Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészségmegőrzés és helyes kézhigiénia a téli ünnepek ideje alatt

Készüljön fel Ön is időben a télre

PURELL kézfertőtlenítők a téli ünnepek és a pandémia időszakáraAhogy az őszi időszak idején, úgy a téli ünnepek közeledtével is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a környezetünkben lévők és a saját egészségünk megőrzésére egyaránt. A pandémiás időszak szintén nyomatékosítja és egyre nagyobb teret kap a védekezés, elsődlegesen a kézhigiéné, leginkább kézfertőtlenítés formájában.


Ez valóban rendkívül fontos, hiszen egy munkahelyi közeg többféle veszélyt is hordozhat. Egyrészről elég egy fertőzött ember is ahhoz, hogy akár hetekre kiessünk a munkából, ami persze az otthoni környezetre is negatív hatást gyakorol.

A rendszeres és alapos kézmosás és kézfertőtlenítés útján gátolhatjuk leginkább hatékony módon a fertőzések kialakulását, továbbterjedését, illetve a visszafertőzés lehetőségét.


A több évtizedes múltra visszatekintő GOJO Industries 1988-ban megalkotta a mára Amerika kedvencévé vált etil-alkohol alapú, PURELL névre keresztelt kézfertőtlenítőszerét, amit az tett igazán különlegessé, hogy a kéz hatásos fertőtlenítéséhez nem volt szükség vízre.


Mindamellett, hogy elbánik a kórokozókkal kíméletes a bőrrel, hiszen összetevői révén hidratál, ami a téli időszakban igénybe vett és kiszáradt bőr megnyugtatására maximálisan alkalmas.


PURELL kézfertőtlenítő és GOJO habszappan kedvezményes csomagajánlatok a téli ünnepek és pandémia idejére

A PURELL kézfertőtlenítő rendszerei, leginkább az érintésmentes használatot biztosító automata kézhigiénés rendszerek biztonságosak és gazdaságosak.

Kedvező árú csomagajánlatainkban mindenki megtalálja a leginkább testreszabott megoldást a maga lehetőségeihez igazítva.

Annak érdekében, hogy ne csak otthon vagy a munkahelyen legyünk biztonságban a kis kiszerelésű PURELL kézfertőtlenítő gélek nyújtják a leghatékonyabb megoldást, hiszen bárhová magunkkal vihetjük őket. Legyen szó bevásárlásról, tömegközlekedésről, bármilyen szituációban nagy hasznát vesszük, ahol a kézmosás lehetősége nem adott.

Természetesen a leghatékonyabb fegyver a védekezésben a prevenció, vagyis az, hogy megelőzzük a fertőzés kialakulását. Mindez kiemelten fontos a jelenlegi pandémiás helyzetben, hiszen a szezonálisan kialakuló betegségek csak nehezítő tényezőként hatnak.

 


Válasszon Ön is testreszabott megoldást saját és környezte egészségének megőrzése érdekében, melyhez segítő kezet nyújtunk speciálisan összeállított termékkínálatunkkal.

Témához kapcsolódó cikkeink:

Tartalomhoz tartozó címkék: kézfertőtlenítő