási idő: 5 perc. 1 m2 –re 10-30 ml fertőtlenítőszert juttasson ki. Egyszerre 2 m2-nél nagyobb felület nem kezelhető.Egyéb figyelmeztetések: Más fertőtlenítőszerrel keverni tilos. A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 19492-2/2017/KJFFO OGYÉI szakvélemény száma: OGYÉI/47324/2016 EMMI engedély száma: 19714-2/2017/KJFFO

PURELL felület fertőtlenítő spray - PURELL Surface Sanitising Spray:

PURELL® felület fertőtlenítő spray (PURELL® Surface Sanitizing Spray)

Alkalmazási terület: Alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás után fertőtlenítésére.
Felhasználói kör: professzionális
Terméktípus: PT2, PT4
Formuláció: fertőtlenítő folyadékkal töltött spray-s flakon

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektív virucid

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Az előzőleg megtisztított fertőtlenítendő felületet permetezzük be úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületre rászáradni. Minimális behatási idő: 5 perc. 1 m2 –re 10-30 ml fertőtlenítőszert juttasson ki. Egyszerre 2 m2-nél nagyobb felület nem kezelhető.

Egyéb figyelmeztetések: Más fertőtlenítőszerrel keverni tilos. A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

Összetevők: Biocid hatóanyag: etanol 660,1 mg/g CAS-szám: 64-17-5 EC szám: 200-578-6 Egyéb összetevők: víz
Figyelmeztetés: Veszély.
Figyelmeztető mondatok: H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: P210 Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P403 + P235 Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó.
Elsősegélynyújtás: Belélegzés esetén az érintett személyt friss levegőre kell vinni. Bőrrel való érintkezés esetén vegye le a szennyezett ruhákat, mossa le a bőrt bő vízzel vagy zuhanyozzon (15 percen át), szükség esetén menjen orvoshoz. Szemmel való érintkezés esetén azonnal bő vízzel ki kell mosni. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz és mutassa meg a címkét.
Környezetvédelem / ökotoxikológia: A termék maradékait, valamint csomagolóburkolatát tilos talajba, élővízbe, valamint közcsatornába juttatni.
Hulladékkezelés: A termék maradékai, valamint a szennyezett csomagolóanyag veszélyes hulladéknak minősülnek.
Szennyezés-mentesítés: A kiömlött, kifröccsent anyagot éghetetlen abszorbens anyaggal pl. homokkal, földdel, vermikulittal, diatómafölddel kell feltakarítani és hordókba elhelyezni a hulladék ártalmatlanításához.
Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 0°C és 43°C között gyártástól számított 36 hónapig tárolható.
Felhasználható (hónap/év): a flakonon olvasható
Kiszerelés: a flakonon olvasható
EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 19492-2/2017/KJFFO
EMMI engedély száma: 19714-2/2017/KJFFO
OKBI azonosító: B-20120237
OGYÉI élelmezés-egészségügyi szakvélemény száma: OGYÉI/47324-3/2016
Készült: Franciaország
Forgalmazó: Green Clean Kft. 8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.; Tel: +36-22-582-108; info@greenclean.hu, www.greenclean.hu
Gyártó: Laboratoires Prodene Klint, 8, rue Léon Jouhaux Z-A Pariest, Croissy-Beauburg, 77435 Marne-la-Vallée Cedex 2, Franciaország Tel:+1(330)255-6000, www.gojo.com

Élelmiszeripari felhasználás esetén:

Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás utáni fertőtlenítésére.
A termék fehérjeterheléssel az EN 1276, EN 1650 szabványok szerint végzett mikrobiológiai vizsgálata alapján.
Antimikobiális spektrum: baktericid, fungicid - szerkoncentráció: 100% - hatásidő: min. 5 perc - hőmérséklet: környezeti

Élelmezés-egészségügyi előírások:

A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet.

A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, illetve azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

G32675-06 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaPURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő spray
Termék jellegeönálló termék
TEK csoportTEK38 - PURELL felület fertőtlenítő spray - PURELL Surface Sanitising Spray
Felhasználási területÉlelmiszeripar
Vendéglátó egységek
Üzemi higiénia

Működési jellemzők


Működtetéspumpás

Fizikai tulajdonságok


Illatillat- és színezékmentes
MinőségKompatibilis nitril és latex kesztyűkkel
PH-érték5,25
Összetételszínezékmentes
szilikon mentes
parabén mentes

Szabványok, engedélyek


SzabványEN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
ECOCERT tanúsítvány - a termék formulája több, mint 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz

Dimenziók, méretek


Kapacitás750 ml
Tömeg0.85 kg

Logisztikai részletek


Kiszerelés6 db / karton
Származási helyFranciaország

Kérdések (7)

Fel kell-e higítanom a PURELL felületfertőtlenítő spray-t használat előtt?

Nem, az oldat használatra kész állapotban van palackozva, így felbontás után azonnal elkezdhetjük a felületre permetezni, nincs egyéb teendőnk.


Alkalmazhatom-e fém felületekre ezt a felületfertőtlenítő spray-t?

Abszolút, kifejezetten a fém felületek hatékony fertőtlenítése céljából fejlesztették ki a termék formuláját!


Mennyire takarékos a használata?

Különleges porlasztófejjel van felszerelve, ilyen formában nagyon hosszú ideig elegendő egy flakon.


Milyen gyorsan fertőtlenítő a PURELL felületfertőtlenítő spray?

A PURELL spray igazán gyorsnak számít, a legtöbb kórokozót 30-60 msp alatt semlegesíti, a teljes behatási ideje pedig 5 perc, ami számos egyéb termék esetében  akár 15-20 perc is lehet! 


Milyen hatóanyag található a PURELL felületfertőtlenítő spray-ben?

Etil-alkohol, amely használat során elpárolog. Előnye, hogy az izopropil-alkohollal szemben nem mérgező.


Tényleg nem kell leöblíteni a felületről a PURELL felületfertőtlenítő spray-t?

Valóban, a PURELL spray egyik legnagyobb előnye, hogy mindösszesen a felületre kell permetezni, és hagyni, hogy megszáradjon/elpárologjon. Ilyen formában nagyon egyszerű és gyors a használata.


Zárható a flakon adagolófeje?

Igen, On/OFF állásban szabadon állítható a flakon.


Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.