Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új színekkel gazdagodtak az exkluzív Brabantia szemetesek!

Stílusosan és esztétikusan rendezhetjük be az adott helyiséget, melynek hangulatát is feldobják a színes Brabantia hulladékgyűjtők.

A színek fontos szerepet játszanak egy helyiség atmoszférájának és hangulatának kialakításában. A megfelelő színek kiválasztása segíthet a tér érzetének javításában, az egyes területek kiemelésében, valamint befolyásolhatja az ott tartózkodók hangulatát és érzéseit.

Jól tudják mindezt a Brabantia mérnökei is, így folyamatosan bővítik/szélesítik a színvilágot:

Szaténrózsaszín taupe

A szaténrózsaszín és a taupe együttese esztétikus, szofisztikált hangulatot teremthet egy térben.
A szaténrózsaszín általában a nőies, romantikus és finom érzetet közvetíti. Egy meleg, púderes árnyalat, amely kellemes és nyugtató hatást is kiválthat. A szaténrózsaszín gyakran kapcsolódik a szeretethez, gyengédséghez és érzékenységhez. A romantikus, lágy rózsaszín és a stabilizáló, időtlen taupe kombinációja lehetővé teszi, hogy egy helyiség meleg és egyidejűleg stílusos legyen. Az ilyen színkombináció általában kellemes érzést kelt, ami ideális lehet például hálószobában vagy más olyan térben, ahol a kényelem és a nyugalom kiemelt fontosságú.

Magabiztos szürke

A szürke általában a komolyságot, időtlenséget és eleganciát sugározza. A magabiztos szürke árnyalat különösen erős és határozott benyomást kelt. A magabiztos szürke árnyalatokat gyakran kapcsolják a professzionalizmushoz és a hivatalos környezethez. Ez egy olyan szín, amely a munkahelyi környezetben vagy formális eseményeken előnyös lehet, továbbá a függetlenséget és az önállóságot is kifejezheti. Ez a szín segíthet abban, hogy erőteljes és határozott megjelenést érjünk el.

Kellemes sárga

A kellemes sárga szín számos pozitív pszichológiai asszociációt hordoz magában. A sárga általában boldogságot és vidámságot sugároz, ami élettel teli érzést kelthet. Ez a szín optimizmust közvetít, és azokat, akik vonzódnak hozzá, gyakran pozitív gondolkodású és életvidám embereknek tartják. Emellett a sárga frissességet és kreativitást is szimbolizál, serkentve ezzel a kreatív gondolkodást és ötletességet. Figyelemfelkeltő tulajdonságai miatt gyakran alkalmazzák reklámokban és figyelmeztető táblákon. A sárga barátságos benyomást kelt, így ideális választás lehet közösségi területeken vagy olyan helyeken, ahol fontos a kapcsolatteremtés. Összességében a kellemes sárga egy meleg, optimista és barátságos hangulatot teremt.

Jáde zöld 

A jáde zöld szín egy olyan árnyalat, amely számos pozitív és nyugtató jellemzővel rendelkezik. Ez a zöld árnyalat a természetesség, harmónia és egyensúly érzetét közvetíti. A jáde zöld gyakran kapcsolódik a frissességhez és az újjászületéshez, mivel emlékeztet a zöld növényekre és az élő természetre. A szín hűvös, nyugtató hatásával hozzájárulhat egy helyiség nyugalmas atmoszférájához.
A jáde zöld szín továbbá összekapcsolható a spiritualitással és a belső harmóniával. Azok, akik szeretik ezt a színt, gyakran érzik magukat közel a természethez és keresik az egyensúlyt az életükben. A jáde zöld színnel díszített tér hozzájárulhat a stressz csökkentéséhez és a megnyugváshoz.
Ez a színválasztás lehet ideális a nappali szobákban, hálószobákban vagy olyan területeken, ahol a nyugodt és kiegyensúlyozott környezet kívánatos. A jáde zöld szín egyszerre nyugtató és frissítő, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének teret adni az elcsendesedésnek és a megpihenésnek egy helyiségben.

Határtalan szürke ásványi textúra

A határtalan szürke ásványi textúra egy olyan szín, amely a szürke árnyalatokba burkolózva izgalmas és egyedi hatást kelt. Ez a színárnyalat általában eleganciát, modernitást és egyfajta időtelenséget közvetít. A határtalan szürke ásványi textúra a szürkére jellemző stabilitással párosul, de egyúttal sajátos textúrájával érdekes és különleges érzetet kelt.

Ez a szín választás a minimalista és letisztult design iránt érdeklődők számára lehet vonzó, mivel együtt hordozza a szürke nyugtató hatását és az egyediséget a textúrájában. A határtalan szürke ásványi textúra egyfajta határozottságot és modernséget sugároz, ami általában jól illeszkedik a letisztult, trendi belső terekhez.

Ez a színválasztás sokféleképpen alkalmazható, például enteriőrök kialakításában, burkolatokban vagy akár bútorokban. A határtalan szürke ásványi textúra egyensúlyt teremthet az esztétika és a funkcionalitás között, és egy modern, stílusos környezetet hozhat létre a lakásban vagy irodában.