Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Készüljön fel a téli kórokozók ellen a PURELL termékekkel!

Starter csomagok a prevenció jegyében

PURELL és GOJO Starter csomagok a prevenció jegyében


A fesztelen nyári napok elmúltak. Az ősz beköszöntével ismét előtérbe kerül a kórokozók elleni védekezés, vagyis a betegségmegelőzés. A prevenció kiemelten fontos, hiszen az élet számos szegmensére rányomja bélyegét a lábadozás okozta kiesés. Mindemellett a szezonális betegségeknél a munkahelyi környezetben kialakult fertőzés terjedése és a visszafertőződés is kardinális probléma.


A prevenció leghatékonyabb eszköze a rendszeres és alaposan elvégzett kézhigiénés gyakorlat. Kézmosás és kézfertőtlenítés kombinációja, mely által a védekezés maximalizálható, ami a pandémia nehezítette időszakban még nagyobb nyomatékkal bír.

A gyakori kézmosás és kézfertőtlenítés következtében a bőr nagy igénybevételnek van kitéve, különösen, ha nem a megfelelő terméket választjuk. Ez az állapot hidegebb időszakokban csak rosszabbra fordulhat, hiszen a hideg idő már önmagában is szárítja a bőrünket.


A professzionális kézhigiénés termékeket gyártó GOJO Industries ezt a problémát már idejekorán felismerte és kereste a megoldást. Ők alkották meg ugyanis a mára már Amerika kedvencének számító Purell kézfertőtlenítő gélt 1988-ban. Ez azért fontos, mert mindamellett, hogy elpusztítja a kórokozókkal olyan hidratáló formulával gazdagították, mely megvédi a kiszáradástól még rendszeres használat esetén is. Professzionális felhasználásra is alkalmazható, mint az egészségügy vagy élelmiszeripar. Hipoallergén, bőrbarát összetevőket tartalmaz, dermatológiailag tesztelt termék.

Hatásspektruma:

  • baktériumok (baktericid hatás)
  • élesztőgombák (yeasticid hatás)
  • penészgombák (fungicid hatás)
  • mikobaktériumok: Mycobacterium terrae, Mycobacterium avium (mikobaktericid hatás)
  • noro-, rota- és burkos vírus inaktiváló hatás, beleértve: H1N1

Starter kezdőcsomagjaink lehetőséget nyitnak a közösségi felhasználásban, például munkahelyi kézfertőtlenítő állomások kialakításával a prevenció jegyében. Érintésmentes és manuális működéssel, állványos kialakítással egyaránt megtalálható kínálatunkban. Kihelyezésük egyszerű, ahogy a patroncsere is mindössze pár percet vesz igénybe. A legoptimálisabb választás a minőségi kézhigiénés rutin kialakításához, legyen szó munkahelyi környezetről, oktatási intézményekről vagy sportlétesítményekről, hiszen tartós és megbízható megoldás hosszútávon.

Kézhigiénés termékek a fertőzések megelőzéséért

A kézhigiéné hatékonysága a kézfertőtlenítés mellett a kézmosással biztosítható a legnagyobb sikerrel. A GOJO kézmosó habszappan rendszereivel a kézmosás egyszerű, kényelmes és higiénikus, ezért pozitív felhasználói élményt nyújt.

GOJO habszappan Starter csomagjaink kompakt megoldást jelentenek egészségügyi felhasználásra, de idősek otthonában, fitnesztermekben vagy szállodai zuhanyzókban egyaránt.

Ugyanakkor kezdőcsomagjaink kedvezőbb áron érhetők el, mint külön megvásárolva. Továbbá a legkomplexebb védelmet nyújtják a kórokozókkal szemben a közösségi felhasználásban.Ha nincs lehetősége a kézmosásra, vagy a kézfertőtlenítésre útközben lenne szükség, IDE KATTINTVA válogathat kis kiszerelésű PURELL kézfertőtlenítő gél kínálatunkból!