Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új PURELL MESSENGER

Kézfertőtlenítő állvány exkluzív köntösben

PURELL MESSENGER kézfertőtlenítő állvány

Automata PURELL ES8 ENERY-ON-REFILL adagolóval szerelt MESSENGER kézfertőtlenítő állvány prémium kivitelben, exkluzív grafit/fekete színvilágban.

G7318-DS-SLV

Termékpalettánkon végre megtalálható az új prémium minőségű, acél kézfertőtlenítő állvány automata PURELL ES8 ENERGY-ON-REFILL adagolóval felszerelve. Letisztult formája grafit/fekete színkombinációja exkluzív külsőt kölcsönöz számára.

Ideális megoldást jelent irodákba, a munkahelyi kézhigiénés program részeként.


Ezenkívül 131 cm-es magassága miatt mozgássérültek, valamint a legkisebbek számára is könnyen hozzáférhető. Minden korosztály számára könnyű használatot tesz lehetővé, ezért óvodák és iskolák részére is optimális választás.

Mindamellett, hogy minden korosztály kényelmesen használhatja, stabil kialakítása és lekerekített talprésze a biztonságról, az érintésmentes automata adagoló pedig a higiénikus használatról gondoskodik.

ES8 kézfertőtlenítő rendszere kényelmes és karbantartás mentes üzemeltetést tesz lehetővé, ugyanis nem igényel sem hálózati bekötést sem elemcserét. Mindez az Energy on the Refill technológiának köszönhető, hiszen a patronba integrált elem a patroncsere során a töltettel együtt van cserélve, így sosem merül le.


PURELL MESSENGER kézfertőtlenítő adagolóAz állvány beltéren bárhova kihelyezhető, így maximálisan az adott hely igényeihez igazíthatjuk a kézfertőtlenítést.

Minőségi szinterezett acél anyagból készült, emelt lemezvastagsággal az időtállóság jegyében.

Praktikussága komplex, hiszen mindez a könnyű összeszerelhetőségben, a fejrészen található cseppfogó nyelv általi tisztán tarthatóságában, illetve a fejegységen található számos furathelyben rejlik.

Gyorsan és egyszerűen használatba helyezhetjük, mert összesen 2 csavarra van szükség az összeszereléséhez. Az egyik a talpazatot, a másik pedig a fejegységet köti össze a rudazattal.

Tartalomhoz tartozó címkék: kézhigiénia