Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Újabb rendezvény illatosítására kérték fel cégünket, nagyon jól sikerült!

Az év vége közeledtével, a cégek számára elérkezik az év utolsó nagy eseménye: a karácsonyi évzáró party. Az ünnepi hangulat megteremtése mindig kihívást jelent, az elmúlt karácsony alkalmával csapatunkkal sikerült varázslatos illattal hozzájárulnunk egy ilyen rendezvény sikeréhez, méghozzá egy igazán nehéz terepen, egy nagy rendezvénycsarnokban. A titok? Két Sensamist S3000 diffúzor, egy remek illat és a szakértelem, amit a rendezvények illatosításában való jártasságunk hozott.

Az esemény helyszíne egy budapesti hatalmas rendezvénycsarnok volt, több, mint 1200 nm2-en, ahol az ünnepi fények és dekorációk mellett az illatok is kulcsszerepet kaptak.

A két S3000 diffúzorral sikerült egyedülálló illatkompozíciót teremtenünk, amely teljesen áthatotta a rendezvényt. Az elegáns, mégis diszkrét eszközök lehetővé tették számunkra, hogy finoman terjesszük szét az ünnepi illatokat, anélkül, hogy túl erőteljes lenne a hatásuk. A diffúzorok kifinomult technológiája lehetővé tette számunkra, hogy pontosan szabályozzuk az illatok intenzitását és eloszlását a csarnokban.

A karácsonyi illatok kiválasztására külön figyelmet fordítottunk, többszöri konzultációt végeztünk, nem csak a megrendelővel, de magával a helyszín tulajdonosával is. Meleg fahéj, friss fenyő, édes vanília és a friss havas levegő illatának harmonikus keveréke tette feledhetetlenné az estét. Az illatok olyan mélyen beivódtak a helyszínbe, hogy azok, akik részt vettek az eseményen, még hosszú ideig érezték az ünnepi varázst maguk körül.

Az esemény résztvevői számos pozitív visszajelzést adtak az illatokról, amelyek nemcsak kellemesek voltak, de valódi érzelmeket is keltettek. A két S3000 diffúzor tökéletesen kiegészítette egymást, teremtve egy olyan atmoszférát, amely méltó volt a karácsonyi ünnephez.

A rendezvény szervezője olyannyira meg volt elégedve a szolgáltatással, hogy maga számára is azonnal vásárolt két készüléket, hogy otthonában, illetve egy másik rendezvényhelyszínen folyamatosan biztosítani tudja ezt az egyedülálló illathatást, amit a Sensamist rendszere biztosít.

Ha Ön is szeretné, hogy rendezvénye emlékezetes legyen az illatok tekintetében, keresse fel cégünket, és hagyja, hogy szakértelmünkkel és a S3000 diffúzorok erejével egyedi és felejthetetlen élményt teremtsünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás sajtóközlemények