Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

G-Mini vizelde illatosító szűrők 45 nap

A G-Mini kompakt méretű, professzionális piszoár rács, vastag EVA anyagból, ami azért előnyös, mert ez a test nagyobb mennyiségű illatolajat képes magába szívni. Kisebb mérete lehetőséged nyújt a kisebb piszoárokban történő maradéktalan illeszkedésre is, így még szélesebb körben alkalmazható a vizelde méretétől és formájától függetlenül. A piszoár rács testében található magas koncentrátumú illatanyagok folyamatosan oldódnak ki használat során és nagy igénybevétel mellett is 45 napon át szüntelenül árasztja illatát.
A kellemesen intenzív illat mellett gondoskodik a dugulásmentes használatról is, hiszen kialakításánál fontos szempont volt, hogy ne jussanak át rajta a fizikai szennyeződések, melyek a lefolyóba jutva a dugulást előidézik.
Buborékos felületkiképzése a fizikai szennyeződések megállításán kívül arra hivatott, hogy meggátolja a visszafröccsenést.
Használata minden olyan frekventált, nagy forgalmú férfimosdóba ajánlott, ahol legkomplexebb megoldásként elvárás a hosszantartó, akár 45 napon át egyfolytában érezhető illat, méghozzá kompakt, bárhova illeszkedő formában. Vízmentes piszoárban is tökéletesen funkcionál.

Termék szűrés

Illat
Ár
Rendezés: