Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozik a Sensamist új, tematikus légfrissítő illatolaja:

Winter Warmer, a tél varázslatos illatával!

Sensamist Winter Warmer illatolaj, a varázslatos téli esték illata


Az illatkompozíció tematikusan az évszak hangulatához illő összetevőkből épül fel és alkot olyan harmonikus egységet, mely a hideg, szürke napokban is képes felmelegíteni minket.


A sült fahéjas alma fenségesen fűszeres illata, vanília, barnacukor és leheletnyi szerecsendió mind a meghitt téli esték hangulatát idézi.


A Sensamist magas koncentrációjú, Winter Warmer illatolaja igen gazdaságos és hatékony üzemeltetést, illetve működést tesz lehetővé. Az illat minőségi, részben szintetikus, részben pedig természetes összetevőik révén emberi egészsésgre nem ártalmas.

Erről egyébként az IFRA (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség) iránymutatása is gondoskodik, mivel kiköti, hogy az illatanyag gyártása során használt alapanyagok biztonsággal használhatóak.

Az illatosítás sikeréhez nem elég a minőségi, koncentrált illatolaj, hiszen annak levegőbe juttatása, azaz maga a diffúzor működése is kardinális a hatékonyság szempontjából. A Sensamist illat diffúzor működési elve porlasztásos technológián alapul. Innovatív megoldás, mely környezetkímélő módon, ventillátora segítségével olyan kis méretű, elporlasztott illatrészecskéket juttat a levegőbe, melyek méretüknél fogva sokkal tovább képesek a levegőben fennmaradni, ezáltal az illat is tovább érezhető.


Varázsoljon Ön is meghitt, karácsonyi hangulatot vendégei, ügyfelei számára bármely helyiségben vagy akár otthonra is könnyedén az új Winter Warmer illatkompozícióval!


 

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás