Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az illatosítás forradalma

V-Air Solid Evolution (VEVO) illatosító rendszerrel

V-Air Solid tartó és illatosító kehely 2 illatkomponenssel, 60 napig illatozik

A VEVO egy olyan környezetbarát, úgynevezett passzív illatosító rendszer, mely hosszú időn át folyamatos és hang nélküli illatkibocsátásra képes anélkül, hogy áramforráshoz csatlakozna.

Passzív illatosító, vagyis működéséhez nem igényel külső áramforrást. Illatanyagainak levegőbe juttatásáról a természetes légmozgás gondoskodik, ezért a leghatékonyabb megoldás az, ha nyílászáró vagy légkondícionáló gép közelében helyezzük el.


Mitől nyújt többet a V-Air Solid illatosító rendszer, mint egy hagyományos légfrissítő?


 • Egyrészt a hajtógázzal működtethető illatosítók hatása a használat után mindössze néhány percig érezhető, mivel illatmolekuláik nagy méretük miatt nem képesek hosszú időn át a levegőben maradni, így az illat hamar eltűnik és visszatérnek a kellemetlen szagok. Ezzel szemben a V-Air Solid illatosító rendszer két illatkomponensű szub-mikron technológiájának köszönhetően FOLYAMATOS ILLATKIBOCSÁTÁST BIZTOSÍT, ezért nincs olyan időszak, amikor az illatosítás szünetel.
 • A hagyományos légfrissítők manuálisan vagy áramforráshoz csatlakoztatva hozhatók működésbe, míg a VEVO rendszer a természetes légmozgást használja, így működéséhez elemekre, áramforrásra nincs szükség.

 • Az aerosol-os légfrissítők a hajtógáz használata káros a környezetre, míg a rugalmas 100%-ban újrahasznosítható EVA műanyagból készült V-Air Solid illatkehely passzív illatosító révén környezettudatos illatosítási megoldást nyújt.

 • A hagyományos légfrissítőkkel ellentétben a VEVO illatosító rendszere elem és áram nélküli folyamatos illatkibocsátása akár 60 napon át tart.

 • a közönséges illatosítók jellemzően 1 illatkomponensből állnak, aminek hátránya, hogy bizonyos idő elteltével a felhasználók hozzászoknak a változatlan illathoz, ezért úgynevezett illatfáradtság alakul ki vele szemben. A V-AIR Solid Evolution illatosító kehely azonban speciálisan a többfázisú illatkibocsátásra lett tervezve, vagyis, hogy két különböző intenzitású illatot tartalmazzon. Ennek technológiai újításnak a jelentősége a párolgásban rejlik, hiszen a kehely külső része a lassabban párolgó komponenst tartalmazza, míg a belsejében lévő tengeri moszat mag intenzívebb és gyorsabb párolgásra képes. Ebből az eltérő párolgásból adódó illatkeveredés adja az egyedi és mindig változó illatkombinációt. Ez azért fontos, mert ilyen formában elkerülhető az illatfáradtság és garantált a folyamatosan érezhető különlegesen változó illat a mosdóban.

 • nem tartalmaz elektromos belső egységet, így kizárt a meghibásodás lehetősége.

 • Illataink az egészségre ártalmatlan anyagokat tartalmaznak.

 


Költséghatékonyabb az üzemeltetése a többi légfrissítő rendszerrel szemben, mert:


 • az elemek és áram nélkül működik

 • az fali tartók kedvező áron érhetőek el

 • a különleges, változó illatkombináció akár 60 napon át folyamatosan illatozik

 • nagyobb légterek, akár 170 m3 illatosítására képes, ami nagyjából 40 m2 – 60 m2

 


Amennyiben Ön is a költséghatékonyan és környezettudatosan működtethető, folyamatos illatosításra voksol mosdó helyiségében, válasszon különleges VEVO V-AIR Solid Evolution illatkompozícióink közül:


 


Illetve válassza az Önnek leginkább megfelelő kehelytartót:


 


Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre az illatokkal kapcsolatos további információk és esetlegesen felmerülő kérdések kapcsán.


 

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás